Acaba Hamilemiyim Diye Merak Edenler ?

Başlatan tubis, 18 Nisan , 2008, 15:20:44

« önceki - sonraki »

tubis

Kızlaaarrrrrrrrrrr ben dün beta hcg (gebelik)testi yaptırdım.adetime 2 gün vardı.bugün sonucunu aldım ve deger 2.0 çıktı.doktor negtif dedi.ama adetini bekle 1 hafta 10 gün geçsin sonra tekrar yaptırırısın dedi.sizce hamiş olma ihtimalim var mıdır?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???yarın regl olmam gerekiyor normalde.

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

bitanem tek temennim bebiş olmasıdır ama henüz çok erken stres yapıyorsun sanırım ondan geçikme oluyor hasta lıgının en az bildigim kadarı ile 10 gün geçmesi gerekiyor kan da görünmesi için ama tabiki olasılıklar da olup hemen de görünüyor inş bebişin vardır haberlerini bekliyorummm  :flowers: :flowers: :k06: :k06:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

tubis

İNŞ.CANIM BENDE BEKLİYORUM SABIRSZLIKLA.HAYIRLISISA OLSUN. :amin: :amin: :amin: :amin:

sevda

Canım hoşgeldin aramıza öncelikle bence dr dediği gibi beklemeni tavsiye ediyorum çünkü bazen stres ve havalardan bile regli olma durumunda erken yada geç olma ihtimali var mesela ben geçen ay çok stresliydim bu ay okadar geciktiki çok korktum ki ben sprayl taktırdım düşün ona rağmen endişelendim yani... ;)

handan

18 Nisan , 2008, 20:06:58 #4 Son düzenlenme: 18 Nisan , 2008, 20:11:55 handan
tubişcim
benimde  adeetime  5 gün vardı ve sonuç ona benzer bi değerdi
şimdi
sen test yaptırdıktan bi 48 saat  sonra  bi test daha yaptır
eğer  değer  2 katına çıkmışsa yani 4 olmuşsa pozittiiftir.
inşallah hakkında  hayırlısıdır.
hadi bakalım
bekliyoruz

mavili

handana katılıyorum canım ben çok bebek istiyordum ve neredeyse 3-4 günde bir bhcg baktırıyordum adetime 1 hafta kala bhcg 1.7 çıkmıştı ve hayal kırıklıgına ugramıştım bu ayda olmadı diye ama o ay adetim 5 gün geçti ve bende idrarda baktım kendim sonuç pozitifti doktorunun dedigi gibi beklemeni tavsiye ederim adetin geçsin öyle baktır ama stresten geçikebilir üzülme tamamı canım



tubis

KIZLAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.BU AY ÇOK TUHAFTI SANKİ OLUCAK GİBİ HİSSETMİŞTİM AMA OLMADI.BEN BU AY DOKTORA GÖRÜNMÜŞTÜM BİR SORUN VAR MI DİE.BNİ YUMURTLAMA TAKİBİNE ALMIŞTI VE ONTROLE GİTİĞİMDE 22 MM LİK ÇOK GÜSEL BİR YUMURTAN VAR DİYEREK BELİ GÜNLER VERMİŞTİ.EŞİMDE DE BİR PROBLEM ÇIKMDI ŞÜKÜR.O GÜNLERE DİKAT ETTİK VE BEKLEDİK.EŞİMDE BU SEFER ÇOK ÜZÜLDÜ.ONUN ÜZÜLMESİ BENİ DAHADA ÜZÜYOR.VE ÜSTELİK 20 NİSAN DOĞUMGÜNÜYDÜ VE BİRLİKTE KUTLUCAMIZ İLK DOĞUMGÜNÜ.AKLIMDAN NE SÜPRİZLER HAZIRLAMIŞTIM BİTANEME HİÇBİRİNİ YAPAMADIM CAN SIKINTISINDAN.........KIZLAR ANLICANIZ BU AY ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİK.ÖZELLİKLEDE BEN ÇOK DUYGUSAL OLDUĞUM İÇİN DAYANAMIYORUM BAZEN. OFFFFFFFFFF :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ADETİMİN 2. GÜNÜ TEKRAR DOKTORA GİTTİK VE DOKTOR  3 AY KENDİ HALİNE BIRAKALIM TEDAVİ İÇİN ÇOK ERKEN Bİ ZAMAN ZATEN 8 AY DEDİ.BEN SİZE HERHANGİ BİR TEDAVİ UYGULAMICAM ŞU ANDA DEDİ.STRES YAPMAYIN KAFANIZA TAKMAYIN HATTA VAKTİNİZ VARSA TATİLE FALAN GİDİN KAFANIZ DAĞILIR DEDİ.

