28 Mart , 2024, 14:21:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Acaba Hamilemiyim Diye Merak Edenler ?

Başlatan tubis, 18 Nisan , 2008, 15:20:44

« önceki - sonraki »

tubis

sağol canım teşekkür ederim.bende artık takmamaya çalışıcam üstüne çok fazla düşmemeye özen göstericem.Allahım büyük ne zaman ol derse o zaman olucak inş. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

almeriya

merhaba canim .öncelikle hamile jkalmani engelliyecek bi durum yok dimi.yani normal yollardan hamile kalmak istiyosun.eger öyleyse  regl günün gecmeden önce test pozitifse bile bunu göstermesi cok zayif bir ihtimal canim.bence sen adetin üzerinden 3-4 gün gecince bir test yap daha saglikli bi sonuc alirsin.hatta eger sabredebilirsen bekle 7 gün gecsin.ins hayirli neticeler alirsin canim.buarada nerden yaziyosun???

tubis

merhaba almeriya.doktorun dediğine göre şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor.o yüzden tadaviye erek görmüyorum dedi şimdiik.8 ay zaten çok erken dedi.3 ay kendi haline bırakmamızı söyledii..bizde beklicez şimdiik.ben sivastan yazıyorum ya sen?

almeriya

canim ben almanyadan yaziyorum.simdi mesajlarini bastan sona okudum durumnunu daha iyi anlayabilmak icin canim.anladigim kadariyla 8 aylik evlisin daha.hormon tedavisi falan görmüyosun degilmi canim?

tubis

evet 8 aylık evliyim.ve doktor sadece yumurtama baktı ve hormon rahim filmi vs tedavileri şimdilik önermiyorum dedi.

almeriya

yahu allah iyiligini versin emi :laughing7:kiz daha yolun basindasin .sende kendimi gödüm .benimde 3.5 sene olmadi.cok takiyodum kafama .gerci bizim baska sorunlarda vardi neyse.....bak ne diyecegim güzelim.banada burdaki doktor söylemisti yanlis hatirlamiyosam.rahimle beyin arasinda bi damar varmis.ve bunlar birbirin bagliymiss,sen nezaman kafaya takarsan ay bu ay hamilemiyim aca döllenme oldumu falan diye ;HEMEN ORDAN BEYIN RAHIME YOLLUYO VE DÖLLENME GERCEKLESMIYO CANIM:ondan güzel kardesim cok kafana takma.gerci bunlarin hepsi sebebler perdesi rabbin istedigi anda bütün sebebleri ortadan kaldirip öylecede verir.ama iste imtihan diyyari .hersey sebeblere bagli burda .oyuzden tekrar söylüyorum sakin kafana takma daha cooooook erken.bu arada yasin kacti canim???

tubis

insan bebek sahibi olmayı istediği zamanlar ister istemez kafaya takıyor canım, bunu sende anlayabilirsin sanırım. :'( :'( :'(   beyinden gelen sinyallerin döllenmeyi geciktirebieceğini bende yakın zmaanda duydum.o yüzden takmayaya çalışıcam artık.. ben haziranda 24 üme giricem canım.eşim de 30 oldu.. eeee yaş geldi geçior değil mi 1 tane olsun hayırlısıla  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

almeriya

tabiki insanin bencede hayatta isteyebiliecegi en güzel sey bebek sahibi olmak :-[dedigin gibi canim herseyin hayirlisi.ins hayirli bir zamanda bebek sahibi olursun canim... :amin:

tubis

evet canım aynen öyle.düşünüyorsun herşeyin var çok şükür.evin sessizliğini, odaların kokusunu değiştirecek, evdeki yalnızlığını giderecek bir bebek olsun istiorsun.ama işte herşey zamanını bekliyor buna çok inanıyorum ben. herşey kısmet hayırlısı olsun.
:amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
sen nasıl bebek sahibi oldun sakıncası yoksa yaşadıklarını paylaşır mısın?

almeriya


tubis


bengü

ben seda sayanda izledim canim ibrahim saracoglu söyledi heeeee bide sarimsak ve ay cekirdegide demisti unutmadan söyleyeyim sarimsak kahve ay cekirdegi maydonoz patates hamile kalmak isteyen bayanlar kesinlikle bunlari yemekten kacinsinlar dedi internette biraz arastirdimda bicok forumlarda bayanlar nasil hamile kaldiklarini neler yaptiklarini paylasmislar bir arastir istersen kimsi diyo süüt banyosunda oturmus kimisi ben maydonoz sapi kaynattim ictim hersabah ackarna valla sasirtmak istemem br arastir bence.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

BANU

tubişcim canım benim daha 8 aylık evliymişsin yılını doldurmadan kendini hiç strese sokmaaa bir bakmışsın hamile kalmışsın çok sevdiğim bir arkadaşımda aynı senin gibi üzülmüştü inan günlerini bunu kafaya takarak geçiriyordu çok telkinlerde bulunduk ona senin de dediğin gibi kendini üzmemeye başladı ve evliliğinde senesi gelmeden hamile kaldı  inşallah canım benim seninde hayırlı haberlerini alırız     :wave:



tubis

araştıralım bakalım bengücüm.yakında zaten araştıra araştıra nasıl hamile kalınır araştırma görevlisi olucaz  ;D ;D ;D ;D sağol ilgilendiğin için hayatım.



sende sağol  banucum ilgilendiğin için....bende takmamaya kararlıyım Allahdan hayırlısı bakalım ne zaman kavuşurucak beni bebişime. :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

mavili

en kısa zamanda olması için dualarım seninle canım :amin: