2011 Mart-Nisan-Mayıs Bebekleri ve Anneleri

Başlatan ponçik, 25 Haziran , 2010, 11:46:04

« önceki - sonraki »

AyNi

Alıntı yapılan: ceylin eslem - 16 Ağustos , 2010, 10:13:01
ben ilk yalarda hatta hamile oldugumu bilmeden bile rüyalarımda hep erkek görürdüm erkek hissederdim.ama şimdi erkekte hisetmiyorum kızda hissetmiyorum.hiç bişey hissetmiyorum.ama gönlüm kızdan yana. :binkybaby: peki sen ne hissediyorsun yada ne istiyorsun?

benim için hiiç fark etmiyor... bekarken hep kızım olsun istiyordum. ilk hamile kaldığımda erkek hissettim hep. rüyamdada erkek gördüm.. sonra kızda olabilir gibi düşünceye kapıldım  :k06: ama şimdi yine erkek gibi hissediyorum... isim bakarken bile erkek isimlerine bakıyorum, bilinçli değil tabi...

ne olursa olsun çook heyecanlı  :k06: iki hafta sonra doktora gitcez, bi ihtimal cinsiyeti belli olabilir ama bende bu merakla bebek 7 aya kadar zor gösterir  :toothy10:

AyNi

Alıntı yapılan: yağmurum - 16 Ağustos , 2010, 10:16:52
Amin inşllh çok teşşkür edrim kızlar şimdi iş yerindeyim yeşil elma alıyorum dilimleyip ağzıma atrıyorum arada. İyi geliyor. Ama yemek ekmek kestim hele yumurtayı çok severdim onu yiyince istemeden çıkartıyorum. Bünyem çok anormaleşti tuhaf oldu. <hiçbirşey seçmezken seçer oldum kabul etmiyor. Ama meyve iyi geliyor ekşi ekşi. Zaten canım hep ekşi istiyor.

miden bulandığı için ekşi istiyorsun... bi kaç hafta sonra değişebilir.. bende de öyleydi ama geçen tatlı krizim tuttu  :toothy10: :toothy10: eşimi sabah oruçlu oruçlu baklava almaya gönderdim  :k06:

ஐ๑((-_-))๑ஐ๑YAĞMUR-TOPRAK๑ஐ๑((-_-))ஐ๑

Benim de içimden kız geçiyor ama tabi Allahım bilir. Kız ismi hazırda erkek ismi daha piyasada yok.... SOn dakkada koyarız gibimde geliyor erkek olursa eğer:)
CANIM KIZIM BENİMMMMMMMM

AyNi

Alıntı yapılan: yağmurum - 16 Ağustos , 2010, 10:26:07
Benim de içimden kız geçiyor ama tabi Allahım bilir. Kız ismi hazırda erkek ismi daha piyasada yok.... SOn dakkada koyarız gibimde geliyor erkek olursa eğer:)

hayırlısı olsun inşallah...  :k06: ne koycan kızının ismi?

ceylin eslem

ben kız olursa kesinlikle MELİSA koyacam,benim kocayı ikna etmeye ,bu isme ısındırmaya çalışıyorum şimdiden.kaynanamın ismide meliha ona uyumlu olur diye kandırmaya çalışıyorum.evlendiğimiz günden beri kızım olursa melisa koyacam diyordum.benim koca pek istemiyordu bu ismi.ama erkek olursa aklımda hiçbir isim yok erkek ismini kocama bırakıyorum zaten o ne isterse o olur :k06:

AyNi

ben isim koymaya çook hevesliyim, elimden gelse eşime bile koydurmam  :k06: ama bebeğin babası olduğu için orta yolu bulmamız lazım... hem kız için hem erkek için isim listemiz var ama daha sabit bişey yok... cinsiyeti belli olsun, kavgamız o zaman başlayacak...  :ehi:

ஐ๑((-_-))๑ஐ๑YAĞMUR-TOPRAK๑ஐ๑((-_-))ஐ๑

kızım olursa eşimle birlikte nişanlandığımız günden bu yana hep yağmur koymak istiyoruz. Çünkü nişanda yağmur o temmuz ayında sıcağında,nikahta,düğünde,kınada hiç durmadı yağmur, nezaman nişanlım gelse adanya gene yağmur,halen izinlerimizde ne güzel bir plan yapsak gene hava ya kapalı yada yağmur atıştıryor,Şimdi o yüzden gezmeyi falan hep durdurduk.Yağmuru bekliyoz. KIzım olursa ismi o yüzden yağmur olcak.
CANIM KIZIM BENİMMMMMMMM

AyNi

yağmurum o zaman inşallah kızın olur  :amin:

ben çıkıyorum kızlar, mide bulantım başlamadan bişeyler yemem lazım... görüşürüz tekrar... bebişleriniz ve siz Allaha emanet olun...  :wave:

ஐ๑((-_-))๑ஐ๑YAĞMUR-TOPRAK๑ஐ๑((-_-))ஐ๑

CANIM KIZIM BENİMMMMMMMM

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

Alıntı yapılan: ceylin eslem - 16 Ağustos , 2010, 10:15:43
Alıntı yapılan: AyNi - 16 Ağustos , 2010, 09:41:08
Alıntı yapılan: ceylin eslem - 16 Ağustos , 2010, 09:38:33
bana doktorum GYNO FERRO SANOL verdi.ilk aylarda aşırı ishal yaptı.içerigindeki demirden oluyomuş.bu aralar normale döndüm şükür ki.benim çok rahat geçiyor hamileliğim ne agresifliğim var nede başka bir şikayetim.ne öyle çok tiksindiğim yiyecekler nede aşerdiğim bişey yok.sadece  biraz iştahsızlık, halsizlik ve uyuma eğilimim var o kadar.ha bide mide ekşimelerim ve arada çıkarıyorum .öyle hiçbir şikayetimin olmaması normalmi bilmiyorum bazen beni tedirgin etmiyo değil bu durum  :'(

şikayetinin olmaması çok güzel canım, bebeğin sağlıklı olduktan sonra sorun yok... senin vücudunda bir değişiklik varmı?? yani göbeğin çıktımı veya kalçan genişledimi?
vucudumda degişiklik hissediyorum evet ,mesela sürekli giydiğim pantolonlarım 1 kilo verdiğim halde göbeği sıkıyo.heralde ya göbeğim çıktı yada belim kalınlaştı veyada kalçam genişledi bilmiyorum.

sen kg mu verdin ceylin.
ben de 2kg falan aldım.(adet olmadığım aylar da hemen 2 kg alırdım onun için olabilir) görünüşte almadım gibi ama galiba bel kalınlaştığı için benim de kıyafetlerim sıkıyor.

bu arada ben çok şükür hiç çıkarmadım. :nazar: :nazar: :nazar:  hafiif miğde bulantılarım oluyo ama o kadar da olsun artık.o zaman bile çok fena oluyorum.allah hergün çıkaranların yardımcısı olsun  :amin: :amin: :amin:





miray

kızlar allah herkesin gönlüne göre versin ama önce saglıklı olsun cinsiyet önemli degil bence
ama ne yalan sööliiim benim kızım var bide oglusum olsun isterim
hayırlısı artık  ::)
eeveeet 10+2 olduk bugün
midem bulantılarım hafiifledi biraz ama devam ediyo yıne  :cildir:
buara cok uyuyorum ben yaa kafam kalkmıyo sanki sersem gibiyim bütün gün uyuyasım var
halsizlikte var bişey yiyemiyorum pek oyüzden heralde  :dontknow:
aslında bunlar güzel seyler keske tek derdim bunlar olsa  :y25:  :icon_pale:  :icon_pale:

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

dün hiç çıkarmadım dedim.bugün nazara geldim galiba.acayip bişe ya, allahım sen yardım et.
canım hiç birşey yemek istemiyor bugün....gündüzleri hiç uyuyamazdım 2 gündür uyuyorum ha bire





eymen@ecrin

benim için önemli değil zaten ilk ama içime kız doğdu bakalım ne olacak hayırlısı olsun.evet bende bu aralar çok uyuyorum yaaa yine de allah herkese yaşatsın çok güzel bi duygu


ceylin eslem

maşallah bizde bugün 10.haftamızı bitirdik.benim mide bulantılarım kusmalarım azalacağı yerde dahada şiddetlendi yaa.neredeyse sürekli midem yanıyo.canım hiç bişey yemek istemiyo,çok keyifsizim.hayatımda hiç mide promlemim olmamıştı ama bunada şükür diyorum bebeğimin sağlıklı birşekilde geliştigini gösteriyo.zaten yavaş yavaş düşük riskide ortadan kalkıyor bunada çok seviniyorum.bu haftalara kadar gelebildiğimede seviniyorum.