slm kizlar , bu syfa fikri cok iyi omus ellerinize saglik ,
benim kizim mervem 7 subat saat 11:6 da dunyaya merhaba dedi , 38+5 haftalikken normal dogum yaptim , ama benim sancilarim cok yetersiz oldugu icin suni san verdi doktor , kizim 3100 rg ve 52 cm dogdu , daha sonra 2880 gr , ertesi gun 2850 gr , 10 gun sonra 3120 gr , iki hafta sonra 3400gr ve dun , yani bi aylik oldugu zaman 4100 gr oldu kizim ,. kisacasi bi ayda 1 kilo almis oldu , ilk baslarda cok az kilo aldi cunku az emiyordu , yeteri kadar ememmiyordu , bende sagdim siseyle verdim sutumu ve birazda mama takviyesi yaptim , simdi iyi cok sukur , benim goguslerimin delikleri cok dar sanirim , kizik cekiyor cekiyor sut cok az akiyor yoruluyor ve uyuyup kaliyor , az bisey uyuyor sonra yiine uyaniyordu , simdi sagip verdigim icin daha rahatiz..
arada bir gazimiz da olmaya basladi , burda (hollanda) cinababy diye bi damla var onu kullaniyorum faydasi oluyor , kizim yeni yeni ara ara gulmeye basladi , bizde biaz cadiyiz , birde babamiz kucaga alistirdi , isimiz cok zorlasti ,,,,

geceleride cok uyaniyor

uyakuya dalmakta zorlaniyor emizik de emiyor ama cok degil..
abimiz halinden cok memnun kardesini cok ama cok seviyor , benim bir numarali yardimcim ......
simdilik aklima gelenler bunlar , hazir bizim minik cadi uyumusken bu kadar yazabildim