Acaba Hamilemiyim Diye Merak Edenler ?

Başlatan tubis, 18 Nisan , 2008, 15:20:44

« önceki - sonraki »

tubis

her ay bir umut benim için. adetim gelene kadar herşey relax tı. hiç kafama takmadım, düşünmedim acaba hamilemiyim değil miyim diye.ama regl oldugum ilk gün adetinde verdiği bir psikolojiyle kendimi tutamıyorum.bunda eşiminde rolü çok çünkü oda çok üzülüyor, onun üzülmesine haliyle bende dayanamıyorum veee  paatlama  :-ooo :-ooo   :'( :'(

emosum

tubişim biliyorsun morelini ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi cünkü bliyosun insanın moreli düzgün olunca pek cok hastalıgı bile yeniyor canım sen bebeginin gelecegine inan ve hiç kafana takıp üzülmee..gelicek o annesi birazcık naz yapıyo bence sizee :opucuk:

tubis

 :binkybaby: nazlı  bebişim birgün gelicek.sağol emoşum  :opucuk: :love9: :love9:

BANU




mavili

tubişim sıkma canını Allah herşeyin hayırlısını bilir canım dualarım seninle inşallah en kısa zamanda bebişin gelir de seni daha fazla üzmez naz yapıyordur o ben Allahın senin sabrını denedigini düşünüyorum isyan etmeden dualarla bekle canım umarım herşey gönlünce olur  :k06:



tubis

iyiyim banucum sağol.mesajını aldım.  :opucuk: :opucuk:

mavili canım sende sağol. :opucuk:imtihan dünyasındayız işte herşeyin hayırlısı.çok öpüyorum sizi  :opucuk: :opucuk:

h :opucuk:şey için teşekkür ederim :opucuk:.

sevda

Canım benim biliyorum çok zor bir durum ama bencee sende eşine onunda sana acayip ihtiyacı var ikinizde birbirinizii çok sevdiğinden ve üzülmesini istemediğindenn yıpratıyorsunuzz amaben hiçbir zaman sizde ümidimi kesmedim ve kesmiycemde ne olur sizdee öyle yapınn lütfenn... :amin: :amin:

Benim bir arkadaşım vardıı sürekli bebek istiyorlardı vee bütün yöntemleri denemelerine rağmen olmadı ama biliyormusun daha dün haber aldım arkadaşım hamileeymişşş çok sevindimm  ama bir haber daha aldım ki o çok üzdü eşi boşanma davası açmış ki bu durmdaa yıllarca bekledikleri özledikleri hasretini duyduklarıı bebkleri gelirkenn onlarr ayrılıyorlarr... :-[ :-[

tubis

ayyy gerçekten çok üzücü.ya belki o bebek buna engel olur.inşallah boşanmazlar.. hayatta neler var işte. ümidimizi kesmiş değiliz.ama işte bilirsiniz o anlık olan piskolojileri gelip geçiyolar ve hayat kaldı yerden bir şekilde devam ediyor... bebek olsa da olmasada biz birbirimizi çok seviyoruz o bize yetiyiyor. ama o duyguda bambaşka bişey. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin o duyguyu.  öptüm sevdacım seni  :opucuk: :opucuk:

sevda

Canım malesef boşanma davasını açmış eşii sanırım çok istediklerii şeyii yanlız büyütücekk annesiii tabiki çok üzücü bu örneği ben senin daha fazla üzülmen için değil sadece sizin kendinizee olan htiyacınızın daha fazla olduğunu herşeyin zamanla olabileceğini fakatt bunu beklerken keni hayatınızaa daha fazla acı katmanızınn ilişkinizi nekadar zedeleyebileceğini anlatmaya çalışmaktı amacım sakın yanlış anlama... :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers:

Çünkü biz bazen olayın içersindeyken kendimize ve çevremizee nelerr yapabildiğimizi göremiyoruz...

tubis

yok canım anladım ben zaten.
" Çünkü biz bazen olayın içersindeyken kendimize ve çevremizee nelerr yapabildiğimizi göremiyoruz..."

evet kesinlikle haklısın canım. dedğim gibi hayatta neler oluyor. biz halimize şükretmeliyiz. " sizin hayır bildiğiniz işlerde şer, şer bildiğiniz işlerde mutlaka bir hayır vardır " demiş Rabbim herşeyin en iyisini bilir.

almeriya

bende katilayim muhabbetinize ,kesinlikle katilyiyorum sana tbacigim.biz olaya at gözlükleriyle baktigimiz icin olyin hayir boyutun göremiyoruz.hersey in ilaci zamn bi tanem,bende cok arzuladim 4 sene  ,simdi sanki hic o onlari yasamamisim gi.sanki hep cocuklu bi kadin olarak dogmsm gibi geliyo.kisacaci hasili kelam ;HERSEYIN ILACI SABIR CANIM!!

tubis

evet almeriya canım , ben bunu gerçekten yaşadım okul döneminde. bizim bölümden her sene mezun sayısı 1- yada 2 kişi olurdu.karamsarlıga düşmüş hatta okulu bırakmaya karar verm,iştim benyapamıcam diye. ama sonra arkadaşlarımın da desteğiyle biz başarıcaz dedik.sabrettik gerçekten çok dua ettim.çokda çalıştım ve mezun oldum.gerçekten çok sabrettim.çokda yıpranmıştım ama çok sabrettim hep dua ettim.

şimdide sabrediyorum.Rabbim iyisini bilir ,hayırlısını versin diorum.

almeriya

BNEDE SENIN BU GÜZEL DUANA AMINNNNNNNNN DIOYRUM ARKADASIM:RABBIM HAYIRLI BI ZAMANDA HAYIRLI BI SEKIL´DE HAYIRLI YAVRUNU KUCAGINA ALMAYI  NASIB ETSIN CANIM :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

tubis

ecmain canım. sizlerde dualarınızda bizleri unutmayın.  :amin: :amin: :amin: :amin:

oozge

 :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
:love9:tubişimmm dogum gunun kutlu olsunnnn
yeni yaşınnn snaaaaaa sağlık mutluluk bol bol da huzur getırsınnnnn  inşallahhhhh
hep sevdıklerınle beraber olman dılegıyleeeee
öpuyorummm canımmm :opucuk:
:love9:
:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: