19 Nisan , 2024, 19:49:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


İNCİ TANEM Bitanem..

Başlatan **Gül**, 13 Temmuz , 2010, 14:22:26

« önceki - sonraki »

Balböceği

Cok duygulandim bir an kendimi hayal ettim insanin icine isliyor  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: insallah seneye bizede nasip olur gule gule git gul yolun acik olsun bizim yerimizede op anneyin ellerinden  :love3: :love9: :flowers:

**Gül**

Canim benim. Insallah sende en kisa zamanda gideceksin. hemde bebeginle insallah.  :amin: :amin: :amin: :amin:
Tesekkur ederim Edam guzel dileklerin icin.
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Balböceği


● GϋŁ ßαКιşŁιм ●

Gül'cüm Yazdiklarini büyük bir zevkle okudum :love9:
hepsi cok güzel ve içtenler... Bazen sanki benim yasadiklarimi düsündüklerimi ve hissettiklerimi tercume etmissin gibi geldi..
Insallah mukemmel bir Anne olursun canim ... :amin: :amin:
Rabbim meleklerimize tez zamanda Sag saglim kavustursun bizleri...  :amin:

**Gül**

Alıntı yapılan: °• αуşєηυя •° - 02 Ekim , 2010, 01:01:37
Gül'cüm Yazdiklarini büyük bir zevkle okudum :love9:
hepsi cok güzel ve içtenler... Bazen sanki benim yasadiklarimi düsündüklerimi ve hissettiklerimi tercume etmissin gibi geldi..
Insallah mukemmel bir Anne olursun canim ... :amin: :amin:
Rabbim meleklerimize tez zamanda Sag saglim kavustursun bizleri...  :amin:

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz iyi birer anne olabiliriz :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


**Gül**

Oğlumm
Bir hayli vakit oldu sana yazmayalı. Ama biliyorsun ananedeyiz ve hasret gideriyoruz. 3 hafta oldu.3 hafta değil 3 yıl olsa yetermi doymaya  :-\ Ama olsun bitanem. Buna da şükür. Geldik gördük hasret giderdik. şuan da dönüş için gün sayıyoruz. Babana gidiyoruz bitanem. bizi çok seven babacığına. o da özlemiş bizi. Hem biliyormusun bugün onun doğum günüydü ve biz ondan ayrıydık bebeğim. inşallah bu ilk ve son ayrılığımız olur onunla. Hergün seni soruyor baban. Oğlum nasıl diyorda oğlum derken bile sesindeki mutluluğu gururu duymamak mümkün değil. Ve ben inanıyorumki hayatın boyunca da hep gurur duyacak baban seninle. Hep gurur duyduracaksın bize  :aferin:
Buraya gelirken annenin karnı çok belli değildi bitanem. Ama şimdi şiko bir annen oldu  :D Ve senin için bir sürü ciciler hazırlandı. Anannen yengen ben aldık yaptık. hediyelerin bile geldi oğlum daha doğmadan. görsen hepsi o kadar şirin ki. Hele bir hediye varki aralarında hem çoookgüzel hemde çok özel. Oğuzhan abinin hediyesi. Henüz 13 yaşında olmasına rağmen seni düşünüp çok güzel bir ayakkabi ve minicik bir çorap almış sana. Hediye paketindeki notu da *Canım Halama Minik Yiğenime*. ne zaman büyüdüde hediye almayı düşünebildi bilmiyorum. daha dün gibi benimde ona daha doğmadan hediyeler almam. Büyüyünce sende çok seveceksin onu oğlum  :aferin: :aferin:
Bunca telaş sevinç arasında seni biran olsun aklımdan çıkarmıyorum bebeğim. Seninle olan hayallerin hep devam ediyor. Hem ben unutacak olsam bile sağolsunlar unutturmuyorlar  ;) aman dikkat et. Aman yorulma. Eğilme doğrulma. Sen bırak biz yaparız. Anneni şımarttılar oğlum   :tongue3: Acaba diyorum eve döndüğümüzde babanda da devam ettirsekmi bu durumu ha ne dersin  ;)  :k06: :k06: :k06: Yok yok kıyamayız ona.
Canım Oğlum bugünlük bu kadar. En kısa zamanda yine yazarım bitanem.
Hep bizimle kal olurmu meleğim  :amin: :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Lă_Tăhzen!

