Ömür bahçesindeki çiçeğim..!

Başlatan Balböceği, 09 Mayıs , 2010, 15:52:54

« önceki - sonraki »

ayy

buraya geldiğinde gelde yanıma seni az okşalayım hakomun yerine :violent1: :violent1: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Balböceği

Öyle diyorsun da çocukken içine karıştı karışalı bir tuaf oldu  :cildir:

Hep kızıyor, huyları çok çok değişti gün içinde 3 saat oynardı parka çocuklarla 1 saate indirdim

Yeter hemde çok yoruluyor... Bide ondan bundan dayak yiyor arada Buda onları sıkıştırıyor köşeye vurmuyor ama  :ehi:


Balböceği

9 Mayıs, 2013


Lokumum hemde ballı Gül'ü lokumum  :love9:

Son haftalar biraz yorgunum ya fazla iş yaptığımdan yada havadan seninle fazla oynayamıyoruz, ama gezdiriyorum seni parka gidiyoruz..

Çok şükür herşey güzel gidiyor sağlığın yerinde yeme içme güzel  :love9: :nazar: Allah'tan daha ne isterim  :love9:
Bu son ayımız önümüzde ki ay memlekete gidiyoruz ananeye gidiyoruz hem seviniyorum hemde üzülüyorum çünkü sayılı gün hemde kısa ama olsun biz senle paşalar gibi eğleniriz..  :hello2: seni seviyorum bal gözlü topalağım  :love9:

Balböceği

17 Mayıs, 2013

Kuzum bugun tam 1 ayımız kaldı  :love9: yakında ananeye gideceğiz  :love9:

Rabbim hakkımız da hayırlısını versin  :amin: sünnet yaptırmayı düşünüyorum seni çünkü daha fırsat bulamam.

Balböceği

6 Haziran, 2013

Kuzum şafağımız azaldı annem yakında gidiyoruz memlekete, annen temizlik yapıyor bir yandan Ramazan hazırlığı yapıyor e daha ne olsun  :k06: sende kocaman abi oldun  :basardim: çok yaramaz oldun hele bir anneeeeeeeee diye bağırman yok mu? Annen bitiyor o haline  :love9:

Balböceği

6 Temmuz, 2013

Kuzum, tatile gittik geldik çok şükür her şey yolunda gitti.. Giderken uçakta beni çok üzdün 1 hafta Ankara'da anane de kaldık. Sonra evinize gittik evin işleri vardı baban halletti... Sonra alışverişe gittik Sivas'a sıcaktı hava sen yoruldun bayağı bi.. Teyzeye pek uyum sağlayamadınız teyzenin aklı bir karış hava da..  :k06: beni de üzdü cadı kız  :k06: pipi elden gidiyordu ama anne sana kıyamadı düğün aralığı var alınacak verilecek var sana bakamam diye sünneti erteledik zaten kesmiyorlardı..  :k06:

Evimiz artık bizim artık bizim diyorum  :ehi:

Pek fazla gezemedik bi kaç yere gittik seninle alabalık yedik sen anne vak vak bak dedin  :k06: demek ki unutmamışsın burda hiç vak vak görmedin ki anne öğretmişti sana  :ehi: netice olarak güzel geçti gündüzleri sıcak geceleri ayaz bir havası vardı memleketin sen evi özledik anne eve gidek diye çok tutturdun  :ehi:

Gelirken isal oldun yavrum hemen şurup falan verdim iyisin şükür  :nazar: biraz zayıfladın ama  :-\ dur bakalım tartacam seni o zaman belli olur  :k06: öyle işte  :love9: anneni kimse tanımadı gören çok güzelleşmiş çok zayıflamış ve çok formadasın dediler  :basardim: ve formunu koruyarak döndü annen  :hello2:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

hosgeldiniz cnm  :opucuk: sen gittin geldin ne güzel biz hala gurbetteyiz  :k06: seneye bende istiyom insallah iki cocuklan  :suclu: :ehi: :ehi: niye sünnet ettirmedin  ??? ben valla bebekkene kurtulmak istiyom sonradan cok zor oluyo diyolar bakalim daha bi dogsunda  :k06: :k06:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Balböceği

