DOĞUMU HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS 2007 OLANLAR

Başlatan _elif_, 14 Ocak , 2007, 18:08:56

« önceki - sonraki »

guguş

Aaaa geçmiş olsun sevinçciğim çok üzüldüm umarım bir an önce iyileşir oğluşun

pelinim

sevinçcim çok geçmiş olsun oğluna..inşallah çabuk atlatır...yavrular hasta olunca annelerde moral kalmıyor..ama sen güçlü olmalısın canım..pnömokok aşısını bizde vurdurduk..doktorumuz önlem olur dedi..


SEVİNÇ

Günaydın,Cuma günü hastanede yattık.Serum+7 iğne banamısın demedi vucudü.Bir süre sonra söndü. Dr yarın gene gelirsiniz büyük ihtimalle dedi.Cumartesi akşama doğru tekrar acile gitttik.İğneler vuruldu.Akşamları artıyor,sabah geçiyor.Dr da bir anlam veremedi. Bugün alerji testinin sonuçları çıkacak bakalım.Halen devam etmesi beni üzüyor.Dokunan ney acaba?



jbdun

canım benim ya kıyamam ona,yavrum da nasıl bitkin düşmüştür,inşallah daha fazla uzamaz sevinçcim,
dr nasıl anlam veremedi ki?ben böyle yapan drlara çok kızıyorum ya,onlar anlam veremiyolarsa biz nasıl anlam vericez acaba...

Tebessüm :)

seviçcim geçmiş olsun, benim haberim yoktu oğlunun rahatsızlığından,bakalım alerji testinin sonucu ne çıkacak. ben de merak ettim şimdi. Allah şifa versin canım, iyi haberlerinizi beklyoruz. öpüyorum kuzunu  :opucuk:

SEVİNÇ

Sağolun.Dr u aradım halen geçmedi dedim tuhaf buldu.Ama benim şüphem ilaçlardan oldu alerjisi.Dr gün boyu ne yiyor diye sordu zavallım herşeyi yasakladım yedikleri değil ilaçlar yaptı ama bakalım.
Akşama sonuçları alacağım.Gel bakalım dedi.



jbdun


adalet

sevinccim cok gecmis olsun oglusuna ya cok uzuldum keske cocuklar hic hasata olmasalar yerlerine anneleri olsa acil sifalar diliyorum yakisikliya

pelinim

sevinçcim inşallah yarın iyi haberlerini verirsin oğluşunun..


SEVİNÇ

Günaydınlar...Sağolun arkadaşlar.Dün dr gidemedik,babamızı yolculadık.Ama test sonuçlarını aldım.Ev tozuna çıkmış alerjisi.Fakat geçen ki kabarmaları kullandığımız ilaçtandı sanırım.İsmi vermek doğru olmaz diye yazmıyotum.Pediatrik bi şuruptu.
Dün akşamiyiydi çok şükür.1 haftadır çocuk ilk defa rahat rahat yattı. Evet adaletçiğim,keşke onların yerine biz olsak hasta falan.



jbdun

sevinç çok sevindim canım dün akşam iyiymiş çok şükür,
allah kavuştursun...

SEVİNÇ

Sağol,Canım.
Babamız kısa süreliğine gittiği halde ikimiz kötü olduk. Oğlan ağladı kapıda durup,ben ise askere gideceği zaman ne yapacağız diye düşünüp,gözlerim doldu.



jbdun

sayılı gün çabuk geçiyor canım,hayırlısıyla askerliği de bitirir gelir eşin

SEVİNÇ




pelinim

Allah kavuştursun sevinç..oğlunun iyi olmasına sevindim canım..