23 Nisan , 2024, 19:44:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ömür bahçesindeki çiçeğim..!

Başlatan Balböceği, 09 Mayıs , 2010, 15:52:54

« önceki - sonraki »

Balböceği

Cok teşekkür ederiz teyzesi, amin  :amin:

krizantem84

selam adasim nasilsin iyimisin???cooook uzun zamandir giremedim:(bir ara sayfa sorunlumuydu neydi cok denedim ama olmadi,sonrada giremedim ara baya uzadi:) oglusuna masllah diyorumm,insallah nice yaslarini eraber gecirisiniz :amin: :nazar:

Balböceği

5 Ekim, 2012 cuma

Böceğim 21.5 aylık oldun ikinci yasımıza doğru gidiyoruz. Uzun zamandır yazmamadım çünkü net yoktu 3 senedir bir ilki yasadık netimiz kesildi...  :k06: havalar bu aralar güzel seni Sabah aksam bol bol gezdiriyorum.. Geçenlerde hafif bı öksürük hafif bı grip atlattık şükür gecti..

Bir zamanlar eline uzun sopa aldın "Kua! Kua! " diyerek bizi dövmeye kalktın  :k06: :k06: halada öyle
Küçük arabalarını kanapeye sırayla diziyon sonra tek tek hepsini sürüyorsun  :k06:

Koca adam oldu. Hey gidinin hako'su  :ehi: :ehi: :ehi:
Daha cok yazacamda aklımda kalmıyor ki  ::) seni pek bı seviyorum deli gibi iste...  :love9:

hüzünden_gelme

KARETECİ HAKO SENİİ  :k06: O AZİMİ GÖRUYORUM HAKANDA ŞİMDİDEN  :ehi:

MAŞALLAH YAKISIKLIMA BÜYÜYOR RABBİM GÜZEL YAZILAR YAZSIN İNŞALLAH ÖMRÜ UZUN OLSUN  :love7:

Balböceği

Cok Sağol teyzesi  :opucuk: ama bak sadece bizi dövüyor baskasına vurmuyor  :ehi:

Balböceği


Balböceği

6 Ekim, Cumartesi

Aman oğlum canım oğlum "bun, bunu"U kaybetme oğlum  :ehi: :ehi: bun bun diyerek dün gece, gece oda balkondan aşağıya kaybettiğin arabanı aradık, komşularda bide  :ehi: neyse başka verdim eline, sabah bulduk epey oynadın tekrar kaybettin, küçük arabaların cokta onun rengi parıltıliya hosuna gidiyor  :ehi:

Anan kurban olsun sana abowwww olurum verene,  :ehi: elime kumandayı veriyor müzik acıyoruz sonra elimden tuttan halay çekiyoruz  :toothy10: :ehi: ha bu arada artık, Murat dalkilic, feriha'nin emir'ini, Murat'ı, sadi'yi, Ahmet'i taniyorsun  :toothy10: :toothy10: :toothy10: bunları görünce aha aha deyip gülüyorsun  :toothy10: essek seni, sütaşin ineğini unuttuk  :ehi: :ehi: :ehi:

Acayip oynuyorsun sanki rep yapıyor benim oğlum  :ehi: :ehi: artık 9:30'da yatıp 9'da ayaktayixzzzz  :basardim: sabah erken kalkman aksam erken yatman süper oldu, e accik rahat etsin kafam  :basardim:


kelebegimm

Maşallah kuzumaa :nazar: :nazar: kocaman oldu yaaaa :nazar:
Edos yokluğun cok belli oluyorduu özledik siziii :opucuk:


]

melek100lü

 :nazar: :nazar: MAAŞALLAH BİLMEKLERİ YOK AKILLI BIDIKLARIN  :opucuk: :opucuk:

İYİ OLMUŞ UYKU DÜZENİDE   :aferin: :flowers: SEN NERELERDESİN BE KUZUM ÖZLEDİK SENİ  :opucuk:

Balböceği

Cok sağolsun kizlar donduk iste tekrar yuvadayiz  :D

Ama pek sık giremiyorum melekim Anca oglanla uğraşıyorum  :opucuk:

Sır_Çiçegi

Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

Balböceği

9 Ekim, sali

Gülüm, balım sümbülüm herseyim  :love7:

O küçücük dünyanla bize mutluluk veriyorsun yavrum. Sonbaharın gelmesiyle artık kısliklar çıktı gecen sene Türkiye'den aldığım tulumu giydiriyorum. Bayıla bayıla giyiyorsun cok seviyorsun minnosum. Hatta sacını bağlıyorum aynann karşısına geçip hareketler yapıyorsun.  :k06: gecen gün misafirliğe götürdüm pek kalabalıktı
Seni görünce herkes maşallah Hakan ne kadar yakışıklı olmuş dediler  :nazar: beyaz bluzun lacivert pantolonun vardı üstünde ama elbise çuvalda olsa pek yakışıyor sana  :nazar:

