Bebeğim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 06 Eylül , 2010, 14:24:43

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: biri kız dedi biri erkek?  (Okunma Sayısı 351 defa)
mavigece
Yeni Üye
*

bebeğim; gelde ömrüm değişsinnnn

Üyelik Bilgileri
« : 08 Mart , 2010, 11:33:59 »

dün doktora gittim ikili test için kendi dr. kız dedi. ultrason dr. erkek dedi bu kadar erken belli olurmu acaba hangisi doğru çok merak ediyorum keşke hiç söylemeselerdi bu ana kadar hiç merak etmedim ne olursa olsun sağlıklı olsun da diyordum ama ikisi ayrı söyleyince benimde aklıma takıldı sizinkiler bu kadar erken belli oldumu?
g10ca
Moderator
Süper Üye

Evlat kokusu CENNET kokusudur. Hz.Muhammed

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 08 Mart , 2010, 11:38:26 »

ben 21 haftalıkken öğrenmiştim , o da %80 kız demişti net değildi , ama 25 haftalıkken %1.000.000 kız olduğunu öğrenmiştik  laughing7

hayırlısı olsun canım, dediğin gibi sağlıklı, hayırlı, akıllı olsun bi evlat olsun  amin

hello2 1 yıllık PRIMA AKTİF BEBEK kazanmak için  tıklayın love9
http://www.bebegimonline.net/
http://forum.bebegimonline.com/
AyŞe_
Süper Üye

Canım Oğlum;Rabbim Yavrum Sana Emanet...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 08 Mart , 2010, 12:02:17 »

12 haftadan sonra cınsıyetı dr lar anlıyor tatlım bebk bacak arasını acamasada kemık yapsıından anlrlar...

ama 12 haftada net degıl 16 haftada net bılınebılıyor icon_thumright

hayırlısı olsun tatlım nazar amin

Demet_dk
Süper Üye

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ ORIGINAL PROFIL ®

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 08 Mart , 2010, 12:09:11 »

bende 12 haftalıkken öğrenmiştim
sen kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ilerleyen haftalarda kesinleşir kafana takma
sağlıklı olsunda cinsiyet ne fark eder  icon_thumright

♥★Candy ♥★
Süper Üye

sen nazarlardan kem gozlerden koru yarabbim..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 09 Mart , 2010, 00:15:43 »

mavigece ultrasonda gostermedimi yani erkekse ufakta olsa birseyler gostermistirr.. orada doktora soyleseydin keske hangisinden emin olabilirim diyee.. bence en ideali 16. haftadan sonra belli olmasi.. oncesi cokk erken. ben 20.haftamda ogrenmistimm.. aklini karistiracak birsey yok bidahaki ultrasona girdiginde ogrenirsin kesin sonucunu.  hayirlisi olsun binkybaby

g10ca
Moderator
Süper Üye

Evlat kokusu CENNET kokusudur. Hz.Muhammed

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 09 Mart , 2010, 14:25:56 »

bizim bi tanıdık 30 haftaya kadar erkek diye bilirken biranda kız olduğunu öğrenmişti  Grin nihayetinde de kız dünyaya geldi
hayırlısı olsun

hello2 1 yıllık PRIMA AKTİF BEBEK kazanmak için  tıklayın love9
http://www.bebegimonline.net/
http://forum.bebegimonline.com/
AyŞe_
Süper Üye

Canım Oğlum;Rabbim Yavrum Sana Emanet...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 09 Mart , 2010, 21:04:46 »

benıma rkadasımın ablasına son haftasına kadar kız dendi...1 hafta kala doguma erkek dedı dr pembıs pembıs gıyndı laughing7

CeRoXiMo
Aktif Üye

www.cerenumut.blogspot.com

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 01 Nisan , 2010, 12:17:37 »

Bana doktorum 11 haftalıktan beri kemikleri,  hareketleri kız bebek gibi ama bacak arasını net görmeden kesin söylemeyeceğim dedi. Bu salı gittiğimizde kesin kız olduğu anlaşıldı, 18. haftama girmiştim. Kesin gördükleri an ultrasonda ''bakın burası boş, pipi yok'' şeklinde size de gösterirler ve o parazitli görüntüden anlıyormuş gibi yapmanızı da beklerler zaten laughing7

CAN_AN
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 02 Nisan , 2010, 17:34:20 »

merhaba nisanın 8 inde ultrasonum var bebek 12 haftalık oluyor bakalım gösterecekmi kendini hayatıma bir prens mi girecek yoksa pirensesmi çok merak ediyorum ama allah sağlık ve hayırlı evlat versin  amin
« Son Düzenleme: 02 Nisan , 2010, 17:37:53 Gönderen: CAN_AN » Logged
CeRoXiMo
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 04 Nisan , 2010, 00:29:56 »

MErhaba CANAN; bence 16- 17 civarı haftalara gelmeden doktorların söyledikleri cinsiyetlere pek inanıp bağlanma. Çevremde çok tanıdığım var bebek cinsiyetini yanlış öğrenen. Hepsi aynı şeyi söylüyor, 4. ayı beklemek ve tecrübeli bir doktora baktırmak lazım diye.

elif35
Süper Üye

01/12/2009// YAĞMUR'um minik kızım benim //

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 06 Nisan , 2010, 10:50:28 »

bana 17 haftalıkken kıza benziyor dedi ama emin olamıyorum çok kpırdanıyor dedi 20 haftalıkken anomali taraması için gittiğimde doktor kesin kız bacak arasını gördüm dedi yani bencede en azından 20 hafta olmadan inanmayın..

RABBİM EMANETİNLE BİZİ ŞEREFLENDİR...(AMİN)...
CeRoXiMo
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 07 Nisan , 2010, 11:02:31 »

Bu kız kısmısı zaten pek bir kıprak oluyor  ehi  Daha başından beri doktor çok hareketli, kızlar hareketlenir bu haftalarda bu kadar (11) diyordu, bizim kıprık kızmış ciddende. Kıprık kıprık hala, içerde resmen canıma okuyor, itiyor bastırıyor daha 19 hafta ama günde 10 kere belli ediyor kendini,  buradayım diyor yani.

elif35
Süper Üye

01/12/2009// YAĞMUR'um minik kızım benim //

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 08 Nisan , 2010, 14:59:46 »

Bu kız kısmısı zaten pek bir kıprak oluyor  ehi  Daha başından beri doktor çok hareketli, kızlar hareketlenir bu haftalarda bu kadar (11) diyordu, bizim kıprık kızmış ciddende. Kıprık kıprık hala, içerde resmen canıma okuyor, itiyor bastırıyor daha 19 hafta ama günde 10 kere belli ediyor kendini,  buradayım diyor yani.

gerçekten kız çok harektli oluyorlar dün sabah 6 buçuk uyandırdı beni kıpır kıpır bi sağdan vuruyo bir soldan vuruyo sırt üstü yatıyom kayıp duruyo  gulenkiz gulenkiz  23 haftalık olduk nerden baksan günde 15 kere hareket ediyo hiç durmuyo artık yavaş yavaş az da olsa tekmeleri sertleşmeye başladı bazen canım yanıyo diyorum 8 aylık falan oldumu heralde karnımı delip çıkçak  gulenkiz gulenkiz eşimde diyo kız bu doğduktan sonra da bu kadar hareketli olursa yandık diyo kök söktürcek bize  gulenkiz gulenkiz bende diyom ısırırım onun poposunu bacakalrını durur  Tatlı Cadı

RABBİM EMANETİNLE BİZİ ŞEREFLENDİR...(AMİN)...
ஐ̵̡Ӝ♥ღ♥ღYELİZ♥ღ♥ღ̵̨̄ ̵̡Ӝ ஐ
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 10 Nisan , 2010, 15:26:20 »

bende hisediyorum çok ğüzel bişiya 10 sene öncesini unutmadım ama çok ğzüel bişi bende 2 çi ayı dldurdum seyrelmelerini hisettim ama cinsiyeti belli olmadı daha agla agla
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)