Sağol canım,  :opucuk: hem ben yaptırmadım hemde doktorlar  :ehi: benim ki kiloluya pek yanaşmadılar sordum yapamayız dediler bende dursun bakalım dedim  :k06:

Eğer imkanın olacaksa yeni doğan sünneti olsun  :opucuk:

Valla geldiğim gün özledim memelketimi sevmiyorum burayı  :sad1:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: Balböceği - 09 Temmuz , 2013, 15:09:02
Sağol canım,  :opucuk: hem ben yaptırmadım hemde doktorlar  :ehi: benim ki kiloluya pek yanaşmadılar sordum yapamayız dediler bende dursun bakalım dedim  :k06:

Eğer imkanın olacaksa yeni doğan sünneti olsun  :opucuk:

Valla geldiğim gün özledim memelketimi sevmiyorum burayı  :sad1:
anladim cnm bende alti bezliyken yaptirmak istiyom sonrasinda camide mevlütünü veririm dedim bakalim kismet  :k06: hakan pasa iyi kurtardi desene  :ehi: :ehi:
gurbette ne varki sevelim buralari  :violent1: robot gibi yasa  :-\
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Balböceği

18 Temmuz, Perşembe

Kuzum, yine aylardan Ramazan yine annen oruç yüzünden ( Allah kabul etsin) sadece halsiz.. Şükür rahat geçiyor bir tek halsiz kalıyorum.. İzinde kilo verdin sen onu telafi ediyorum bir yere çıkarmıyorum güneş geçer diye. Çok şükür herşey yolunda sağlığın iyi  :nazar: bizler iyiz, çok sıcak buralar  :sunny: zaten alt tarafı 2 ay sıcak oluyor ve yine kış geliyor...  :-\ kocaman oğlan oldun  :nazar: boyun çok uzadı  :nazar:

Yanıma gelip, " anne se-ni ço se-vi-yo-rum" diyorsun  :love9: :love9: :love9: ne kadar romantik dimi  :love9: :k06:
Annen kurban olmuş seni veren Allah'a  :amin: üzüm gözlerine kurban oldugum  :love9:

Balböceği

22 Temmuz, Pazartesi

Kuzum 31 aylık oldun, kocaman kocaman maşallah  :nazar:

Şükür iyisin hiç durmuyorsun  :nazar: haftada bir havuza gidiyorsun bol bol yüzme öğreniyorsun  :k06: havalar çok sıcak dışarı çıkamıyorum ama Buda sana ödül oluyor  :k06:

Şu an yatmak üzeresin maşallah kıçın başın hiç durmuyor ordan oraya döt atıyorsun yatakta  :ehi: :ehi:
Yok böyle bir enerji  :ehi: :ehi:

Ramazan iyi gidiyor, ortaladık şükür  :love9:

Balböceği

12 Ekim, 2014

Balım böcüğüm, artık okullu 1.5 ay oldu başlayalı ilk Başlarda çok hafif zor oldu ama şükür artık seviyorsun okulunu, böyle kolay uyum sağlayacağını beklemiyordum  :nazar: anan içinde çok iyi oldu  :ehi: biraz rahatladım ama bu rahatlık 3 ay sonra bitecek  :ehi:

Allah'ın izniyle nasıl geldi geçti günler belirsiz, yazmaya vakit yok sen ev yemek Bulaşık zor  :k06:

Seni seviyorum  :love9:

Balböceği

Tarih verecem ama bugün günlerden ne bilmiyorum :)

Hakom benim ballı abim, okulda ki ilk yılın bu ayın sonunda bitiyor çok şükür yabancı dilim gelişti ingilizce de biliyorsun bi kaç bişey okul gösterisinde madalya ve ingilizce belgesi aldın.. kocaman abi oldun abur cubur konusunda bana kızıyorsun ama hakliyim ne kadar çok yemek o kadar çok kilo arti obez olursun annen olarak uyarmam lazım.. gün içinde o kadar çok yoruluyorum ki seni unutuyorum ve cok bağırıyor um :((( annen seni çok seviyor işte son zamanlarda kendime engel olamıyorum..  kardeşine abilik yapıyorsun Ne zaman benle oynayacak demeye başladın.. inşallah ilerde.. ve kardeşin çok tatlı aynı sen ama sen esmer o sarışın harika bi bebek. Yolunuz bahtiniz açık olsun.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi