Can tanem, Yavrum hoş geldin Annene....!

Başlatan Shadowqueen, 01 Aralık , 2010, 23:47:52

« önceki - sonraki »

Shadowqueen

01 Aralık , 2010, 23:47:52 Son düzenlenme: 25 Mayıs , 2011, 14:01:16 Shadowqueen
Meleğim canımdan bir parçam hoş geldin hayatımıza, tüm ailemize ve çevremize haberin mutluluk getirdi. İlk sevincim abindi fakat sakat olmasından ötürü onu dünyaya getirerek ne baban ne ben acı vermek istemedik ve 4 Haziranda vazgeçtik o şimdi bir melek....Her şeyden soğumuşken ve yaptığım hiç bir şeyden zevk almazken ve aynı şeyleri yaşayacağımı düşünerek uzun bir süre bebek istemezken, sen geldin hayatımıza 22.11.2010 tarihinde merhaba dedin hayatımıza.Can tanem, yavrum bu sefer tutun annene kal bizimle ve sağlıkla gel dünyamıza.... Seni şimdiden seven o kadar çok kişi var ki tahmin bile edemezsin, her şeyinin planı yapıldı ve alınmak için senin sağlıkla büyümeni bekliyoruz. Şimdiden senin için bir çok şeyimden vazgeçtim yeter ki sen iyi ol yeter ki bizimle kal.Seni çok seven annen :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:



**Gül**

Gunlugunuz hayirli olsun Canim. 9 ay boyunca hep guzellikleri mutluluklari yazarsin insallah. Sonrasinda da bebegini saglicakla alirsin kucagina  :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Shadowqueen

Alıntı yapılan: **Gül** - 01 Aralık , 2010, 23:51:53
Gunlugunuz hayirli olsun Canim. 9 ay boyunca hep guzellikleri mutluluklari yazarsin insallah. Sonrasinda da bebegini saglicakla alirsin kucagina  :amin: :amin: :amin:

Gülcüm tşk ederim tüm hamişlere nasip olur inş. :amin: :amin: :amin: :amin:



Balböceği

Gunlugunuz Hayirli ugurlu olsun canim,

  insALLAH Sag salim alacan kucagina  :amin:



:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Shadowqueen

Alıntı yapılan: BaLböceği.. - 01 Aralık , 2010, 23:56:22
Gunlugunuz Hayirli ugurlu olsun canim,

  insALLAH Sag salim alacan kucagina  :amin:



:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:


Tşk ederim canım  inş. :amin:



Shadowqueen

Can tanem, herşeyim bugün çok heyecanlıyım çünkü yarın Allah'ım nasip ederse seni ve gelişimin normal gidiyorsa kalp atışını bile görebileceğim.Allah'ıma her gün dua ediyorum seni sağlıkla bana ve babana bağışlasın diye, umarım dualarımı kabul eder ve sağlıkla büyürsün göbüşümde. Seni çok seviyoruz meleğim :love9:



Shadowqueen

Benim minik yavrum, bugün doktoruna gittik sen göstermedin kendini biraz zorladın ama doktor teyzemiz gördü keseni 6 hafta 1 günlük çıktın. Her şey normal dedi kalp atışlarını görmek için 2 hafta daha beklememiz gerektiğini söyledi. Annem şimdiden o kadar heyecanlıyım ki bu 2 haftalık zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Babanı çok özledim o yüzden doktor iyi haberler verince hemen p.tesine bilet aldım. Hem sen babana hemde ben eşime kavuşacağım, oda bizi çok özledi. Seni çok seviyoruz meleğim...

