28 Mart , 2024, 16:26:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


İNCİ TANEM Bitanem..

Başlatan **Gül**, 13 Temmuz , 2010, 14:22:26

« önceki - sonraki »

**Gül**

Inci Taneme..

   Sana inci tanem diye başladım seslenmeye. Neden biliyor musun bebeğim? Bir inci tanesi gibi buyuyorsun cunku icimde. Nasil ki bir istirideyenin icine giren bir kum tanesi harika bir inci olarak cikiyorsa ordan Sende benim icin oyle degerlisin iste. Varligini bilmek benimle oldugunu dusunmek bile inanilmaz bir duygu. Hele ki bizimle olacagin gunleri dusunmek anlatilmaz.

   Melegimm! senin bize geldigini ogrendigim gun ne yapacagimi sasirdim. Zaten heyecanli olan bu annen o gun bulutlarin uzerinde gibiydi. Ne yapacagini bilemez halde saskin, mutlu, heyecanli bir sekilde dolanip durdu evin icinde. Ta ki aksam babanla bu guzel haberi paylasana kadar. Seninle guzel bir supriz hazirlayarak verdik bu guzel haberi babana. Ve onun o anki mutlululugu saskinligi hala gozumun onunden gitmiyor bebegim. Onu ilk defa boyle gormustum. Butun bu sevincimiz senin gelisineydi bitanem.

   Bunca yasanan heyecanin seni gorecegimiz gun ikiye katlanacagini hic tahmin etmemistim tabi. Seni gorecegimiz ve varligindan tam emin olacagimiz gun olan o ilk ultrason randevusunu iple cekmeye baslamistim. Gunleri sayiyordum. ve artik son gundeydik. Birgun sonra seni gorebilecektik artik. Ama tum bu karmasik duygular icerisinde endiselerim agir basmaya basladi. Her nekadar iyi dusunmeye calissamda kotu ihtimalleri aklimdan cikaramiyordum. Ve bu beni mahvediyordu  :crybaby2:
Rabbime dua ediyordum senin saglikli olman icin. Babana bile anlatamadigim bu duygulari birtek seninle paylasiyordum. Bebegim ne olur benimle kal diyordum. Duyuyormuydun Bitanem..

  Ve sonunda o beklenen gun gelmisti. Onca gun gecmesine ragmen saatler dakikalar gecmek bilmiyordu. O gece sık sık uyanip saati kontrol edip sabah olup olmadigini anlamaya calisiyordum. Sabahin erken saatlerinde uyanip hazirlandim. Dilimde hep ayni dualar. Taki muayene odasina girene kadar. Tam zamaniydi seni gormenin. Ama ben o ekrana bakamiyordum bile. Aklimda hep o kotu ihtimaller vardi. Ta ki Doktor teyzenin '' Iste Bebeginiz Burda'' cumlesini duyana kadar. Elini sımsıkı tuttugum baban baksana dıyordu bana. Biryandanda doktora heyecanımı anlatmaya calısıyordu. Evet Gordum ordaydin. Iste o an gozumu senden alamadim. Basin vucudun kollarin bacaklarin hepsini gorebiliyordum. Gozumu kirpmadan bakiyordum sana. Doktorun soylediklerini cogu zaman duymuyor anlamaya calismiyor sadece seni izliyordum. Babanin her cumleden sonra cok guzel demeleri yetiyordu bana. Birara nefesimi uzun sureli tuttugumu farkettim. Rahatlamaya calisiyordum ama ne mumkun. Hic bitmesin dedigim anlarin en guzeliydi bebegim. Iyiki ordaydin Iyi ki benimle kalmistin.

  Hastaneden eve giden yolda o minik fotografina kackere baktim hatirlamiyorum. Ve eve gelince ilk isimiz telefonu elimize almak oldu tabi. Bu guzel haberi paylasmaliydik sevdiklerimizle. Babaannen, ananannen, halalarin ve duyan herkes cok sevindi, heyecanlandi ve duygulandi. Herkes senin gelisine coook mutlu oldu bitanem. Ve butun bu paylasimlarin hepsini senin icin hazirladigim kasete kaydettim. Buyuyunce beraber izleyecegiz bitanem  :opucuk:
Herkes cok sevindi dedim ya bebegim biri varki o beni cok etkiledi iste. Dayin. Annaannen haber vermis ona da. Dayi oluyorsun deyince o da ne yapacagini sasirmis. 2 gun sonra arayabildi beni. Hayirli olsun, Saglikli olsun, Cok sevindim diyordu ama sesi hep kesik kesik ti. Bir anlam veremedim once. Aksam baban gelince soyledi. Cok duygulanmis ondan arayamamis basta aradiginda da cok konusamamis aglamamak ve beni uzmememk icin. Evet duygulanmasi normal diyeceksin belki de ama 27 yildir taniyorum ben dayini ve kendi cocuklari olacagi zaman bile boyle gormemistim duymamistim onu. Duygusalliga pek yakin degildir hic bir konuda ama neden bu kadar duygulandi bilmiyorum. O kucuk kiz kardesinin buyudugunu mu farketti yoksa..

  Iste boyle bitanem seninle olan kisa ama bir o kadar duygu yuklu hikayemiz boyle. Ve bundan sonra da uzuuuun yillarimiz olacak insallah birlikte. Su an cok kucuksun. henuz 13 haftaliksin. Ama buyuyeceksin. Yakinda hareketlerini hissettireceksin annene. Sonra cinsiyetini ogrenecegiz. Aramiza gelmek icin sabirsizlanacaksin belkide. Ve sonunda bizimle olacaksin insallah. Ve iste o zaman seni cok seven annen ve babanla birlikte olacaksin. O zamana kadar hep bizimle kal bebegim :amin: :amin:

  Inci Tanemm.. Seni bekliyoruz. Hayatimiza gel ki mutlulugumuza mutluluk kat Bitanemmm..
Rabbime Emanetsin..
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


**fatoş**

gül cüm çok güzel yazmışsın ço kduygulandım hayırlı olsun sayfanız hep güzel şeyle ryazarsın inş  :flowers: :opucuk: :amin:

**Gül**

Alıntı yapılan: KaRa_CicEGiM - 13 Temmuz , 2010, 14:26:01
gül cüm çok güzel yazmışsın ço kduygulandım hayırlı olsun sayfanız hep güzel şeyle ryazarsın inş  :flowers: :opucuk: :amin:

Tesekkur ederim canim. Insallah guzellikleri yazariz hep.  :amin: :amin:
Yazmaya basladigimda ne yazacagimi bilmiyordum basladim devami geldi. Biraz uzun oldu ama Hissettiklerimin yuzde birini bile anlatamaz kelimeler. Sende bilirsin bu duygulari. Allahim bize saglikli hamilelik donemi bekleyen herkese de bebek haberlerini versin insalllah  :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


**Gül**

Bebegimmm

Seni o kadar merak ediyorum ki. Biran aklimdan cikmiyorsun. Sagligin nasil buyuyormusun. Rahatmisin. Seni goreli 2 hafta oluyor ama ben seni cooook ozluyorum. Ve tekrar gorusmemize daha cok var bitanem  :-\
Dun aksam anneyi biraz uzdun. Ilk defa boyle oldu. Yine o bulantilar sonunda lavaboya kostum ama cok kotuydu bebegim. Nefes alamadim bir sure ve cok korktum. En cok da senin icin. Sana bir zarari varmi diye dusundum hemen :sad1: . Ama babacigin hemen sakinlestirdi beni. Sefkatle sabirla rahatlatti beni.
Inci tanem cok sansli bir bebek olacaksin. Cunku mukemmel bir babaya sahip olacaksin. Dun beni rahatlatmaya calisirken yaptiklarini izlerken anlattiklarini dinlerken sizi dusundum hep. Senin sordugun her soruya merak ettigin her konuya sabirla cevap verebilecek bir baban var bitanem. Bunu dun daha iyi anladim.
Gecen gunde ruyasinda gormus baban seni. Senin erkek oldugunu ve hatta pipini bile gormus  :k06: :k06: Bir gunluge de insanin oglunun olmasi cok farkli bir duyguymus diye yaziyormus. Gozunu acar acmaz anlatti bunlari ve belliki cok etkilenmisti. Ama sakin farkli dusunme bitanem. Babanin erkek cocugu olmasini istediginden degil bu ruya sadece seni cok dusunmesinden. Bazende kizimiz olursa soyle yapariz boyle oynariz diye hayal kuruyoruz birlikte. Bebegim henuz cinsiyetini bilmiyoruz. Ama ne olursa olsun seni coooook sevecegiz.
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Balböceği

Gulcum Hayirli ugurlu olsun sayfaniz cnmm   :flowers: :flowers:

**Gül**

Alıntı yapılan: BaLbocegi - 17 Temmuz , 2010, 13:54:10
Gulcum Hayirli ugurlu olsun sayfaniz cnmm   :flowers: :flowers:

Tesekkur ederiz Eda Teyzesi  :binkybaby: :binkybaby:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

canım sayfan hayırlı olsun
hep güzel duygular,sağlıklı anları paylaşmanı dilerim

**Gül**

Bebegimmm
Su an anneyi cooook mutlu ettin. Simdi hastaneden mektup geldi. test sonuclarimiz cikmis. Hersey iyiymis.  :hello2: :hello2:
Mektubu ilk aldigimda biraz korktum. Cunku bir sorun oldugunda size haber veririz demislerdi. Ama simdi okudum ve anladigim su. Down Sendrom test sonucu dusuk riskli yani iyi cikmis. Ve bunu bizimle paylasmaktan mutluluk duyuyorlarmis. Bizde cook mutlu olduk degilmi annecigim  :occasion5: :occasion5: :occasion5:
Aksam babana da bu guzel haberi verip onu da sevindirelim.
Seni cooook seviyorum melegim..
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Balböceği

gulcum cok sevindim cnmmm rabbim sana bagislasin  :amin:

**Gül**

Canim sagol hepimizinkini insallah :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


**Gül**

Inci Tanem
Gun gectikce buyuyorsun icimde. Ve ben seni hissetmek icin sabirsizlaniyorum. Ondan sonra da seni tekrar gorebilmek icin. Ama en az 1 ay var tekrar gorebilmeme seni. Seninle ilgili konularda zaman gecmek bilmiyor sanki melegim. Ama seninle ilgili hayaller kuruyorum hep. Suan 15. haftadayiz ama ben senin dogdugunu buyudugunu guldugunu seninle oyunlar oynadigimizi dusunuyorum hep. Ve bunlarin hepsi beni cook mutlu ediyor melegim.
  Dun annen cok mutlu oldu bitanem. Belki sende hissediyordun. Anneciginin bugunlerde cani cook sıkkındı. Hatta bunalima girmek uzereydi. Cunku Annen Ananeyi goremiyordu 1.5 yildir. Ve cok ozlemisti ama yanina da gidemiyordu. Dort duvar arasinda hapis olmustu artik. Icinde firtinalar kopuyordu ve bunu bababndan baska bilen yoktu. O da sadece uzuluyor elinden birsey gelmiyordu. Amaaaa dun saat 9 da calan kapi ziliyle annen cok mutlu oldu bitanem. Cunku uzun zamandir bekledigi pasaportu gelmis artik turkiyeye gitmek icin bir engel kalmamisti. Ne kadar mutlu oldum anlatamam bebegim. Hemen babani aradim. o da cook sevindi ve hemen Turkiyeye gidiyorsun dedi. Bunu duymak bile beni coook mutlu etti. Sende mutlu oldun mu bebegim?
  Dun tum gun gozunaydin telefonlari ve mesajlari aldik bitanem. Evet artik gidebilecegiz. Ne zaman olur bilmiyorum. babana gore 1 aydan daha kisa surede ama senin kontrollerin var ve ona gore ayarlamamiz gerekecek. Bakalim ayin 12 sinde doktor randevumuz var ondan rica edecegiz ultrason randevusunu en kisa zamana almasi icin. Insallah olur bitanem. ve bizde bayramda ananne babaanne halalar amcalar ve tum sevdiklerimizle birlikte oluruz. Bu gidis benim icin cok iyi olacak ve cook daha iyi hissedecegim kendimi. Tabi gelince de senin hazirliklarina baslariz yavas yavas.
  Iste boyle melegim annen daha iyi simdi. Sende hep iyi ol olurmu bitanem. Seni Coook Seviyorummmm
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


