YeNi DoGaN BeBeK NeZaMaN YıKaNıR

Başlatan ❤ÜmmÜ♥EyMeN❤, 27 Ağustos , 2010, 00:00:42

« önceki - sonraki »

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

BİZ BEBEGİN KIRKI ÇIKANA KADAR KAYNWALİDEMDE KALICAZ..GÖBEGİ DÜŞMEDEN YIKAMAYIN DİYOLAR AMA KAYINWALİDEMDE HASTANEDEN GELİNCE YIKARIZ DİYO..YA BENİM EN KORKTUGUM ŞEY BU BANYO İŞİ ALLAH KORUSUN BİŞEY OLCAK SANIYORM..YARDIM EDİN NOLUR..ONA GÖRE KOYYUM TEPKİMİ..

@ssemra@

Biz hastaneden gelir gelmez yıkamıştık, 3 günlük falandı, göbeğide düşmemeişti. Ama yıkarken içme suyuyla yıkadık kırkı çıkana kadar. Yinede sen bilirsin tabiki..

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

Bİ SORUN OLDUMU PEKİ İLTİHAP YARA YADA BAŞKA BŞY

@ssemra@

yok hayatım hiçbişi olmadı, göbek pansumanını hiç aksatmadık 7günlükkende göbeği düştü. Hastanede de yıkamıyorlar çünkü, doğunca siliyorlar, bence bir kerede olsa yıkanmalı.. Ama sen yinede annene yada başka çocuklu kadınlarada danış..


DER!N

Hastaneden gelir gelmez yıkadık benim kızı hiç bir şey de olmadı. Eve gidince yıkayabilirsiniz demişti bebek hemşireleri öyle yaptık biz.





su1023

Hastaneden çıkar çıkmaz yıkıyor herkes bir sakıncası olduğunu duymadım :icon_thumright:

ırmak184

bizde hastaeden cıkınca yıkamamıştık silmiştik,dok. yıkamayın demişti dört gün sonra göbegi düşmüştü kızımın yıkamıstık..

βαlκιz

bende yıkamadım göbekleri düşene kadar sildik
7. gün yıkadık göbekleri düşünce
ilkten korkarsın başkasıda yıkasa insan bişey olcak diye korkar
bende korkuyordum bogulur nefes alamaz diyee ama bişey olmuyo canım
:D kaynana güvenmiyosan başka birine yıkatırsın
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

fıstık

valla benim doktorumda göbeği düşmeden yıkama demişti çünki göbekteki gazlı bezin ıslanmaması gerekiyormuş göbeği düşünce yıkamıştık

DER!N

Benim kızımın göbeğine gazlı bez konmamıştı mandal gibi bir şey vardı sadece pansuman yapmayın dediler hatta, göbeğine çok su değdirmeden yıkadılar.





vadi= muge & melis

ben gobegı dusene kadar bekledım yanı 15 gun ama zaten daha once yıkayamazdım cunku hastanede yattı 1 gun evvel eve geldı ertesı gun dustu dusmese de yıkayacaktım

мiŁenα.

5.gün yıkadım göbek bağı düşene kadar bekledim ;)


:love9: :love7: :love9:


Lă_Tăhzen!

BİZDE 4.GUN YIKAMIŞTIK 3 GUN HASTANEDE KALDIK  6.GUNDE GÖBEGİ DÜŞTÜ

esma...

bızde hastaneden geldıkten sonra dr yıkabılırsınız demesınden sonra yıkadık ama gobek pansumanlarını aksatmıcaksın ,hıc bıseycıkler olmaz gonlunu rahat tut