canım ya nasıl duygulandım okurken raabim hep iyi gunlerini göstersin sana ogluşunun

derbeder

seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

**Gül**

Can oglumm
28. haftadayiz artik. Gunler gectikce buyuyorsun icimde. hem sen buyuyorsun hemde senin gelecek olmanin heyecani mutlulugu gun be gun artiyor bitanem. Bir gunu beklemek, gun saymak, hayaller kurmak, heycanlanmak ancak bu kadar guzel olabilirmis bebegim. 3  aydan daha kisa bir sure kaldi artik kavusmamiza. Rabbim kismet ederse 3 ay sonra bu sozleri kulagina soyleyecegim. Karnimdaki tekmelerinin yerine misss kokunu hissedecegim icimde. O minik ellerini ayaklarini opup koklayacagim insallah. Offf oglum annen yine daldi hayallere dimi. Ama ne yapayim bitanem seni dusunmeden biranim gecmiyorki.
Dun yine ufak bir endise yasadi annen   :-[ Birkac saat duyamadim tekmelerini. Herzaman hareketli olan oglum neden bu kadar durgundu? Cok fazlada yorulmamistim aslinda neden hissettirmiyordun kendini  :honk: :honk: Aklimda butun bu sorular yine dolasmaya basladi bitanem. Uzandigim yerde artik yuzum ne haldeyse baban anladi yine birseylere telaslandigimi. ve hemen geldi yanimiza. Ne oldu derken bile anlamisti aslinda. Cunku daha oncede yasamistik bu durumu. tabi hemen basladi teselli calismalarina. yorulmustur oglumuz, uyuyordur belkide......... ve basladi seni cagirmaya. Yuzumdeki ifade ilk kipirtinla degisti bebegim. ikimizde hissetmis ve birbirimize bakiyorduk gulerek. Dilimden cikan ilk soz cokk sukur oldu. ve sonrasinda benim canim oglum basladi oynamaya. babasi konustu o vurdu. annesi soyledi o oynadi. ben simdi nasil mutlu olmayayimki. Canim oglumm benim..

Oglum artik bir isminde var biliyormusun. Sonunda babayla kararlastirdik ismin Sercan olacak. Dun hep Sercan diye cagirdik seni. Biz simdiden alistik bitanem ismine sende sevdinmi ismini ?  :aferin: :aferin: :aferin: Oglum, can oglum, Sercan oglum isminle uzuuuun bir omur sur olur mu. Seni cooook seviyoruz...
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


**Gül**

Oglummm..

  Canoglum. Yolumuz kisaldi artik. 8. ayimiza da girdik sukur  :amin:. Senin gelisinin ilk gunleri geldi aklima. Miniciktin o zaman. Ve varliginla ilgili sadece bir test vardi elimde. Ama bunun yaninda tum kalbimi saran sevgin basgostermisti. Merak endise mutluluk butun duygulari yasamaya baslamistim seninle. Gercekten gelmismiydin anneye. Iyimiydin sagliklimiydin. Butun bunlari ogrenmek icin haftalar vardi onumuzde. nede uzun gelmisti 6-7 hafta beklemek  :-[ :-[ Oysaki simdi 31 haftayi geride biraktik bitanem. Ve son 8 haftayi sayiyoruz artik. O da ne kadar uzun gelsede simdi gozume biliyorum ki onlarda gececek ve kavusacagiz sana bitanem. Iste o an neler hissedecegimi tahmin bile edemiyorum.  :love9: :love9:
  Bugunlerde yine annen zor gunler gecirdi bitanem. Yine herkesten tum sevdiklerinden uzak bir bayram  :sad1: 2 yil oncesine kadar hep kalabalik senlikli bayramlar gecirirken bu bayram bir basinaydi annen evde. duvar arasinda kimsesiz bayram mi olur. Oldu iste bitanem. Hele ki bu bayram babanda calistigi icin boyle bir basimiza kaldik bitanem. Bayram kutlamalari icin aradigimiz her telefonda kalabaligi coskuyu duydukca birdaha uzuldu annen. Dilinden Saglik Olsun cumlesi dusmezken yuregi hep Keske.. dedi bitanem. Keske..
Ama bu bayram oyle yanlizken hep sana sarildim melegim. Senin gelecegini dusunerek gecirdim. Birdahaki bayramda birlikte olacagimizi hayal ettim hep. Bunlar daha da guc verdi bana. Iyi ki varsin bitanem.. Seni cooook seviyorum.... 
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


__nil__

Gül'ün minik oğluşu,,,kocaman mı oldun sen maşaaalllaaah sana :nazar: :nazar:

hatırlıyorum annene geldiğin günü,nasıl sabırsızlıkla bekliyordu seni ve nasıl mutlu olmuştu varlığını öğrenince...allah sizi hiç ayırmasın..sağlıkla gel inş dünyaya.. :flowers: :flowers:



**Gül**

Tesekkur ederiz Nilcigim.
Bizde seni kutlayacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyoruz  :amin: :amin: :amin: Oglum abilik yapacak insallah teyzesi  :aferin: :aferin:
Guzel dileklerinin hep daha fazlasini sana yasatsin insallah rabbim  :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Lă_Tăhzen!


Balböceği

MasALLAH gulcum cok sukur az kaldi  :nazar: :nazar:
7 ay cabucak gectite simdi bu 2 ay cok zor oluyor dimi  :k06: :k06:

Shadowqueen

Gülcüm inan yazdıkların çok etkiledi beni çok güzel şeyler gerçekten. Umarım herşey yolunda gider ve bir ömür sağlıkla geçer canım  :love9: