Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

ilknur

ARKADAŞLAR BEN ÇOK ŞANSLIYIM IKI ELTIM VAR IKSIDE ÇOK IYI :muzz: MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE ANLAŞIYORUZ BİRBİRİMİZLE HERŞEYİ KONUŞABİLİYORUZ ONLARI ÇOK SEVİYORUM ALLAH HERKESE BENİM ELTİLERİMDEN VERSİN :)

sude

PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

fatma

Allah herkesi benim gibi iyi insanlarla karşılaştırsın aman nazar değmesin biz gerçekten kardeş gibiyiz dün hepberaber saç böreği yaptık birimiz yufkayı açtık birimiz içini koyduk birimiz pişirdik kayınvalidem bile dedi benim 3 güzel gelinim hepsi birbirinden güzel maşallah dedi 1 tatlı söz bile ömre bedel herkes tatlı dilli güleryüzlü olunca hiçbirsorun olmuyor  :3some:  :wav:

GAMZE DURU

BİR TANE ELTİM VAR. PEK SIK GÖRÜŞMEYİZ AMA ARAMIZ İYİDİR. SAYGI OLDUĞU SÜRECE ZATEN SORUN OLMAZ ARAMIZDA
KARA GÖZLÜ ÇİNGENEM
<a href="http://lilypie.com"><img src="http://lilypie.com/pic/061230/XwbL.jpg"; alt="Lilypie 3rd Birthday Pic" width="80" height="80" border="0" /><img src="http://b3.lilypie.com/jM3Kp2.png"; alt="Lilypie 3rd Birthday Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a>
BURDAYIM BEN


SEVİNÇ

6 tane eltim var.Birini al ,vur ötekine cinsindenler.Allahtan biriyle aynı şehirdeyim.Benden 20 yaş büyük ama benimle yarışır.Eşim geçenlerde evde tek bırakma onu dedi.Hangi odaya giderse arkasından git dedi.Büyü işleri falan varmış.Ama çok işini bilir,başkasının yanında bana o kadar iyi ki anlatamam.



sude

allah sanada sabır versın sevınc aynı durumdayız.benımde eltım baskasının yanında cok ıyı davranır konusur.ama kımse yoksa suratıma bıle bakmaz.buyu ıslerı bızdede var.bende evde yalnız bırakmam onerde ben ordayım heryerde pesındeyım hafıyecılık oynarız.sadece tuvalete gıremem dıger yerlerde hıc yalnız bırakmam.ama eger yapıyorsa allahım versın cezasını kendınden bulsun ıns.boyle ınsanlarla gorusmememız lazım aslında.bana herkes soyledı bu kadından uzak dur bundan hersey beklenır dıye.allaha havale etıım ondan bulsun benden degıl. :caca:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

fatma

Allah sabır versin böyle insanlara inanamıyorum sumev ve sevinçcim çok üzüldüm  :violent1:

jbdun

ben de senin gibiyim eminecim,eltim olacak ama ne zman bilmiyorum,daha bekar eşimin kardeşi :) ama anlaşırız gibime geliyo :tongue3:

sevinç ve sumev çok üzüldüm canım ,öyle büyü işleri yapanlar var mı daha yaaa :caca: :cussing:

ayşe

selam arkadaşlar ben 18 yıllık evliyim karı koca ilişkisi konusunda ortak bir yol bulduk malesef elti konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü biz eltiyi kardeş olarak bildik öyle davrandık ama gerçek öyle değilmiş.Benim 2 eltim var ikisi de belli bir müddet kayınvalidenin yanında kalmışlar ilk zaman o yüzden ikisi birlik olup bana kayınvalidemi kötülediler ama ben hiçbiriyle onlara kanıp kötü olmadım, şimdi onların menfaatleri çakışınca eskisi kadar samimi değiller onlar yüzünden ne kadar üzüldüm hayal kırıklığına uğradım bir bilseniz... Anlatamam size .. Daha da hep menfaatlerini düşünüyorlar allahtan aramız çok yakın değil şunu anladım ki elti kardeş gibi olmuyormuş.Elti eltinin ne olduğunu istiyor ne de öldüğünü...

sude

evet aysecım haklısın eltı eltının dusmanı.dost gıbı gorunsede.benım eltım benı kuma gıbı goruyor mesela bunu hareketlerınden tavırlarından anlayabılıyorum okadar kıskanc bırısıkı anlatamam.ahh ahh.kotu eltılere ölüüüüüüm :hieyt:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

mirayım

benim eltim olmadı henüz ama eşimin erkek kardeşi internetle pek haşır neşir netten bi kız bulmasa iyi başımıza görümcem çok sessiz ama sinsi yılanın teki çokda yalaka benden gördüğü herşeyş yapmaya çalışıyo yapıyoda 2 bardak çay koysa oturur bidaha kalmaz önüne hizmet bekler kayınvalidemde iyidir ama herşey onların istediği gibi olsun ister çoğu zaman alttan almak zorunda kalırım bazen sinir olup lafımı esirgemem allahtan hep dileğim iyi bi eltim olsada analı kızlı onları çatlatsak birbirimize gelip gitsek öfff tam teriside olursa  :BangHead:



gülyağmuru

mırayım...
benım de henuz eltım yok ...ve benım kaynım da ınternetle çok ugrasır gecende msnsıne baktım da
bir sürü kız var...hepsı de cıcılı bıcılı... :k06:
ama ben  ıyı olsunda nerden olursa olsun dıye dusunuyorum...  ;)
görumceme gelınce su an burda degıl kıbrıs da ama ben onu çok severım :love9: cünkü kendısı bir melek :angel12:.....o da benı kardesınden daha çok sever emınım...bu ayın 20sınde gelıyor yegnını henuz hiç gormedı onu dört gözle beklıyoruz oglusumla.. :wav:

sude


heyyyyyyyy kımse yokmu herkes ıyımı arkadaslar eltılerınız nasıl anlasıyorsunuz galıba. :director:
ee kımse bısey yazmamıs uzun zamandır.allah allah yanı herkesın eltısıyle arası ıyı demekkı. :cildir: :violent1:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Almiş'inAnniş'i

 :toothy10:

ay ne diyeyim benimkilerin hepsi ayrı birer film senaryosu! benim kaynanam acemiliğini atamamış acısını benden çıakrdı.
neyse ben eltimle ilk nişanımızda tanıştım ve o günden beri de başbaşa konuşma fırsatımız hiç olmadı.
biz eşimle 3 ay nışanlı kadldık, sonra evlendik. bunun kısa süreli nişanlılık dönemimizde sevgili eltim ailemi arayıp neden bu kadar acele ettiğimizi sormuş densiz  :violent1: allahtan evlenir evlenmez hamile kalmadım yoksa neler olurdu dşünmek bile istemiyorum. hele de es kaza erken doğsaydı çocuk tam damgayı yemiştim yani  :honk:
ha bu arada eltim öyle kara cahil biri sanmayın, bir bankada işletme bankacılığı yönetmeni, üni mezunu. görüldüğü üzere üni. cehaleti defetmiyor baştan  :dontknow:
2 yaşında bir kızı var ve aramız çok iyi eşimin yeğeni ile. yani her ne kadar eltimle böyle hazin bir olay yaşamış olsak da kızı ile çok güzel anlaşıyoruz bu da onda bazen kıskançlık krizleri yaşatıyor  :k06: