BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 07:05:33

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 253
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2009 Aralik-2010 Ocak-Åžubat Anneleri Buraya  (Okunma Sayısı 24644 defa)
< ESLAL >
Süper Üye

CANIM KIZIM RABBİM SENİ KORUSUN-NİSA HİLAL-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 10 Mart , 2010, 19:10:21 »

canım o tetenoz aşısı ben hamileyken doktoruma sordum çok önemli deÄŸil istersen yaptır demiÅŸti 1 dozunu vurdurdum çok kolum aÄŸrıdı ÅŸiÅŸti filan ve 2. yaptırmadım  Grin biÅŸeyde olmadı çok şükür

_yılgın_
Süper Üye

eggiin gaalll diyen dillerini yerim senin kaymakım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 10 Mart , 2010, 19:34:43 »

İlk iki dozunu yaptırdım hiç bir sıkıntım olmadı 2.si biraz ağrımıştı ya da birdi anımsamıyorum devam edeceğim nisanda benim 3.doz

♫♪♦€bRaR♦♪♫
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 10 Mart , 2010, 20:22:22 »

bende yaptırayım diyorum bakalım gidebilirsem  Roll Eyes

zelis
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 11 Mart , 2010, 00:58:18 »

slm kizlar , bu syfa fikri cok iyi omus ellerinize saglik ,

benim kizim mervem 7 subat saat 11:6 da dunyaya merhaba dedi , 38+5 haftalikken normal dogum yaptim , ama benim sancilarim cok yetersiz oldugu icin suni san verdi doktor , kizim 3100 rg ve 52 cm dogdu , daha sonra 2880 gr , ertesi gun 2850 gr , 10 gun sonra 3120 gr , iki hafta sonra 3400gr ve dun , yani bi aylik oldugu zaman 4100 gr oldu kizim ,. kisacasi bi ayda 1 kilo almis oldu , ilk baslarda cok az kilo aldi cunku az emiyordu , yeteri kadar ememmiyordu , bende sagdim siseyle verdim sutumu ve birazda mama takviyesi yaptim , simdi iyi cok sukur , benim goguslerimin delikleri cok dar sanirim , kizik cekiyor cekiyor sut cok az akiyor yoruluyor ve uyuyup kaliyor , az bisey uyuyor sonra yiine uyaniyordu , simdi sagip verdigim icin daha rahatiz..

arada bir gazimiz da olmaya basladi , burda (hollanda) cinababy diye bi damla var onu kullaniyorum faydasi oluyor , kizim yeni yeni ara ara gulmeye basladi , bizde biaz cadiyiz , birde babamiz kucaga alistirdi , isimiz cok zorlasti ,,,, cildir geceleride cok uyaniyor  cildir uyakuya dalmakta zorlaniyor emizik de emiyor ama cok degil..

abimiz halinden cok memnun kardesini cok ama cok seviyor , benim bir numarali yardimcim ......

simdilik aklima gelenler bunlar , hazir bizim minik cadi uyumusken bu kadar yazabildim  laughing7

polaire
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 11 Mart , 2010, 01:10:50 »

merhaba güzel anneler  hello2  hello2

iyi olmuÅŸ bu sayfa buradan takip yapabilriiz..bizde kendimizden bahsedelimmm  Cheesy  Cheesy
duru melek 23.02.2010da 13.05 de sezeryanla dünyaya geldi..mama vermedim hiç dogdugundan beri emziriyorum sütüm ÅŸimdilik yeterli geliyor,gaz problememiz yok inÅŸallahta olmaz  amin  amin sarılık için kontrole gittik sarılık olmadı cok şükür  amin  amin birkaçgündür kızımın sol gözü capaklanmaya basladı,kayınvalidem pamukla silmiÅŸ gözünü,daha beter oldu silme diyorum fırsatını buluyor yine siliyor  cildir  cildir kayınvalidem iyidir hostur ama bazen böyle takıntıları var iÅŸte deli ediyor beni  caca  caca anneme sordum süt ve gazlı bezle sil dedi bugün sildim inÅŸ. gecer..sizin önerdiginiz biÅŸey varmı???

Benim kızımdada ilk haftalarda bir gözünde çok çapaklanma oldu doktor tobrex diye bir damla verdi 3 gün kullandım. Damlayı kullanırkende günde en az beş altı kez sterilize edilmiş pamukla sildim. Bir cezveye içme suyu koy içinede parçalara ayırarak pamuk at onu iyice kaynat. Sonra soğuduktan sonra içinden bir parça pamuğu al çocuğun gözünü yıkar gibi onunla sil. O söylediği damlayı en fazla 4-5 gün kullanabiliyosun sadece damlayla geçmiyo. Ben pamukla sile sile geçirdim. Bir dahada olmadı.
__iLkNu®__
Süper Üye

Canım oğlum benim, kurban olayım seni Yaradana...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : 11 Mart , 2010, 02:06:47 »

ya kızlar biÅŸey sorcam biliyosunuz hamilelikte 2 tane aşı yapıldı aslında 5 tane ama kalan 3ü doÄŸumdan sonraydı benmki martın 1indeydi hala yaptırmadım bulunduÄŸum yerde saÄŸlık ocağı bile yokk  cildir  cildir siz yaptırdınızmı yada yaptıracakmısınız sizce önemlimi  icon_scratch

benim doktorum hamileyken yaptırsan da olur yaptırmasan da demiÅŸti. bende yaptırmamıştım. bana ÅŸimdi yapılacak mı bilmiyorum  Roll Eyes

♫♪♦€bRaR♦♪♫
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 11 Mart , 2010, 16:24:48 »

kızlar 3. aşımıda oldum bugün tetanoz aşısıymış bu hamilelikteki gibi aÄŸrımadı nedense 

_yılgın_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 11 Mart , 2010, 17:34:59 »

geçmiş olsun canım

bu aşının her dozuna farklı tepki verilebiliyormuş, kimininki çok ağrılı oluyormuş

ben Nisanda yaptıracağım 3.dozu bakalım neler olacak

♫♪♦€bRaR♦♪♫
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 11 Mart , 2010, 19:06:25 »

teÅŸekkürler cnm inÅŸ. seninkide aÄŸrımaz bide aÄŸrırsa çocukla ilgilenirken hiç hoÅŸ olmaz yani  Undecided ama senin ÅŸimdiye yapılmış olman gerekmiyomu gülfer sen benden önce doÄŸum yapmıştın bebek 3. ayını girdimi yapılıyo normalde

_yılgın_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 11 Mart , 2010, 20:56:12 »

aşı kartıma baktım şimdi

08/09/09 ilk doz
14/10/09 ikinci doz
14/04/10 üçüncü doz

böyle yazmışlar, sen belki ilk dozu benden önce yaptırmışsındır

_yılgın_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 11 Mart , 2010, 21:12:37 »

ayın sonuna doÄŸru kontrole götüreyim diyordum Selen'i; ama babiÅŸin kontrolü var yarın gitmiÅŸken biz de gidelim bakalım ne olmuÅŸ ne bitmiÅŸ bu ay kilo almadı sanırım ek gıda diye diretsem mi  binkybaby

ırmak184
Süper Üye

annesinin kuzusu seni cok seviyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 12 Mart , 2010, 00:50:59 »

merhaba güzel anneler  hello2  hello2

iyi olmuÅŸ bu sayfa buradan takip yapabilriiz..bizde kendimizden bahsedelimmm  Cheesy  Cheesy
duru melek 23.02.2010da 13.05 de sezeryanla dünyaya geldi..mama vermedim hiç dogdugundan beri emziriyorum sütüm ÅŸimdilik yeterli geliyor,gaz problememiz yok inÅŸallahta olmaz  amin  amin sarılık için kontrole gittik sarılık olmadı cok şükür  amin  amin birkaçgündür kızımın sol gözü capaklanmaya basladı,kayınvalidem pamukla silmiÅŸ gözünü,daha beter oldu silme diyorum fırsatını buluyor yine siliyor  cildir  cildir kayınvalidem iyidir hostur ama bazen böyle takıntıları var iÅŸte deli ediyor beni  caca  caca anneme sordum süt ve gazlı bezle sil dedi bugün sildim inÅŸ. gecer..sizin önerdiginiz biÅŸey varmı???

Benim kızımdada ilk haftalarda bir gözünde çok çapaklanma oldu doktor tobrex diye bir damla verdi 3 gün kullandım. Damlayı kullanırkende günde en az beş altı kez sterilize edilmiş pamukla sildim. Bir cezveye içme suyu koy içinede parçalara ayırarak pamuk at onu iyice kaynat. Sonra soğuduktan sonra içinden bir parça pamuğu al çocuğun gözünü yıkar gibi onunla sil. O söylediği damlayı en fazla 4-5 gün kullanabiliyosun sadece damlayla geçmiyo. Ben pamukla sile sile geçirdim. Bir dahada olmadı.
canım tes.ederim kızımın gözüne sürekli süt sagdım gecti,yine olursa senin önerdiginide denerim  opucuk  opucuk

_yılgın_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 12 Mart , 2010, 16:00:48 »

Merhabalar  flowers flowers

Rutin kontrolümüzü yaptırdık kilo ve baş çevresi normal değerlerde, boyumuz normalden biraz ileride gidiyormuş.

700gr. almış 20 günde az dedim ek gıdaya geçmek istiyorum dedim kızdı bağırdı bana 5-6.aylarda geçeceksiniz dedi.  violent1

Bir şeyler tadtırmaya başlayayım mı dedim ( meyvesuyu verdiğimden haberi yok tabii) başlama dedi.

Anne sütünü bırakmasına sebep olabilir dedi.

Az az saÄŸlam kilo alsınmış. DiÄŸer tetkikler temiz çıktı hafif öksürüyor gibi dedim gerçi çok cılız bir ses çıkıyor öksürdüğünden de emin deÄŸildim  Smiley  öksürük deÄŸilmiÅŸ uydurmuÅŸum  gulenkiz

Rota aşısını yaptırdım.

Bizden haberler bu kadar.

love9 love9

polaire
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : 12 Mart , 2010, 16:21:44 »

Ek gıdaya 4. ay dolduktan sonra geçiliyor diye biliyorum. Sen ne suyu veriyorsun? Nedense bende çok hevesliyim ek gıdaya geçmek için Smiley
_yılgın_
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 12 Mart , 2010, 16:35:16 »

havuç elma bir de ıspanak suyu verdim  gulenkiz

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 253
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)