**Gül**

Bebegimm
Seni oyle merak ediyorum ki. Nasilsin ne kadar buyudun cinsiyetin nedir. hepsini dusunuyorum her an. 17. haftanin icindeyiz ve haftaya kontrolumuz var. Seni goremeyecegim yine ama ne zaman gorecegimi ogrenirim insallah. Ve biliyormusun bebegim seni gordukten hemen sonra gidiyoruz Turkiyeye. Ananeye dayiya babanneye halalara amcalara. herkesi gorecegiz insallah. ve bize coook iyi gelecek bebegim. Ve insallah bir sonraki gidisimizde de sen bizimle kucagimizda olacaksin. o gunleri sabirsizlikla bekliyorum.
Hep anneyle kal olur mu bitanem..
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Balböceği

Cok sevindim valla turkiyeye gidecegine sanki kendim gidecekmisim gibi oldu anneni gormek cok iyi gelcek
hem cinsiyetini goremesende dert etme sag salim tr git orda girersin ultrasyona nasil olsa zarari yok ultrasyonun  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

gülfer

gül canım yazdıkların çok güzel çok etkilendim inşallah hep güzel şeyler yazarsın

birde annene kavuşacaksın yakında ne güzel inan çok mutlu oldum ben anneme yakın olduğum halde bir hafta görmeyim çok özlüyorum sen 1.5 yıldır görmüyorsun galiba yanlış okumadıysam tez zamanda kavuşursun inş  :amin:



**Gül**

Alıntı yapılan: ~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~ - 06 Ağustos , 2010, 13:15:24
Cok sevindim valla turkiyeye gidecegine sanki kendim gidecekmisim gibi oldu anneni gormek cok iyi gelcek
hem cinsiyetini goremesende dert etme sag salim tr git orda girersin ultrasyona nasil olsa zarari yok ultrasyonun  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

Tesekkur Ederim Eda. Insallah sen de en kisa zamanda kavusursun annecigine. Yok yok cinsiyet gorme isini dert etmiyorum kendime. Eger olmazsa dedigin gibi Turkiyede giderim yada burda ozele giderim. Ogreniriz insallah..
Alıntı yapılan: gülfer - 06 Ağustos , 2010, 16:54:28
gül canım yazdıkların çok güzel çok etkilendim inşallah hep güzel şeyler yazarsın

birde annene kavuşacaksın yakında ne güzel inan çok mutlu oldum ben anneme yakın olduğum halde bir hafta görmeyim çok özlüyorum sen 1.5 yıldır görmüyorsun galiba yanlış okumadıysam tez zamanda kavuşursun inş  :amin:
Tesekkurler Gulfer Evet yanlis okumadin 1.5 yili gecti gormedim. ve cok ozluyorum. Ki ben bekarken annemden hic ayri kalamazdim. 2 gun biryere gitsem kosa kosa donerdim eve ama simdi boyle oldu. :y25: sadece annem degil ozledigim. 2 tane yigenim var Yanimizda buyuduler ki burnumda tutuyorlar  :crybaby2: :crybaby2:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011