NOLUR DUA EDİN KIZLAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI İÇİN.RABBİM BEBEK İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINI VERSİN. :amin: :amin: :amin: :amin:

sevda

Canım dr doğru demiş tabiki nekadar kafanıza takarsanız okadar üzücü olur sizin için bencede sakin ve düşünmeden olursa daha rahat olabilir sizin için o nedenle lütfen sakın stres yapma olacak olan şeyi ertelemekten başka bişey yapmamış oluyorsun... ;) :opucuk:

mavili

canım üzme kendini biraz dogal akışına bırak stres gerçekten çok olumsuz etkiliyor başka şeyler düşünmeye çalış degişik ugraşlar bu kafan dagılsın 8 ay çok erken bir zaman doktorun dedigi gibi hiç ummadıgın bir anda alıverirsin güzel haberi bebişin zamanını bekliyor bence acele etme herşeyin bir vakti zamanı var umutsuzluga kapılma dua et ve bekle canım benim dualarım da seninle kendine dikkat et sıkma canını



tubis

sevda ve mavili desteğiniz çok teşekkür ederim kızlar. :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :opucuk: :opucuk: :opucuk:     kendim konsantre olmaya çalışıcam artık bebek felan düşünmemeye çalışıcam.evde genel temzilik vardı o bitsin bu ay bir gün bile evde durmucam.çıkıcam çıkıcam gezicem.evde oturup kendimi dinlemekten daha iyi gelir heralde... :dontknow: :dontknow: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

mavili

elbette canım çık gez güzel havaların tadını çıkar sevdigin kişilerle ve işlerle vakit geçir kafan dagılsın biraz kendine gel hayatın tadına var dünyayı kendine zindan etme herşeyin hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin biz hep yanındayız unutma :k06: :k06: :k06: :k06:



๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

bitanem canım arkadaşım artık rahat ol ve herşeyin hayırlı olmasını dilerim sana söylemişdim stres çok büyük etki yapıyor gerçkten bak onu düşündükçe olmuyor bence ben doktorlarla çok sohbetini yaptım bunun inan sen unut hiç ummadığın bir anda gelivercek yumurcak sen yeterki sabırlı ol canım benim
:k06: :k06: :k06: :k06:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

bengü

canim isine yarami bilmem ama bugün drdan duydum hamile kalmak isteyen kalamayan bir bayan hamile kalmak istiyorsa istedigi aylarda patates,maydonoz,kahve,bir kac sey daha saydi ama aklimda kalmadi bunlari yememesi gerekiyomus.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

tubis

canım arkadaşlarım benim içimi dökebildiğim tek insanlarasınız o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz.yanımda oldugunuz ve bana moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim.sileri çok seviyorum... :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :love9: :love9: :love9:

bengücüm o dediklerini bizzat  sen kendin doktordan mı duydun.tv de bir program mıydı biraz daha paylaşır mısın bizimle. :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

bebişim

tubiş cim canım yazdıklarını okudum ve benim halim canlandı birden gözümde bende senin gibi yumurta takibi tedavisine başlamıştım ve her ay benim için işkence oluyordu ilaç kullanıp ardından çatlatma iğnesi oluyordum ve her ay olacak diye büyük bi heves ve stresle bekliyordum 3 ay boyunca devam ettim tedaviye daha sonra o hayal kırıklığıyla bıraktım tedaviyi ve artık kafama takmamaya başladım ve o ay hamile kaldım şimdi 4,5 aylık hamileyim ve bir kızım olacak inşallah sana tavsiyem şu arkadaşım hiç kafana takma stres bu işin baş düşmanı düşündükçe daha kötü oluyor inan Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım en kısa sürede güzel haberlerini alırız inş.  :opucuk:
dÜnYaYa HoŞgElDiN MiNiK PrEnSeSiM ...






[url=http://www.