Evde beraberde oynuyor vakit geçiyoruz en cok arabalarınla oynuyorsun. Onları sıra sıra dizip, aha aha deyip elimden tutup gösteriyorsun hatta yalandan arabayı kaybedip buluyor, da da dannın diyosun  :ehi: :ehi:

Reklamlarda küçük bir cocuk çıkıp dans ediyor sende onu taklit ediyorsun balım  :k06:

Evimin neşesi göbekli tospağam  :love9:

Balböceği

13 Ekim, Cumartesi

Ciğerimin köşesi Minnak oğlum  :love9:
Sevgin icimde Volkan gibi Patlıyor Öp Öp doyamiyorum  :love9: o kadar tatlısın ki, gözlerin nese saçıyor evime, ocağıma yurduma.  :love9: Rabbim ne güzel yaratmış seni  :nazar:
Müzik çıkınca TV'de elimden tutup oturma odasına getirmen beraber dans etmemiz cok güzel.
Sana bissuru oyuncak araba aldım mini mini hepsi, kuzular inekler aldım ama en cok arabaları sevdim..

Hepsini sıra sıra diziyorsun bun bun diyerek arada eski arabalardan veriyorum ah akilli seni, onları çaktırmadan atıyorsun  :ehi: yaramazim benim, öğlede banyo yaptırdım koltukta uyuya kalkışsın cok tatliydin maşallah.  :nazar:

Şimdi yanmda uyorsun birazdan beşiğine yatiracam, yorganını kaloriferde ısıtıyorum üsüme diye...  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

hakan.... öyle tatlı ki annesi. bakışları en çok hoşuma gidiyo. çok masum yaaaaa. yirim onu yirim  :hungry:



Balböceği

22 Ekim, Pazartesi


22 aylığız  :love9:

Özgür dünyam, bi tanecik sevdam  :love9:

  Bugun tam 22 aylık oldun doğum gününe 2 ay kaldı  :nazar: zaman nasil da su gibi gecmis  :love9: hal ve hareketlerin, tavırların o kadar değişti ki, goren kocaman oldun sanır.  :love9: 12 gündür 7:30 da kalkıyorum restoranda gidiyorum... Malum para kazanıyorum  :ehi: babana öyle diyorum ya calışma ayı bana geldi size para kazanacağım  :toothy10: :toothy10: su an elde sıfır para var hepsi baban da  :ehi: inşallah borcunu yakında öder  :violent1: yoksa böyle yer tokmağı  :ehi: tabi sen saat 8'de kalkıyorsun biraz ağlıyor muşşun ama sabret az kaldı.

Babaannen isyan ediyor ama idare et diyoruz, bişey demiyor Allah var  :suclu: :ehi: bugun erkenden kalktın tam dış kapıyı actım sende yatak odasının kapısımı actın anneeeee diye bağırdın, hemen seni susturdum elbiselerini giydirdim  :love9: aldm yanıma ise gittik  :ehi: restorantin kapısına geldik seni kapının önüne oturtdum, oğlum sakın kalkma ben gelip seni alacam dedim.. Sen oturdun ben alarmı kapattım malzemelerimi aldım birlikte ise koyulduk  :ehi: tabi yengen zillisini aradım acmadı duymadı sanırsam gelsin sana baksın diye...  :ehi:

Akıllıca oturdun sonra Kudurdun  :cildir: sonra sana cimdik attım  :ehi: sen ağladın  :cildir: tam iyice kusurmuşken diğer yengen geldi derken babannen geldi iki dondurma yedin eve gönderdim sizi.. Sabah sabah güne dinç başladık.  :ehi: :ehi:

Annesinin bülbülü  :love9: dün babaanneni wc de sandin girdin baktım ben sana poğaça yapıyordum, girdim kalıp sabunu almissin sesin çıkmadı bide geldim baktım elinde sabun ben sana baktım sende bana  :ehi: hiç çaktırmadan girdin tuvalete yerine koydum sabunu  :ehi: bide beni öptün  :ehi: ah yaramaz ahhh  :love9:


Babana yeni emzik al dedim şükür sadece gece yatarken alıyorsun, beğenmedin eggggg dedim attın ben uzattım emziği sen çığlık attın  :toothy10: :toothy10:

Bu arada yeni azı dışımız çıkmış  :hello2: başka var mı diye bakarken isterdin parmağımı  :cildir:

Canım Oğluşum günlerimiz dolu dolu geçiyor hangi birini yazayım  :love9: iyi ki varsın bal peteğim..  :love9: