|
♥★Candy ♥★
|
 |
« Yanıtla #45 : 09 Şubat , 2010, 05:18:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥★Candy ♥★
|
 |
« Yanıtla #47 : 09 Şubat , 2010, 05:25:41 » |
|
canim 11 haftam varr insallahh  aaa oylemi masallahh iyi dayaniyosun canimm cokk gec olmadimi oradaa.. ehh uyku tutmayinca oyle oluyorr... bebek istiyordun degilmi canim sendee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
❤PA®İSS❤
|
 |
« Yanıtla #48 : 09 Şubat , 2010, 05:29:30 » |
|
EVET SWETCIM 2 YILLIK EVLIYIM 7 AY ONCE DUSUK OLDU..ILK GUNDEN BERI ISTIYORUZ ARTIK ALLAHIN TAKTIRI RABBIM NE ZAMAN UYGUN GORURSE  CANIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM  CINSIYETI BELLI MI? YURTDISINDAN NERESI ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥★Candy ♥★
|
 |
« Yanıtla #49 : 09 Şubat , 2010, 05:32:37 » |
|
canim umarim en kisa zamanda Allahh sanada bir bebek nasipp ederr.. nasip vakti zamani geldiginde olur canimm allahin izniylee.. canim erkek cinsiyeti:)  yurtdisinda anerikada yasiyorumm burada daha saat aksam 9 a geliyor ara sira bakiyorum forumaa.. umarim senden teZ zamanda hamile haberleri alirizz amin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
❤PA®İSS❤
|
 |
« Yanıtla #50 : 09 Şubat , 2010, 05:36:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
❤PA®İSS❤
|
 |
« Yanıtla #51 : 09 Şubat , 2010, 05:45:08 » |
|
amin canim saol.canim bendede oluyor ara sira uykusuzlukk haklisin insanin uyku duzeni bozuldugu zaman birkac gun oyle gidiyorr.. burada olacak canim dogumum. butun kurulu duzenim buradaa.. canim ismim duygu.. senin canim...
SİBEL MEMNUN OLDUM DUYGUCUM  GURBETDE OLMAK ZOR BENIMDE ABIMLER AMERIKAYA GITTIGINDE ÇOK UZULMUŞTUM ALLAHTAN ÇOK KALMADILAR NERELISIN ASLEN? SENIDE SORU YAGMURUNA TUTUYORUM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥★Candy ♥★
|
 |
« Yanıtla #52 : 09 Şubat , 2010, 05:48:32 » |
|
demin yalniz yasiyorum dedinya ondan sordum sibelcimm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
❤PA®İSS❤
|
 |
« Yanıtla #53 : 09 Şubat , 2010, 05:52:50 » |
|
EŞİM UYUYOR..ERKEN GIDIYOR İŞE GEÇÇ GELIYOR TEKSTIL İŞİ KENDI İŞİ YANI..HAFTASONLARI GITMIYOR ÇOK SUKUR  BUTUN AKRABALAR IST DA AMA GENELDE HERKES YA ÇALISIYOR YADA OKUYOR BEN UNIV YARIM BIRAKTIM 4 YILLIKTI 2 YIL OKUYABILDIM..ANNEME GIDIYORUM ARADA IYI GELIYOR..AMA ORDADA GEÇ YATINCA BABAM KIZIYOR SAGLIGIN BOZULACAK DIYOR..BEBEK HABERINI ALSAM MORALIM ÇOK DUZELECEK BELKI O ZAMN UYUYABILIRIM SEN İŞİNE BAK CANIM NE ZAMN MUSAIT OLURSAN O ZAMN CEVAP YAZRSIN HIÇ ONEMLI DEGIL DUYGUCUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥★Candy ♥★
|
 |
« Yanıtla #54 : 09 Şubat , 2010, 06:00:38 » |
|
anladim canimmm.. sibelcimm insallahh en kisa zamnda olurr dua edecegim senin icin.. hissettimki cok istiyorsun sen canini sikmaa.. hergun dua ett.. aileler oylee dusuncelii haklilarr gec yatinca dusunuyolar oyle seylerii.. canim bende evdeyimm kendimi oyalayacak birseyler bulmaya calisiyorumm oyle geciyor zaman.. ara sira yaz bana olurmu bende sana yazarimm.. simdilik ben cikayim musadenlee.. tekrardan cokk memnun oldumm.. saglicakla kal arkadasimm.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
❤PA®İSS❤
|
 |
« Yanıtla #55 : 09 Şubat , 2010, 06:02:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadoo
|
 |
« Yanıtla #56 : 19 Şubat , 2010, 18:40:28 » |
|
allah bağışlasın cnm allah analı babalı büyütsün 
|
|
|
|
|
|
ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede;hatırla ki mahşer günüdür,ortalığa düşmüşüm,seni arıyorum......
|
|
|
|
ronaldi72
|
 |
« Yanıtla #57 : 22 Nisan , 2010, 14:35:25 » |
|
Alina isminin anlamini bilen var mi ? Ya da hangi sitede anlamini gorebilirim , iki gundur en az 30 siteye baktim ama yok , yorumlardan birinde gormustum , lutfenyardimci olurmusunuz .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥♥ SiVaSLim♥♥
|