İNCİ TANEM Bitanem..

Başlatan **Gül**, 13 Temmuz , 2010, 14:22:26

« önceki - sonraki »

**Gül**

Kizlar tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin  :flowers: :flowers:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


**Gül**

Canima can katam Ogluma..

    Minicik bir can minicik bir insan nasil bu kadar  girer bir hayatin taa icine..  :love9: :love9:
Gelisini ogreneli  7 ay oldu henuz. 7 ay kisa bir sure belkide insan hayatinda. Ama bu 7 aya ne sevincler ne mutluluklar ne endiseler ne hayaller sigdirdin sen bebegim. Hayatimizdaki en buyuk dusuncemiz oluverdin. Once varligin sonra sagligini dusunduk. Sevindik endiselendik. Ve simdi de gelisini bekliyoruz buyuk bir sabir ve merakla. Tabi hayaller burada da bitmiyor melegim. Sen dogduktan sonra ilk bakisin ilk gulumsemen cikardigin ilk sesler ilk adimlarin kisaca seninle ilgili hersey umutlarimda.
    Biliyormusun bebegim  Sakinligiyle bildigimiz tanidigimiz baban bile heyecan yapmaya basladi. Senin icin hazirladigimiz herseyle ilgileniyor. Kiyafeylerini opup kokluyor. Yatagini yorganini seviyor Icinde sen varmiscasina.  :aferin: Ve ben onu oyle gorunce gozlerim doluyor  :y25: Biliyorum cok iyi bir baba olacak sana. Biz cok sansliyiz degilmi oglum..  :icon_thumright:
    Seninle ilgili tum hazirliklarimiz yaptik melegim. Herseyin hazir seni bekliyor.  Bir de ananemiz gelirse hersey super olacak. Dua ediyoruz hergun gelebilmesi icin. Tabi sonrasinda da seni bekliyoruz kucuk ama huzurlu yuvamiza. Henuz seni gormeden kucaklamadan bu kadar baglanmisken sana dogduktan sonra nasil olacagini tahmin edemiyorum. Biliyorsun senin bu annen tum duygularini biraz yogun yasiyor. Ama ne yapayim bitanem sen benim canimsinn..
    Bugune kadar varligin hep mutlu etti beni melegim. Kisa bir sure sonrada seni kucagima alip kokunu hissetmeyi sabirsizlikla bekliyorum. Sen hep iyi ol olur mu bitanem. Hep bizimle ol Bize verdigin mutluluk hep daim olsun. Seni cook seviyoruz..  :love9: :love9: :love9:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


dilengisk

cnmmm allah bebişinle mutlu huzurlu guzellikler dolu gunler nasip etsin inşallah

koklaya koklaya mis mis icine cek bebeginin kokusunu hayırlısıyla :nazar: :nazar:

hüzünden_gelme

MEVLAM sağlıcakla kucagına almayı nasıp eder inşallah :amin:
ne güzel bır duygu bu böyle okurken tuhaf oldum  :love9: :love9: o kadar güzel anlatıyorsun ki annelığı :opucuk: :opucuk:

**Gül**

Oglummm

    Agizdan cikarken kolay olan ve kisa gibi gelen 9 aylik seruvenimizin son ayindayiz artik. Evet bitanem buyuyorsun ve gelecegin gunu bekletiyorsun bize. Eskiden ne kadar kolay gelirdi. hamile kalinir 9 ay sonra bebek dunyaya gelir. Oldu da bitti gibi. Ama hic de oyle degilmis bitanem. bunu ogrettin sen bana. bu 9 ay boyunca hep seninle ilgiliydi duygularim. Ne olursa olsun sonucu hep sana baglaniyordu oglum. Acaba iyimisin, sana birsey olurmu, sana zarari dokunurmu annelik dedikleri sey bumu melegim. Sen bana anneligimi ogretiyorsun daha gelmeden.
    Baban seni severken Akilli Oglum benim diyor hep. sakayla soruyorum ona nerden geliyor akilliligi diye. tabi akilli benim oglum diyor. Hic uzmuyor annesini. Evet bitanem hic uzmuyorsun beni. Bu 8 ay boyunca hic off dedirtmedin bana. Acaba banin dedigi gibi akilli bir bebek oldugundan mi yoksa varligini bilmek herseye degdiginden mi !!! Seni coook seviyorum bitanem..
    Biliyormusun bebegim Su 1 haftadir cok zor gunler gecirdim. Hastayim. Hemde hayatimda hic yasamadigim kadar kotu. Cok sIkIntI cektim. Bir yandan agrilar sizilar biryandan yalnizlik  :( Baban bile cok fazla ilgilenemedi bizimle. Ama bunlardan once aklimda fikrimde hep senin sagligin vardi. Sana birsey olur mu. Sende etkilenirmisin diye. Atesim yukseldiginde aklimda sen vardin, oksururken elim karnimdaydi, Ilac alirken tekrar tekrar dusunuyordum. Ama her seferinde sen hareketlerinde ben burdayim ben iyiyim diyerek icimi rahatlattin bebegim. Bu arada gittigimiz kontrolde kalp atislarini duymak butun ilaclardan daha iyiydi benim icin. Ve ebenin merak etme bebege birsey olmaz demesi cok rahatlatti beni. Bugun dayanamayip gittim doktora ve verdigi ilaclarla daha da iyi olacagim insallah. Bende seni uzmeyecegim melegim.  Sen hep iyi ol olurmu bitanem. Ben hepsini atlatirim.
    Seni cok ama cok seviyorum. Ve gelecegin gunu sabirsizlikla bekliyorum  :love9: :love9: :love9: :love9:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


✿گสЯเ_ќĮż✿

GÜLCÜM ÇOK AZ KALDI.RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİP ETSİN :amin: :amin: :amin:
MAŞALLAH KOCAMAN OLDU OĞLUŞUN  :nazar: :nazar: :nazar:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

**Gül**

37+1

Oglummm

     Artik iyice buyudun bitanem. Bugun ebe kontrolumuz vardi ve artik dogsanda bir sorun teskil etmeyecegini soyledi. Bu bile beni o kadar rahatlatti ki anlatamam bitanem. Cok sukur bugune kadar geldik.  :amin: :amin: :amin:
    Melegim bugune kadar anneyi cok fazla uzmedin bitanem. Bundna sonrada uzme olurmu. Uzulmekten kastim agri aci cekmek zorlanmak degil bitanem sagliginla uzme beni. senle ilgili en ufak bir sorunla aci cektirme bana. Bunun disinda herseye raziyim ben. katlanirim senin icin. Ama senin kilina zarar gelmesine dayanamam bitanem. Hep iyi ol olurmu melegim.
Hemen hemen herseyin hazir oglum. Seni bekliyoruz. Ve hergun babanla hayaller kuruyoruz seninle ilgili. erken veya gec ne olursa olsun saglikla gel olurmu bitanem. Seni coooook seviyoruz
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


βαlκιz

:love9: :love9: :nazar: :nazar: az kalmış canım hayırlısıyla gelsin paşa :hieyt: :hieyt: :hieyt:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

**Gül**

tesekkur ederiz teyzesi   :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Beraber gun sayiyoruz Abilerinin dogum gunuyle  :D :D :D :D :D :D
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


βαlκιz

nezaman doğum bi gün verdimi doktor
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

**Gül**

Bastan beri soyledikleri hep 18 ocak. Bakalim ufakligin ne zaman keyfi yeterse o zaman gelir herhalde  ???
Yoksa burda birsey demiyorlar erken olur gec olur diye. Sadece eger 40 haftada olmazsa 10-12 gun sonra zorla dogurtuyorlarmis  :-ooo :-ooo :-ooo
Bende 18 ocagi baz aliyorum bakalim simdilik. Zaten erken gelmeye de niyeti yok bizimkinin. Sozde erkek ama biraz nazliyiz galiba  :k06: :k06: :k06:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


βαlκιz

hadi bakalım
18 ocakta gelicekmi daha erken mi gelicek
aman durdugu kadar dursun suss ses yapma :toothy10:  :nazar: :opucuk:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

**Gül**

Senin umut gibi Ssssssssttt sussss  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

**Gül**

Can Oglumm  :love9:

   9 Aylik seruvenimizin sonuna geldik artik. Senin olusumun buyumen ve yeni hayatin icin tum hazirliklarin bitti artik. Suan kucuk bir insansin. Ayni zamanda bizim kalbimizdeki buyuk sevgi kaynagi.
   Su 9 ay hic gecmeyecek  gibi geliyordu bitanem. Belki heycandan belki endiselerden belki de sana kavusma arzusundan. Gunler hep yerinde kaliyor zaman gecmek bilmiyordu. oysaki sen minicik bir hucre halinle basladigin yolculuga yavas yavas buyuyerek devam ettin. Once basin ve vucudun belirmeye basladi. Sonra minicik bacaklarin ve kollarin tomurcuklandi. Gozlerin kulaklarin burnun. Yavas yavas buyuyordun buyudukce de tum eksiklerin tamamlaniyordu. Varliginin haberinden sonra en buyuk heycani yasattin bize o ilk goruntunle. Sonra minik kipirdanislarin. O kipirtilarin harekete donmesi. Senin iyi haberlerini almamiz. Yavas yavas buyumen ve heran ben burdayim diye bildirmen. Bunlarin hepsi cok buyuk sevinc ve mutluluk verdi bize melegim. Ve tabiki bunlarin yaninda endiselerimiz. Seni gormeden varligindan duydugumuz endise. Sonra sagligindan. Buyuyup buyumedigin. Hareketsiz kaldigin zamanlarda dolan gozlerim. Bunlarin hepsini yine birlikte yasadik bitanem..
  8 ay once basladi seninle ilgili umutlarimiz hayallerimiz. Babanin o gunku hali gozlerindeki o parilti yuzundeki saskin ifade ve gozlerinden akan yaslar hala aklimda. Butun bunlar senin mutlulugundandi melegim. Ve o gunden beri hep hayaller kurduk seninle ilgili. Sen buyudukce hayallerde buyudu sen gibi. Henuz kucagimizda degilsin ama o kadar birikmis hayallerimiz varki. Sen gelince hepsi yasanacak insallah sirayla.
  Bu yazi belkide sana son olacak. Yuzunu gormeden kokunu almadan yazdigim son yazi. Cunku artik vakit tamam. Artik heran seni bekliyoruz. Dogusunu gozlerini gormeyi bekliyoruz bebegim. Kokunu duymayi sana dokunmayi sende birdaha mutlu olmayi bekliyoruz. Kucucuk ailemizi o minicik bedeninle doldurmani bekliyoruz. Evet biliyorum gelecegin dunyada zorlu bir hayat seni bekliyor. Onune cikacak engeller kacinilmaz. Yasaminin her aninda karsinda bulabilecegin dikenli teller olacak. Ama sakin korkma bebegim. Burada seni bekleyen seni coook sevecek koruyacak her konuda sana destek olacak yasama hazirlanmada yardimci olacak bir ailen var. Biliyorum sen bizim ilk evladimiz olacaksin ama seni en guzel sekilde yetistirmek icin Zorlu hayat karsisinda hep dimdik durman icin elimizden geleni yapacagimizi sakin unutma.
   Can Oglum. Sercanimm. Seni bekliyoruz bitanem. Ve sunu bilki babanda bende son nefesimize kadar seni coook sevecegiz..  :love9: :love9: :love9: :love9:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011