BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Eylül , 2010, 23:13:37

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2 aylık bebeÄŸiniz gündüz uyanıkken nasıl vakit geçiriyor???  (Okunma Sayısı 1893 defa)
unicornn
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 02 Mart , 2010, 00:51:56 »

benim oÄŸluÅŸ 1 ay 10 günlük. bizim günümüzün çoÄŸu memiÅŸ emmekle geçiyor. 2 saatte bir emiyor. bu 2 saatlerin arasında da akÅŸama ar ara uyuyor pusetine koyuyorum beraber tv izliyoruz pc ye bakıyoıruz. kucaÄŸa alıştırmışsın dedi bi iki kiÅŸi bende dedim ki  ehi alışşsın yabancı bi kucak  diil  Wink gulenkiz sende öle de  Wink çocuk benim çocuÄŸum alla alla kafama da alıştırırım kolumada  ehi
haklısın canm ben de diorum ki ilk 3 ay kucağa almam gerek guven duygusu ve kişiliği luşuyo kendini kollarımda guvende hissedi
zaten şunun şurasında kucağa alışsa ne kadar kalacak kucakta yaw dimi 6. ayda oturuyo zaten
puset dediğin ana kucağı gibi mi yani oto koltuğu ?

aynen canım  icon_thumright

oto oltuÄŸu yane ana kucaÄŸna direk koyuyo musun ben onun tabanına yastık koyup ustune bttanye sooora çocuÄŸumu yatırıyorum  BangHead   suclu  sanki oturur pozisyonda rahatsız olcak gibi gelio Sad

unicornn
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 02 Mart , 2010, 00:54:08 »

benim bebiÅŸte 2 aylık aynen bende konuÅŸmktan boÄŸaz aÄŸrısı çekiyorum artık en fazla 10 dk beÅŸiÄŸindeki ayıcıklara çırpınıyor ve asla kendiliÄŸinden uyumuyor hep ayak istiyor uyuduktandan sonra olduÄŸu yere bırakıyorum gözler hemen açılıyor  cildir cildir çıldırmak üzereyim hmm birde ninni var uyurkende boÄŸaz patlatmaya devam yane  cildir cildir cildir
benimki onu her misafirlikte yapıyo Sad  BangHead
kucakta ayakta yuyo yere koyunca cin gibi  BangHead  caca  violent1

unicornn
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : 02 Mart , 2010, 00:59:46 »

bızde 4 subatta 2 aylık oluyoruz bende sureklı konusuyorum...sabahları ıs yapabılıyorum daha sakın oluyor konusuyorum nereye gıdıyoram anakucagı ıle goturuyorum..bazen aglama krızlerı tutuyor sureklı yanında bırını ıstıyor ..cıngırak hosuna gıdıyor...gunduzlerı en fazla yarım saat uyuyor ...aksamları ıse 8 yada 9 da aksam uykusuna dalıyor sonrası ıkı saat bazen her saat bası uyanıyor...sızde uyku nasıl...vallahı gunduz yarısar saatlık uykuya razıyım yeterkı gece uyusun...
bırde dısarı cıkarken aabasına nasıl koyuyorsunuz yada ne ıle dısarı cıkıyrosunuz...
bu sayfa super olmus bu sayfada gelısımlerımızı paylasalım..adım ozlem ıng ogrtmenıyım...
ha benımkı acaıp agulamaya basladı bundan 15 gun once...
resım nasıl eklnıyor host ıt yaptıktan sonra
biz her fırsatta çıyos dışarı yani haftasonları!
yalnız başıma hiç ççıkarmadım
anakucağı yani oto koltuğuyla çıkıyos ustune 2 battaaniye örtuyos
apartmandan çkıp arabaya bnerken komple oto koltuğunun usutune de ortuyorum
ev gezmesinde zaten sorunmn olmuyo da avm ye felan gidersek ya market arabasına koyuyom oto koltuğnu ya da bebek arabasına koyuyom oto koltuğnu!
bu hafta kanguru almayı düşünüyorum kullanan var mı Huh?
kanguruyla yalnız da dışarı çıkabilirm Smiley

iLkNu® ।૧૦૩
Süper Üye

Canım Oğlum Benim..Kurban Olayım Seni Yaradan'a..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 02 Mart , 2010, 01:38:53 »

benim oÄŸluÅŸ 1 ay 10 günlük. bizim günümüzün çoÄŸu memiÅŸ emmekle geçiyor. 2 saatte bir emiyor. bu 2 saatlerin arasında da akÅŸama ar ara uyuyor pusetine koyuyorum beraber tv izliyoruz pc ye bakıyoıruz. kucaÄŸa alıştırmışsın dedi bi iki kiÅŸi bende dedim ki  ehi alışşsın yabancı bi kucak  diil  Wink gulenkiz sende öle de  Wink çocuk benim çocuÄŸum alla alla kafama da alıştırırım kolumada  ehi
haklısın canm ben de diorum ki ilk 3 ay kucağa almam gerek guven duygusu ve kişiliği luşuyo kendini kollarımda guvende hissedi
zaten şunun şurasında kucağa alışsa ne kadar kalacak kucakta yaw dimi 6. ayda oturuyo zaten
puset dediğin ana kucağı gibi mi yani oto koltuğu ?

aynen canım  icon_thumright

oto oltuÄŸu yane ana kucaÄŸna direk koyuyo musun ben onun tabanına yastık koyup ustune bttanye sooora çocuÄŸumu yatırıyorum  BangHead   suclu  sanki oturur pozisyonda rahatsız olcak gibi gelio Sad

aynen öyle canım bende öyle yapıyorum popo kısmına kare yapıp incebi battaniye koyuyorum onun üstünede tamamını kaplıyacak şekilde kalın bir battaniye daha koyuyorum. ona rağmen yatırdığımda boynu sanki eğik gibi geliyo o yüzden sürekli oğlumu dikeltiyorum.
bizde ÅŸimdiye kadar doktor hariç bir yere çıkmadık. orayada ana kucağıyla götürdüm çanta gibi uzun olan .araba  da gidip geldiÄŸi için pek sorun olmuyor. ama yinede korkuyor insan minnacık bebek hasta olacak diye. yarın 40 ınu uçurmaya anneme gidicez.orda rahat olur diye pusetle götürücem

Nar Tanesi Nur Tanesi Annesinin Bi'Tanesi
tweety0555
Kıdemli Üye

özlem' in balköpükleri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 02 Mart , 2010, 11:01:41 »

unıcorn adını bılemedım benım o koltuklardan yok canta gıbı olanla yanlız arabam ılede cıkabılıyorum ama o cantaya 3 aylık olunca sıgmayacak araba koltugu alamm lazım ama ıkıncı el nereden bulup hangısı ıyı bılemdım...
bırde sızınkınınde sacları dokuluyor mu...benımkı dokuyor

unicornn
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : 02 Mart , 2010, 12:57:40 »

benim bebiÅŸte 2 aylık aynen bende konuÅŸmktan boÄŸaz aÄŸrısı çekiyorum artık en fazla 10 dk beÅŸiÄŸindeki ayıcıklara çırpınıyor ve asla kendiliÄŸinden uyumuyor hep ayak istiyor uyuduktandan sonra olduÄŸu yere bırakıyorum gözler hemen açılıyor  cildir cildir çıldırmak üzereyim hmm birde ninni var uyurkende boÄŸaz patlatmaya devam yane  cildir cildir cildir
aynen benimki de ne zaman misafirliğe gitsek aynı !yere koyunca uynıyo hep kucak!!!!!!!!

iLkNu® ।૧૦૩
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 02 Mart , 2010, 13:26:38 »

unıcorn adını bılemedım benım o koltuklardan yok canta gıbı olanla yanlız arabam ılede cıkabılıyorum ama o cantaya 3 aylık olunca sıgmayacak araba koltugu alamm lazım ama ıkıncı el nereden bulup hangısı ıyı bılemdım...

evtttt   agla agla

< ESLAL >
Süper Üye

CANIM KIZIM RABBİM SENİ KORUSUN-NİSA HİLAL-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 02 Mart , 2010, 14:31:06 »

aynen benimki de ne zaman misafirliğe gitsek aynı !yere koyunca uynıyo hep kucak!!!!!!!!

canım keÅŸke sadece misafirlikte olsa ben ona razıyım ki zaten evden çıktığımız yok üşüycek hasta olacak die korkuyorum buna raÄŸmen 2 gündür burnu tıkalı  agla ateÅŸi öksürmesi yok ama burnu tıkanıyo neden oluyo anlamadım  dontknow
bugün attım bende pusete onda sallıyorum yoksa bacaklarım kopacak artık nasıl unutturcam ben bu çocuğa sallanmayı yaa

< ESLAL >
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 02 Mart , 2010, 14:32:59 »

evtttt   agla agla

bizim saçlarımızda çok dökülüyor kel kalmak üzereyiz  Smiley

Angel
Süper Üye

anneniz size kurban olsun yavrularimm ....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 02 Mart , 2010, 15:23:53 »

kizlar bebeklerin saclari dokulur bu cook normal der etmeyin .emrenin saci avuc avuc dokuluyordu esim kezitti cocugun kafasini   gulenkiz

ilk baslarda birak kesiyim cocugun saclarini derdi ben hep kizardim ama yattigi yer hep sac oluyordu hatta elinde hep saclari vardi agzina bile giriyordu okadr

cok dokuluyorkusi  kestikten sonra  artik hic dokulmedi simdi dahada siklasti yavrumun saclari  icon_thumright

GülfeR_
Süper Üye

annesinin ennn güzel kızı :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 02 Mart , 2010, 15:29:37 »

Ecrininkiler dökülmedi bu anormal mi?

Şimdilerde saçlarını kendi yoluyor bir kaç tel yastığında oluyor böyle mi dökülme dediğiniz?

Bir de ne zaman başladı dökülmeler yine de dökülebilir mi eciş 85 günlük

♫♪♦€bRaR♦♪♫
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 02 Mart , 2010, 15:34:38 »

benm bildiÄŸim kadarıyla bebek anneyi tanımaya baÅŸlayınca dökülürmüş saçları hem bebeÄŸin hem annenin ama genede ne derece doÄŸru bilmiyorum  dontknow bizimkide 2 ay 9 günlük bizimde daha dökülmedi bence anormal deildir
< ESLAL >
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 02 Mart , 2010, 18:04:32 »

anormal bi durum olduÄŸunu sanmıyor her bebek saçını dökecek die biÅŸey yok ama genelde bebekler ilk saçını tamamen döküp yeniden saçlanır gülfercim bu dökülme öyle 3-5 tel deÄŸil yattığı yer ÅŸapkalarının içi hep saç oluyor özellikle banyodan sonra  Smiley

iLkNu® ।૧૦૩
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 02 Mart , 2010, 19:01:09 »

evet ya aynen öle 3/5 tel deÄŸil yattığı yer hep saç normal olduÄŸunu biliyorum ama yinede  agla evet bende duydum bebeÄŸin saçıyla beraber anneninkide dökülürmiÅŸ ama bende olmadı.

kız tülin mintiracık çocuÄŸun saçını nasıl kazıttınız  icon_scratch ya da ne kadarlıkken sölede eÅŸime sölim oda yaptırsın çok üzülüyorum döküldükçe  agla

♫♪♦€bRaR♦♪♫
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 02 Mart , 2010, 19:07:56 »

ilknurcum oÄŸlun çok tatlı maÅŸallah  nazar ama sanki o saçları biraz zor kazıtırsınız valla ben olsam korkarım kalkıp dövecek gibi bakıyo  toothy10 cnm benm hemende emzik almış ben ne yaptıysam veremedim  crybaby2
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)