Dünyadaki Cennetin Melekleri Eylül-Ekim-Kasim 2008

Başlatan bebişim, 29 Mart , 2008, 15:01:24

« önceki - sonraki »

mavili

dün gece sabaha dek uyumadı bugece de aynı şeyleri yapacak diye korkuyorum gazı vardı sanırım gaz ilacı vermeye ne zaman başlanır?
gündüz de akşama dek uyudu ben tabi gündüz uyumayı sevmem sersem gibi olurum uyumadım ve hala ayaktayım

korkutmayın beni ya :crybaby2:

morale ihtiyacım var şimdi



ecrin merzam

canım ya sende beni korkutuyorsun bunlar uyumazmı gece  :k06:

napcaz içerdemi kalsa bizimki  :toothy10:

yok yok gelsin artık ben bir an önce meleğimi kucağıma almak istiyorum ya çok sabırsızlanıyorum artık  :sad1: :sad1:

mavili

ilk 14 gün süperdi emip emip uyuyordu böyle geçer sandım oh ne uslu bu kız felan oldum beni hayal kırıklıgına ugrattı ya ama korkma havvacım emoşun kızı rahat her bebekte olmuyor olursa da ne yapalım katlanmaktan başka çaresi yok 4 aylıkken kendiliginden geçiyormuş sabır yani



duru boncuk

selmacım gerçekten çok zor bir durum çok iyi biliyorum yanii ama ağlayınca gözlemle bakalım neden ağlıyo bizim gaz sıkıntımız vardı ama öyle çok ağrı felan yapacak şekilde değildi kakasını yapmıyodu ama çokta zorlamıyodu ama yinede aylarca gece uykusuna hasret kaldım benimki gündüz uyuyodu çünkü gece uyumuyodu sonra 3-4 aylıkken inat ettim bi düzene sokucam diye gündüz uyutmadım gece aynı saatte aynı şekilde felan derken alıştı gece uyumaya ama inan seni teseli edemicem çükü gerçekten bu uykusuzluk ne zaman biter bilemiyorum biz şu zaman oldu hala bazen geceyi aykta geçirebiliyoruz bebekken zaten ruh gibi dolanıyodum ama umaruım sizde böyle olmaz eloş düzene girerde seni üzmez canım  :amin: :amin:

ama dediğim gibi derdini anlamaya çalış iyi gözlemleki çözüm bulabilesin yoksa bebekler dahada asbileşebiliyolarmış çünküü bide gaz ilacına 15 günden sonra başlanıyo sizde başlayabilirsiniz sanırım bi sor istersen dr canım  :icon_thumright:
allah yardımcın olsun canım ama ne olursa olsun katlanıcaz işte onlar bizim meleklerimiz bu günlerde geçip gidecek hep böyle düşün rahatlat kendini :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

mavili

özgülcüm gözledim canım eger kakasını yaparsa rahatlıyor yapana dek canıma okuyor zaten düngece zinco verdim evde o vardı hamileyken almıştım birde melila verdim rahatlatıcı diye mışıl mışıl uyudu bende eşimde dinlendik biraz ya etraftan çok görüyordum gazlı bebekleri çok korkuyordum başıma geldi birde ben çok sık emziriyordum şimdi 2 saatte bir emziriyorum uyanıkken yarım satte bir emziriyordum ve sindirilmiş süt ile sindirilmemiş süt karışıp gaz yapıyordu bu yüzden aglasada 2 saatte bir emzircem uyuyunca zaten 3 yada 4 saatte bir emiyor gündüz uyuyor gece ayakta



duru boncuk

ah selmacım gerçekten çok zor bir durum bu kaka sorunu mesela zorlandığını görünce ayaklarından tutup aşağı yukarı karnına doğru hafifçe bastır bu kolay yapmasını sağlayacaktır karnına hafifçe masaj yap bu şekilde yapmasına yardım etki çabuk rahatlasın oda sende canım  ;)
ben sindirilmiş süt diye bişey bilmiyorum canım ama 2 -3 saatte bie emzirmek gerektiğini biliyorum zaten doyuyodur canım her ağladığında memeye yapıştırma bencede oda bilsin ne zaman emeceğiniki böylece bi düzene oturması kolaylaşır belki allah yardımcın olsun canım gece uyumayan bebek gerçekten çok zor umarım tez zamanda düzelir eloşumuzz canımm :amin: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

mavili

özgülcüm dün gece de sabahladık ya çok kötü bişey bu canım çok sıkılyor gece olmasını hiç istemiyorum şimdi uyuyor sabah banyo ettiirdim sanırım rahatladı biraz dün gece kakasını yaptıgı halde agladı gazını da çıkarmıştım her emzirmeden sonra ama hiç durmadı



duru boncuk

canım benim keşke seni rahatlatacak bişeyler söyleyebilsem ama malesefki bebeğin hareklenene kadar bu böyle devam ediyo canım ama bu arada sende yedikleine içtiklerine dikkat et üşütme yapabileceğin fazla bişeyde yok yani canım yaa allah sabrını veriyo emin ol canım bugünler geçecek diye düşün rahatlamaya çalış inşallah çabuk atlatırsınız :amin: :amin:

mavili




oozge

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

nasıldı mavısım nasıldı bıdaa yap :k06: :k06:



kıyamam sana ya ıyıce yrgun duştun tabı annen falan gelse yanına canım bıkaç gunluguneee  falan
yada eşin yardımcı oluyomu gece devrilip uyuyamıodur gercı bebıs aglarkenn
demii :-\ :-\

handan

ewet selmacım
2 saatten daha sık emzirmek gaz sorununu artırdığı gibi sindirim sorunu yaratıp bebeğin karnını ağrıeyor.
dr um bana bebek acıksa bile süt verme su ver idare etsin dedi. 2 saatten önce verme süt dedi. burda arkadaşıma da farklı bi dr aynı şeyiş söyledi de kurtuldu çocuk gazdan. tabi bizimki kurtulamamıştı. :(

mavili

ösgecim annem gelemez okula giden küçük kardeşim var  eşim şuanda yardımcı oluyor ama pazartesi işe gidecek ondan sonra da pek yardımı olacagını sanmıoyorum

zincoyu gaz için veriyorduym

dün nurse harveys denedim çok işe yaramadı

handancım bendede işe yaramadı :cildir:

işte özgecim böyleydi :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:



-Butterfly-

Canim mavilim, valla bilemiyorum benim yasadiim kadar kim yasamistir gaz sorununu  :cildir: .. Inan benim bebegim gazli bebekti diyenler bile Ayberki gorunce , gozleri yuvalarindan firliyordu  :-ooo Biz bu sekilde hic gormedik diye  :sad1:  Ben 5 ay inan her gun 2-3 saat uykuyla geziyordum..

Bak neler yaptigimi anlatayim sana..

Bezini cikartiyordum , bacaklarini karnina dogru itiyordum .. fakat karnina dogru iterken , diger elimlede  karninin alt kismina kasik bolesine basinc yapiyordum ve gazini hep o sekilde cikartiyorduk.. Hatta karnini micikliyordum parmaklarimla, inan karnindaki gazi parmaklarimla hisediyordum  :sad1: ve gazi asagiya cekiyordum masaj yaparak ve yine ayni hareket bacaklar yukariya ve bastirarak.. 

Sakin korkma yaparken .. Kalca cikigi olru bilmem ne olur diye.. Ben hep korkuyordum o hareketi yaparken ve dr. sordum.. Dr karninda durdugu pozisyon senin yaptiin pozisyondan daha  iddali bir durustu , hic birsey olmaz demisti.. Hep icimde bir suhe vardi ama, inan  hic bir sorun olmuyor ..

Rezene vermeyi denedinmi hic ? Rezene kismen  de olsa rahatlatiyor, cok  farklilik olmuyor ama iste bir nebze ..

Aci elma yagindan bahsetmisti arkadaslar, onu bir dene bakalim..

Sonra aksamlari  ilik suyla yatmadan once yika, inan cok ise yariyordu (en azindan bende, bir kac saat te olsa rahat ediyrodum )

Papatya yi da deneye bilirsin  :icon_thumright:

O ilaclarin hepsi fasa fiso inan, hic bir faydasi yokk..

aaaaaaaaaaaaaa

Dur durr aklima geldiii...

BABULINE  diye bir ilac var.. tamamiyla bitkisell  :hello2: :hello2:  maletepede maltepe hastanesinin yanindaki  eczaneden almislardi bana , inan su zamana kadar hic bir ilac onun kadar fayda etmemisti  :icon_thumright:  Bak onu deneye bilrisin gonul rahatligiylaa, arasti eczaneleri .. Kayinvalidem getirmisti bana ve  sadece maletepede bulabilmisti belki senin oldugun yerdeki eczanelerde vardir .. Gercekten iyi bir ilac  :icon_thumright:



handan

o ilacın (babuline) içerisinde anason var ondan birazcık faydası olabiliyor. bende maltepede oturuyorum aynı eczaneden almıştım.

ben bacaklarını karnına çektip sonra bırakıyordum bu hareketi dakikalarca tekrarlıyordu sanki yürtüyormuşum gibi bebeğimi. en son bacaklarını karnına çektiğimde popo deliğini iki baş parmağımla aralıyordum. kakasıyla beraber gazını da atıyordu. üzerim üstüm başım batıyordu ama inan rahatlayıp anında uykuya daldığını biliyorum. alışır sonra kakasını yapamaz falan diiyorlardı alakası yok. aralayınca popo deliğini çare buldum ben. bi kere azıma mıçmıştı hiç unutmuyorum. ama yeterki rahatlasın da azıma yapsın razıyım diyordum.  :k06:

mavili

handancım benim üstüme de yaptı bir kaç kez :toothy10: :toothy10: :toothy10:

bende deneyim dedim söylemişlerdi o yöntemi  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

bakalım o ilacı bulabilecekmiyim evet banyodan sonra daha rahat uyuyor  şimdide banyo ettirdim de uyuyor fırsat buldum evi felan temizledim birazdan uyanır yaramaz kızım

emoşun sayfası silinmiş bebegimin ilkleri bölümünde ne olduki emoşum nerdesin ses ver