BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:42:43

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7
  Yazdır  
Gönderen Konu: Acaba Hamile Olabilir miyim ?  (Okunma Sayısı 747 defa)
orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 09 Mart , 2010, 17:59:49 »

uzgun Åžimdi arkadaÅŸlar ben en son 17 ÅŸubatta hastalandım adet günüm bittikten 4 gün sonra iliÅŸki yaÅŸadım.Biraz zaman geçtikten sonra bende bir deÄŸiÅŸiklikler oldu karnımda aÄŸrı kasıklarımda aÄŸrı baÅŸladı gazım oldu birÅŸeyler yiyorum sanki çok ÅŸey yiyormuÅŸum gibi oluyor istifra edecem zannediyorum gaz çıkıyor.Dr gittim yumurtalıklarıma baktı birÅŸey yok dedi temiz dedi kötü birÅŸey yok dedi bana 19 kan tahlili yaptır dedi.Sizce hamile olabilirmiyim beni şüphelendiren yumurtlama dönemimden 2 gün önce iliÅŸkide bulunduk dr bana ilaç vermedi 17 martta adet günüm sizce ÅŸimdi kan tahlili yaptırsam yada ecz testlerden alsam belli olurmu .Yardım edin lütfen Sad
« Son Düzenleme: 12 Mart , 2010, 18:40:50 Gönderen: g10ca » Logged
elif35
Süper Üye

01/12/2009// YAĞMUR'um minik kızım benim //

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 09 Mart , 2010, 18:35:09 »

adetin martın 17 ise belli olmaz yapsanda adet gününden en azından 2-3 gün önce yapsan kesin çıkar bence bekle haftaya falan yap tahlili derim ben çıkmazsa bu sefer yok dersin herşeyi yaparsın bir de ya varsa düşük olursa kendi kendini yersin sonra şimdilik kendini sakın bence şu 1 hafta ondan sonra bir kan tahlili yaptır bakalım nolcak sonucu da bize yazarsın

RABBİM EMANETİNLE BİZİ ŞEREFLENDİR...(AMİN)...
orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Mart , 2010, 20:01:47 »

teşekkür ederim arkadaşım tabi bildireceğim size yardımın için çok sağol
elif35
Süper Üye

01/12/2009// YAĞMUR'um minik kızım benim //

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 10 Mart , 2010, 23:28:21 »

ne demek canım rica ederim burda birbirimize destek ve yardımcı olmak için varız bişeyler öğrenmek için varız yardımcı olduysam ne mutlu bana

RABBİM EMANETİNLE BİZİ ŞEREFLENDİR...(AMİN)...
orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Mart , 2010, 18:21:11 »

evet canım teşekkürler bugün dr gittim bana adetin geçtikten sonra kanında belli olur dedi idrarıma baktı bir üşütme iltihap yok dedi bakalım adet günümü bekliyeceğim umarım güzel haberler veririm size yine de sağol gerçekten yardımcı oldun
orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 12 Mart , 2010, 14:53:38 »

ya arkadaşım sana bahsetmiştim dr gittim diye problem yok demişti adet gününü bekle demişti bende bekliyorum 17 sini şuan bir iş yapsam eğilsem belim kopacakmış gibi oluyor kasıklarımda ağrı sence hamile olabilirmiyim daha hiç bilgim yok ondan soruyorum karnımda belli aralıklarda şişip iniyor ama çne doğru şuan şiş yani daha adet geçmeden ne gibi belirtiler olur yardımcı olurmusunuz uzgun
orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 12 Mart , 2010, 16:33:16 »

Ben daha öncedende size yazmıştım adetgünümden 4 gün sonra ilşkiye girdik ve belli bir süre sonra bende kasıklarımda ağrı beyaz bir akıntım olmaya başladı sabahları bende hiç olmayan şey terle kakıyorum sağa sola dönerken acım var dr gittim bana gebelik için değil ama idrar testi yaptırdı birde kan acaba bir iltihap varmı diye çok şükür Allahıma temiz çıktı bana dedi adet gününü bekle ondan sonra gel gebelik testi yapim dedi şuan ama belim kopacak gibi akıntım beyz şeklinde belli aralıklarda geliyor ne yesem sanki kusacak gibi oluyorum ama gaz oluşuyor birde karnım öne doğru çıkmış sizce hamile olablirmiyim ağzımın tadı bozuk yani bende bukadar derecede bir değişiklik olmazdı anlıyamıyorum lütfen yardım edin sizce nedir hamilelik belirtisi olabilirmi vede midem yanıyor ne yesem lütfen ama lütfen cevap yazın
« Son Düzenleme: 12 Mart , 2010, 16:50:45 Gönderen: orkide » Logged
♫♪♦€bRaR♦♪♫
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 12 Mart , 2010, 18:00:39 »

orkide bence sana en güzel cevabı eczaneden alacağın test çubuÄŸu verir  Wink

orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 12 Mart , 2010, 18:05:32 »

ebrar ama o çıkmazmış canım anca diyorlar kan tahlili dr adet gününü geçtikten sonra diyor sence bu belirtiler hamileliğin belirtisimi
♫♪♦€bRaR♦♪♫
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 12 Mart , 2010, 19:06:38 »

ebrar ama o çıkmazmış canım anca diyorlar kan tahlili dr adet gününü geçtikten sonra diyor sence bu belirtiler hamileliğin belirtisimi
cnm inş. öledir ama bişey diyemicem bu konuda çünkü bende pek belirti olmadı bi sık idrar bide çok ackıyodum okadar

orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : 12 Mart , 2010, 19:10:10 »

Anladım canım yinede teşekkür ederim hiç olmazsa cevap yazdın ilgilendin
tuÄŸba rana
Süper Üye

rabbim sen tüm yapılan hayır dualarımızı kabul et

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 12 Mart , 2010, 19:17:23 »

canım ecz. aldığın tahlilde çıkmaz sanırım daha erken çünkü
bence bir kaç gün bekle kan testi yaptır ama hamile olsaydın dr şüpelenirdi bence

orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 12 Mart , 2010, 19:20:28 »

canım dr bana dedi zaten olabilir belirtiler dedi
2 gün önce gitmiştim bana dedi adet gününü bekle geçersen 2 gün sonra gel test yaparım dedi sana umarım olur ama sanada teşekkür ederim cevap verdiğin için çok sağol Smiley
orkide
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 13 Mart , 2010, 11:34:42 »

Ablalarım benim adetime 3 gün var test yaptım bir tanesi net çıktı diğeri çok hafif bir çizgi oldu anlamı nedir ben sigara içiyorum hamilemiyim sizce eyer öyleyse bırakmam lazım o silik çizgi ne anlama geliyor
cemre81
Üye
**

21+0 meleÄŸim sana emanet

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 13 Mart , 2010, 11:36:02 »

hamile anlamına geliyor
ama yinede kan testi yaptır
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)