mavigece
Yeni Üye
bebeğim; gelde ömrüm değişsinnnn
|
 |
« : 08 Mart , 2010, 11:33:59 » |
|
dün doktora gittim ikili test için kendi dr. kız dedi. ultrason dr. erkek dedi bu kadar erken belli olurmu acaba hangisi doğru çok merak ediyorum keşke hiç söylemeselerdi bu ana kadar hiç merak etmedim ne olursa olsun sağlıklı olsun da diyordum ama ikisi ayrı söyleyince benimde aklıma takıldı sizinkiler bu kadar erken belli oldumu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demet_dk
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Mart , 2010, 12:09:11 » |
|
bende 12 haftalıkken öğrenmiştim sen kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ilerleyen haftalarda kesinleşir kafana takma sağlıklı olsunda cinsiyet ne fark eder 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥★Candy ♥★
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Mart , 2010, 00:15:43 » |
|
mavigece ultrasonda gostermedimi yani erkekse ufakta olsa birseyler gostermistirr.. orada doktora soyleseydin keske hangisinden emin olabilirim diyee.. bence en ideali 16. haftadan sonra belli olmasi.. oncesi cokk erken. ben 20.haftamda ogrenmistimm.. aklini karistiracak birsey yok bidahaki ultrasona girdiginde ogrenirsin kesin sonucunu. hayirlisi olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CeRoXiMo
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Nisan , 2010, 12:17:37 » |
|
Bana doktorum 11 haftalıktan beri kemikleri, hareketleri kız bebek gibi ama bacak arasını net görmeden kesin söylemeyeceğim dedi. Bu salı gittiğimizde kesin kız olduğu anlaşıldı, 18. haftama girmiştim. Kesin gördükleri an ultrasonda ''bakın burası boş, pipi yok'' şeklinde size de gösterirler ve o parazitli görüntüden anlıyormuş gibi yapmanızı da beklerler zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CAN_AN
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Nisan , 2010, 17:34:20 » |
|
merhaba nisanın 8 inde ultrasonum var bebek 12 haftalık oluyor bakalım gösterecekmi kendini hayatıma bir prens mi girecek yoksa pirensesmi çok merak ediyorum ama allah sağlık ve hayırlı evlat versin 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Nisan , 2010, 17:37:53 Gönderen: CAN_AN »
|
|
|
|
|
|
CeRoXiMo
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Nisan , 2010, 00:29:56 » |
|
MErhaba CANAN; bence 16- 17 civarı haftalara gelmeden doktorların söyledikleri cinsiyetlere pek inanıp bağlanma. Çevremde çok tanıdığım var bebek cinsiyetini yanlış öğrenen. Hepsi aynı şeyi söylüyor, 4. ayı beklemek ve tecrübeli bir doktora baktırmak lazım diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elif35
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Nisan , 2010, 10:50:28 » |
|
bana 17 haftalıkken kıza benziyor dedi ama emin olamıyorum çok kpırdanıyor dedi 20 haftalıkken anomali taraması için gittiğimde doktor kesin kız bacak arasını gördüm dedi yani bencede en azından 20 hafta olmadan inanmayın..
|
|
|
|
|
|
 RABBİM EMANETİNLE BİZİ ŞEREFLENDİR...(AMİN)...
|
|
|
|
CeRoXiMo
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Nisan , 2010, 11:02:31 » |
|
Bu kız kısmısı zaten pek bir kıprak oluyor  Daha başından beri doktor çok hareketli, kızlar hareketlenir bu haftalarda bu kadar (11) diyordu, bizim kıprık kızmış ciddende. Kıprık kıprık hala, içerde resmen canıma okuyor, itiyor bastırıyor daha 19 hafta ama günde 10 kere belli ediyor kendini, buradayım diyor yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|