BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Eylül , 2010, 23:01:16

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bebeklerde Anüs Kapalılığı  (Okunma Sayısı 566 defa)
GülfeR_
Süper Üye

annesinin ennn güzel kızı :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 10 Mart , 2010, 21:03:44 »

meyve suyu veriyorum zaten tatlım 1 aydır Smiley doktorun haberi yok elma suyu, havuç suyu bazen karışık 3-4 kaşık içiriyorum bir de ıspanak suyu tattrdım  gulenkiz söyleme kimseye  ehi

geçenlerde pekmez deÄŸdirdim dudağına nasıl yalanıyor görmen lazım babası kılıklı tatlıcı olacak  gulenkiz

°ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ°
Süper Üye

16/11/2009 meleğimin bana geldiği gün

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 10 Mart , 2010, 21:22:24 »

meyve suyu veriyorum zaten tatlım 1 aydır Smiley doktorun haberi yok elma suyu, havuç suyu bazen karışık 3-4 kaşık içiriyorum bir de ıspanak suyu tattrdım  gulenkiz söyleme kimseye  ehi

geçenlerde pekmez deÄŸdirdim dudağına nasıl yalanıyor görmen lazım babası kılıklı tatlıcı olacak  gulenkiz

nazar  nazar  nazar  nazar  nazar  nazar  nazar  nazar  nazar  nazar  nazar  nazar,

bencede söyleme kimseye  gulenkiz

< ESLAL >
Süper Üye

CANIM KIZIM RABBİM SENİ KORUSUN-NİSA HİLAL-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 11 Mart , 2010, 00:48:44 »

gulenkiz gulenkiz alemsin gülfercim aynen doymayan bi böcüşte bende var üstelik mamada yemiyor heo memede  sad1 1 saattir emiyor süt yok olanıda kalmıyor anam mamada içmiyor uff valla bizde 1 ay daha geçirsek bende düşünmüyo deÄŸilim vercem bi çanak pirinç unu ohhh oda rahat bende  ehi

GülfeR_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 11 Mart , 2010, 09:58:32 »

Bu ara eciÅŸte keyfi gelirse mama içiyor, keyfi yoksa itiyor diliyle damakları da kitledimi tamamdır.  gulenkiz

g10ca
Moderator
Süper Üye

Evlat kokusu CENNET kokusudur. Hz.Muhammed

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 11 Mart , 2010, 10:46:49 »

gulenkiz gulenkiz alemsin gülfercim aynen doymayan bi böcüşte bende var üstelik mamada yemiyor heo memede  sad1 1 saattir emiyor süt yok olanıda kalmıyor anam mamada içmiyor uff valla bizde 1 ay daha geçirsek bende düşünmüyo deÄŸilim vercem bi çanak pirinç unu ohhh oda rahat bende  ehi

verin canım tabi pirinç unu , sonra çocuklarınız tombalak tombalak olsun  caca  caca
hiç saÄŸlıklı deÄŸil arkadaÅŸlar, çocuklar için özel mamalar var  dontknow
ayrıca buradaki konu farklı yönlere doÄŸru gidiyor , eflinimin sorduÄŸu ÅŸey mamalar ya da beslenme deÄŸil anüs kapalılığıydı   hatırlatırım  Wink

hello2 1 yıllık PRIMA AKTİF BEBEK kazanmak için  tıklayın love9
http://www.bebegimonline.net/
http://forum.bebegimonline.com/
GülfeR_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 11 Mart , 2010, 11:14:36 »

Güzel hatırlatma; fakat konu aydınlığa erişti.

Susayım ben daha fazla dövülmeden.  gulenkiz

Pirinç unu neden sağlıksız?

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 11 Mart , 2010, 11:37:30 »

Pirinç unu neden sağlıksız?

alıntıdır

Geleneksel beslenmenin bir parçası haline gelen annelerimizden öğrendiğimiz pirinç unu aslında düşündüğünüz kadar yararlı değildir.

Özellikle Anneler bebeği tok tutmak amacıyla akşam öğününde pirinç unuyla muhallebi yapmakta ya da gece öğününde biberonda pirinç unu vererek bebeği beslemektedir. Bu beslenme şekline maalesef bebeğin ilk 3 ayında geçilmeye başlanmaktadır. Unutmayınız ilk 6 ay anne sütü bebeğin beslenmesi için en önemli besindir.Hatta prinç unu zamanla anne sütünün yerini almaya başlayarak bebeğin 4-6 ay arasında yedirilme sıklığı artmaktadır.

En önemli yanılgılardan birisi pirinç ununu bebek için üretilmiş mama zannedilmesidir. Pirinç unu pirincin öğütülerek toz haline getirilmiş şeklidir. Hiçbir şekilde bebek mamaları ile karıştırılmamalıdır.

• Pirinç ununun hiçbir besleyiciliği yoktur.

• Kof şişmanlık yapar. Kırmızı ve şişman yanaklar sizi yanıltmamalıdır.

• Sağlıklı zihinsel ve fizksel gelişim için gerekli vitamin ve mineral içermez.

• Pirinç unu inek sütüyle karıştırılarak hazırlanır.
İnek sütü demir, C,D,E vitaminleri az miktarda, sodyum, potasyum ve klor ise çok miktarda içerir. Sonuçta İnek sütü 1 yaşından önce kullanıldığında sindirimi zor olduğundan kabızlık, demir yetersizliği sonucu kansızlık, bağırsak içi kanamalara, D vitamini yetersizliği sonucu kemik gelişim bozuklukları, omega 3 ve omega 6 eksikliği sonucu beyin ve göz gelişiminde yetersizliklere neden olur.

Ancak hepsi birbirinin aynı olmayan Pirinç unu muhallebilerinin özelliklerini iyi incelemek gerekir.

Artık  Türk annelerinin alışkanlıklarına uygun piÅŸirilerek hazırlanan kaşık mamaları ciddi firmalar tarafından bebeklerimizin kullanımına sunulmuÅŸtur. Bu pirinç unlu mamalar ; pirinç unu gibi kof ÅŸiÅŸmanlık yapmak yerine bebeÄŸin besinsel ihtiyaçlarını da eksiksiz karşılamaya yardımcı olurlar.

GülfeR_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 11 Mart , 2010, 12:54:14 »

Teşekkür ederim.

< ESLAL >
Süper Üye

CANIM KIZIM RABBİM SENİ KORUSUN-NİSA HİLAL-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 11 Mart , 2010, 13:46:48 »

tÅŸkr ederiz bilgiler için ben yinede pirinç ununa uzak bakmıyorum ki 4 . ayda baÅŸlanan özel bebek mamalarıda süt ve pirinç içermekte  dontknow

dozu kaçırılmadığı sürece bi zararının olacağını düşünmüyorum gönül ister sadece anne süt alsın yavrucuklar ama süt yetmeyince bi şekilde takviye verilmek zorunda

g10ca
Moderator
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 11 Mart , 2010, 14:01:11 »

Eflinin annesi , ne yaptın , tekrar girmedin sayfaya
hala zorlanması devam ediyor mu , doktora gittin mi bizi haberdar edersin umarım

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)