                                                                                                                                                                   03.12.2010



Shadowqueen

Miniğim, canımın parçası annene mide bulantıları ve halsizlik yapmaya başladığın için dinlenmekten ve uyuşukluktan pek yazamadım günlüğüne  :D. Heyecanla doktor kontrolüne gidip seni ve kalp atışlarını göreceğim günü bekliyorum,inan içim içime sığmıyor. Baban daha fasülye kadar olmana ve anlamamana rağmen sürekli karnımı sevmeye ve seninle konuşmaya başladı. Baban ve tüm ailemiz senin için sabırsızlanıyoruz. Seni şimdiden çok ama çok seviyoruz. Sağlıklı tutun annene yavrum...! :love9:

10.12.2010



Shadowqueen

Meleğim; bugün doktor kontrolümüz vardı o yüzden dün gece heyecandan hiç uyuyamadım. Ben ve babaannen seni görmek ve sağlığın hakkında bilgi almak için gittik. Doktor amcan seni gösterdi bize boyun henüz 8mm ama kalp atışların gümbür gümbür.Babaannen ve ben o kadar heyecanlandık ki anlatamam can tanem. Allah'ım nazarlardan saklasın  :nazar: Baş ve popo uzunluğundan ne kadarlık olduğuna bakıldıve 6 hafta 5 günlük olarak çıktın. Doktor amcan daha sonra toparlar dedi ve yarın bizi vitamin ve kan testleri için çağırdı. Sağlıkla senin aramıza katılacağın günü bekliyoruz. Babana,anneannene,dayına ve teyzelerine haber verdim o kadar çok sevindiler ki sağlıklı olmana neredeyse ağlayacaklardı. Seni çok seviyoruz meleğim  :love9:


15.12.2010



hüzünden_gelme

ne güzel duygular böyle sağ sağlım kolarına gelır inşallah meleğin

Shadowqueen

Alıntı yapılan: hüzünden_gelme - 15 Aralık , 2010, 17:49:41
ne güzel duygular böyle sağ sağlım kolarına gelır inşallah meleğin

Sağol canım cümlemize inş.



AŞKIMCIM SCS

canım hayırlı olsun günlüğünüz  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:  :flowers: :flowers: :flowers:

Shadowqueen

Alıntı yapılan: °ღ♥ღ°AŞKIMCIM°ღ♥ღ° - 22 Aralık , 2010, 14:23:49
canım hayırlı olsun günlüğünüz  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:  :flowers: :flowers: :flowers:

Sağol canım ama uzun zamandır istememe rağmen yazamıyorum nedense  :dontknow:



Shadowqueen

22 Ocak , 2011, 15:36:25 #13 Son düzenlenme: 22 Ocak , 2011, 15:40:49 Shadowqueen
Benim minik meleğim, tatlı yavrum seni o kadar çok seviyorum ki kelimeler anlatmam için yetersiz kalacaktır. Sana her gün yazmak ve sana olan özlemimi anlatmak istiyorum ama annene o kadar çok halsizlik ve uyku yapıyorsun ki bilgisayarı bile açmaya inan üşeniyorum meleğim. Seni çok merak ediyorum acaba ne kadar oldun sağlığın nasıl diye ama doktor en son kontrolümüzde 1 ay sonra gelin hemde ikili testimizi yapalım dedi,zaman nasıl geçecek bilemiyorum. Baban her gün işten geldiğinde ilk önce seni yani göbeğimi öpüyor sonra beni öpüyor.Daha dünyaya gelmeden babanın gözünde yerimi aldın bile sıpam benim  :binkybaby: Hele bir dünyaya gel o zaman neler olur bilemiyorum vallahi. Tüm ailemiz seni şimdiden çok seviyor ve heyecan ile bekliyorum meleğim. :love9: :love9: :love9:

23.12.2010



Shadowqueen

Miniğim bugün yılbaşı akşamı hepimiz evde olacağımız için annen bugün bir sürü yemek ve meze yapacak ve çok yorulacak. Sabah erkenden kalktık ve babaannenle işe koyulduk o kadar çok şey yapmayı planlamışız ki inan yemek yiyeceğimiz saatte anca oturabildik. Babacığın herzaman ki gibi bugünde çok çalıştı ve anca yemek vakti eve gelebildi. Bir güzel annenin yaptığı güzel yemekleri yedikten sonra ailecek tombala oynadık, senin sayende minik yavrum annenin ve babanın şansı açıktı aynı anda tombala yaptık hep. Miniğim seni çok seviyoruz bir daha ki yılbaşı seninle birlikte geçireceğiz ki sen o zaman kocaman olmuş bile olacaksın. Can tanem, herşeyim sağlıkla büyü annenin göbüşünde  :love9: :love9: :love9:

31.12.2010