annesiyle babasinin bitanesi.. bizim canim oglumuzz..

Başlatan ✿sweet_sweet✿, 23 Mart , 2010, 20:16:11

« önceki - sonraki »

βαlκιz

kontrolün nasıl geçti canımm
hadi az kaldııı az daha sabrettt  :hello2: :hello2: :hello2: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :love9: :love9: :love9: :love9: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

✿sweet_sweet✿

gulsahcimm yarin kontrolum donusu yazacagimm.. canim az kaldi ama cokk istahim var yiyorum durmadan sisecekk boyuta geldimm anlik sancilarimda basladi ama henuz duzenli degil hazirlaniyorr sanirim dogumaa.. birde cok gerginim canimm etrafimdakileri kiriyorum sanjirim istemeden.. moralim cokk bozukk canimm boyle istee bekliyorum bakalimm :-\ :-\ :-\ :-\

βαlκιz

vakit yaklaştıkça sinirli oluyo insan
ben doktorla bile tartışmıştım 2  hafta sonra gel sezeryana alalım diyoduu ben
hayır 1 hafta sonra falan diyodum inatlaşıyodumm :k06:

dayanamıyodum eşimle tartışıyodumm ama bebek doguncaa geçiyooo
az kaldıı dayannn  :amin: :nazar: :nazar: :nazar: hayırlı haberlerle gelll
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

✿sweet_sweet✿

saoll canimm aynen bende oyle gerginimm.. esimm bu aralar gec geliyorr isleri varr.. onla vakit geciremiyorum pekk.. annem yanimda biliyorsun ona sardim uzdum kadinidaa benim icin geldi onca yoldan...  :sad1: :sad1:

canim gormen icin facebooka resim yukledim bak iste gor son halimi.. yanimdakide annem bu arada.. optum canimm :opucuk:

✿sweet_sweet✿


✿sweet_sweet✿

oglusumm 38.haftamizida geride biraktik 39.haftamizdan gun aldikk sukurler olsunn :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :amin: :amin: :amin: :amin:

az kaldi artikk bebegimm.. :love9: :love9: :love9: :love9: annen degisik duygular icerisinde.. bazen cokk mutlu bazen cokk gergin yorgun  :icon_pale: :icon_pale: sanirim sonlara yaklastigimiz icin boyle duygular yasiyorumm oglumm.. ama bildigim tek sey varkiii anne olacagim icin ne kadar heyecanli oldugum.. :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

14 gun sonra kucagimda olacaksin bebegim insallah :amin: :nazar: :nazar: :nazar: biliyorumki senden baska kimseyi gozum gormeyecekk..  :D :D :Dbabamiz bile simdidenn sana ne kadar yogunlastigimi farketti  :love9: :love9: :love9:o da cokk mutlu oluyorr senden bahsettikce..

bitanemiz bizimm benim ilk yavrumm ilk bebegimm ilk heyecanimm olacaksinn :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar:

✿sweet_sweet✿

canim yavrumm yeni yazabiliyorum oglum gunlugumuzee.. saglikli bir sekilde dogdun kollarimdasin artikk binlerce sukrolsun seni yaradana cookk mutluyum annecimm..  :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:darisi tumm bebek bekleyen hamilelerin basina olsun insallahh.. :amin: :amin:

yavrucumm bugun 14 gunluk oldun bile gobegimiz sabah saatlerinde cokk sukurr dustu.. ilk banyonu yaptin.. baban seni kameraya cektii cokk heyecanliydin oglumm bizde ayni sekildee :D :D :D

geceleri sabaha kadar acikk bufee gibiyizzz gece 2 sabah 6 a kadar ayaktayizz..geceleri uyumuyorsunn bizi cokk yoruyorsun ama buyudugunu gormekk butun yorgunlugumuzu aliyorr..  :k06: :k06: :k06:

birbirimize her gecen gun dahada alisiyoruzz Allahim sana iyi yazilar yazsinn hayirli bir evlat ol insalah bebegimm seni seviyorumm.. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :love9: :love9: :love9: :love9:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim bebişinin güzel haberine

✿sweet_sweet✿

gultanesi cokk tesekkur ederim gec odu ama epeydir ugramiyordum burayaa..  :opucuk:

✿sweet_sweet✿

canim oglumm gozumun onunden ayirmiyorum seni.. gece bile ruyalarimda seni goruyorumm  sana birsey olmasin diyee cabalayip duruyorum ruyamda :D :D

sana olan sevgim inanki cokk buyuk anlatmak istesem bilemiyorum nasil yazacagimi.. 4.ayini yakin bir zaman sonra bitireceksin..  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:butun yorgunluga ragmen anne olmak kadar guzel bir his yokmus bu dunyada.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. :amin: :amin: :amin:

canim oglum o guluslerine kurban olayim senin... bir gulusunle butun yorgunlugumu aliyorsun..  :love9: :love9: :love9:heleki o 'agu agu' degislerin yokmu bayiliyorum sana.. :love9: :love9: :love9: ellerini emmelerin oyuncaklarina bi ofkeyle vurmalarin :D :D :D aynaya bakarken kendini gordugunde sevinclerin.. gel gell deyince kucagima dogru atilmalarin :nazar: :nazar: tarif edilemezsinn.. Allahim sana saglik versin, benim butun omrumde senin olsun..  :nazar: :nazar: :love9: :love9: :love9:

✿sweet_sweet✿

25 Kasım , 2010, 04:47:03 #55 Son düzenlenme: 25 Kasım , 2010, 04:48:37 sweet_sweet
canim yavrumm 3 bucuk aydir ugrayamadim bu sayfana.. simdi 7 bucuk aylik kocaman adam oldun :love9: :nazar: :nazar: henuz dislerimiz cikmadi ancakk evde emekleyerek dort donuyorsun. bir an bile oturmuyorum, surekli arkanda seni takip ediyorum.. geceleri birlikte uyuyoruz .. sabah kalkiyorsun emekleyerek yanima gelip, anneciginin yuzunu oksuyorsun :k06: cok seviyorum oglum seni.. yaradana binlerce sukrolsun.. hergun senin gulec yuzune baktikca sukrediyorumm.. :amin: rabbim seni korusun.. :amin: benim omrumude sana versin.. hayirli bir evlat olucaksin insallahh.. :amin: :nazar: :love9: :love9: