eguzel89
Yeni Üye
Ela Güzel
|
 |
« : 23 Mart , 2010, 04:42:03 » |
|
bende 21 şubatta adet oldum 25 günde 1 adet oluyorum 18 inde adet olmam lazımdı ama olmadı aynı zamanda mide bulantısı sık idrara çıkma akıntı fazlalığı göğüs uçlarımda beyaz kabarcıklar karınımın üst bölgelerinde ağrılar var idrar testi yaptım kaç kez ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Mart , 2010, 13:33:48 Gönderen: g10ca »
|
|
|
|
|
|
****gültanesi****
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Mart , 2010, 09:01:29 » |
|
canım aramıza hoşgeldin belirtiler ne kadar hamile olduğunu söylesede,bazen biz hamile olmayı çok istediğimizde vücudumuz bizimle oynuyor inşallah hamilesindir ama değilsende üzülme canım biraz daha bekle adet olmazsan kanda gebelik testi yaptır,kesin sonuç o
|
|
|
|
|
|
 Uploaded with ImageShack.usAllahım bebeğimi salihlerden hayırlı bir evlat eyle,gülkokulu bebeğimi koru..............amin
|
|
|
|
|
|
AyNi
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Mart , 2010, 11:19:45 » |
|
aaayy benimde adet tarihim 26 mart. 3 gün var, inşallah test yapmak için cumaya kadar sabrederim bende çoook heyecanlıyııım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wunsch
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Mart , 2010, 11:40:02 » |
|
Merhaba kızlar, Benim de SAT 23 şubattı. 32 günde bir oluyorum. Henüz adet belirtim yok....  Ama gögüslerim her ay olduğundan daha çok büyüdü.....  Sizce gebelik belirtisi midir, yoksa adet belirtisi midir. o kadar büyüdü ki yürüken çok acıyor.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esraeser
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Mart , 2010, 13:08:41 » |
|
BENIMDE OLMAMA COK VAR AMA BENDE MERAKTAN CATLICAM KESKE II GUNDE BELLI OLSA BEBEİŞLER NE GUSEL OLURDU EN AZINDAN ONA GORE HAYAL KURUP HAYAL KIRIKLINA UĞRAMAZDK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülbanu
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Mart , 2010, 13:14:00 » |
|
merhaba arkadaşlar hepiniz duaları kabul olması dileğiyle rabbim tüm evlat isteyen anneleri sevindirsin inşlh nasılsınız arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esraeser
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Mart , 2010, 13:15:24 » |
|
amin inş. sen nasılsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülbanu
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Mart , 2010, 13:18:45 » |
|
iyiyim canım şükür oglumla eşim yemege gelecekler şimdi ben bir sesleneyim dedim arkadaşlar nasıllar diye yemek hazırlayacam sonra gine görüşürüz hee bu arada hoş geldin aramıza canım daim olman dilegiyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esraeser
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Mart , 2010, 13:22:24 » |
|
teşekkür ederım ellerine sağlık bende yemeğe cıkıcam simdi kolay gelsın grşrz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buket_berru
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Mart , 2010, 13:34:04 » |
|
bende 21 şubatta adet oldum 25 günde 1 adet oluyorum 18 inde adet olmam lazımdı ama olmadı aynı zamanda mide bulantısı sık idrara çıkma akıntı fazlalığı göğüs uçlarımda beyaz kabarcıklar karınımın üst bölgelerinde ağrılar var idrar testi yaptım kaç kez ama negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim...
canım benimde 4-5 gün gecikmişti adetim idrar testim ikinci çizgisi soluktu kan testi yaptırdım pozitif çıktı ayşegülün dediği gibi psikolojikte olabilir ama bi kan testi yaptır bence 
|
|
|
|
|
|
***berru*** 
|
|
|
eguzel89
Yeni Üye
Ela Güzel
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Mart , 2010, 19:32:12 » |
|
bilmiyorum ama bu ayın geçmesini bekliyorum idrar testinde ikinci çizgiyi silik olarak gördüm eşimde gördü ama aradan beş dk ka geçtiğinde tek çizgi daha belirgindi stres yapmamaya çalışıyorum ben daha yeni evliyim Allah ne zaman nasip kısmet ederse artık berencim umarım seninde hislerin doğrudur bakalım hamilemiyiz ya ben neden bilmiyorum ama zamanın geçmesini tamamen yani gelecek aya kadar beklemeyi düşünüyorum kesin oldugunu hissettiğimde doktora gitcem ve her gelen akıntı adet kanımı diye korkmaktan da kendimi alamıyorum tabi ne kadar bekleyebilirim onuda bilmiyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Mart , 2010, 19:51:58 Gönderen: eguzel89 »
|
|
|
|
|
|
göçmen_54
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Mart , 2010, 19:52:22 » |
|
canım yaptığın testte 2 . çizgi silikde olsa çıktımı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eguzel89
Yeni Üye
Ela Güzel
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Mart , 2010, 19:55:00 » |
|
çıktı canım ama dediğim gibi sonra halüsünasyon gibi oldu biraz sevindik beraber sonra tek çizgi baya belirgin oldu diğerini göremedim ama tabi testi bi 4 gün önce falan yaptım artık yine negatif olacak diye yapmaya cesaret edemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaRıŞıNN..
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Mart , 2010, 19:57:20 » |
|
bilmiyorum ama bu ayın geçmesini bekliyorum idrar testinde ikinci çizgiyi silik olarak gördüm eşimde gördü ama aradan beş dk ka geçtiğinde tek çizgi daha belirgindi stres yapmamaya çalışıyorum ben daha yeni evliyim Allah ne zaman nasip kısmet ederse artık berencim umarım seninde hislerin doğrudur bakalım hamilemiyiz ya ben neden bilmiyorum ama zamanın geçmesini tamamen yani gelecek aya kadar beklemeyi düşünüyorum kesin oldugunu hissettiğimde doktora gitcem ve her gelen akıntı adet kanımı diye korkmaktan da kendimi alamıyorum tabi ne kadar bekleyebilirim onuda bilmiyorum
canım eğer silikte olsa çıktıysa kesin hamilesindir..bende test yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı.doktor o testler negatif çıktımı yanılabilir ama pozitif çıktımı yanılma payı olmaz demişti.bence sen bekleme hemen bir test daha yap..
|
|
|
|
|
|
hoÅŸgeldin miniÄŸim...
|
|
|
|