Bebebğinde İnek Sütü Alerjisi Olan Var mı?

Başlatan barışım, 22 Şubat , 2008, 19:26:35

« önceki - sonraki »

gamzearda

ALERJİSİ OLAN BİR AİLEDE BİZİZ bebegim 2 yaşında ve 2yıldır bu alerjisi sürüyo alıştık artık ama umarım gecer bir arkadasımız anne sütünden gecermi die yazmış cvp verdim fakat ulaşıp ulaşmadıgını bilmiyorum anne sütündende gecer inek sütü alerjisi die internetten arayın araştırın bunun böle oldugunu göreceksiniz emziren annelerinde kesiinilikle kullanmaması gerektigini üstüne basa basa söylüyorum.zararını sonra siz çekersiniz (MABEL BİTTER ÇİKOLATA BÜYÜK MARKETLERDE BULABİLİRSİNİZ SARELLA BİTTER FINTIK KREMASI ETİ ÇUBUK KREKER ETİ CİN BU ÜRÜNLERDE SÜT ÜRÜNÜ YOK ÇOCUGUM ARTIK BU SAYEDE ÇİKOLATA YİYEBİLİYO KABELA KURABİYELERİ BEBELAK 4,AY GELELLİKLE MEYVE PÜRELERİ DAHA KÜÇÜK ÇOÇUKLAR İÇİN SÜT İÇERMEYEN MAMALAR VAR ELİMDE AMA İSİMLERİ ŞUAN YANIMDA DİİL HEP BERABER BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLARAK ATLATICAZ BU HASTALIGI :) :)

н∂vv∂ ツ

bebeğimde inek sütü alerjisi varmış
ayrıca yumurta ve cevize de alerjisi çıktı
18 ay tüketemeyecek bunları
bende en az 3 ay tüketmeyecem emzirdiğim için
eğer alerjisi iyileşmezse bende diyete devam edecem
yoksa iyileşmezmiş
çevrenizde bunu atlatan tanıdıklarınız varmı
sıkı bir diyetle 2 senede geçer diyolar ama  :icon_scratch:


Uploaded with ImageShack.us

tgbybr

selam kızlar 80 günlük oğlumun inek sütü aleejisi olduğunu tespit ettik. süt ürünleri tüketince kakası sümüksü ve ishal oluyo. keçi sütü de aynı şeyi yapar mı? bilginiz var mı?

pilumnus

Gıda alerjisi olanlar için özel gıda ürünleriyle hizmetinizdeyiz.
www.pilumnus.com.tr

mayodnoz

canım benim kızımda 5 aylık alerjisi var doğduğundan beri yanaklarında kırmızı noktalar sivilce şeklinde kızarıklar var bazen siyah noktaya dönüyo bi gecer gibi oluyo geri gelio yediklerime dikkat ediyorum ama yinede oluyo ben vermeye başladım hazır mama doymuyo artık ben de napıcamı şaşırdım rabbime emanet bebişlerimiz bakalım bidaha götürücem doktora gerçi doktorda verme diycek
RABBİM, SEN MELEĞİMİ VE BENİ KORU.....
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.