BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 07:08:10

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2 aylık bebeÄŸiniz gündüz uyanıkken nasıl vakit geçiriyor???  (Okunma Sayısı 1661 defa)
Aყşҽ_*
Süper Üye

Minik Prensim;Rabbim seni korusun.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #150 : 08 Mart , 2010, 20:24:45 »

doÄŸru ehi ehi ehi

poyraz abisinin hatunu eciÅŸ hatun var ehi ehi

__iLkNu®__
Süper Üye

Canım oğlum benim, kurban olayım seni Yaradana...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #151 : 08 Mart , 2010, 21:49:33 »

Yengesi bile var ehi ehi

ehi ehi ehi

ferda
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #152 : 09 Mart , 2010, 10:37:31 »

arkadaşlar bu sayfa çok güzel olmuş teşekkürler hande akıl edip açtığın için nisan ayında da bebişlerimiz inşlh 3 aylık oluyorlar bu sayfayı 3 aylık bebklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz bebklerinizin boyu ne kadar uzadı kaç kilo aldılar bebekleriniz neleri yapabiliyor şeklinde başka bir sayfa açalım 1 nisanda kimlerin bebişleri 3 aylık oluyor benimkisi 1 nisanda 3 aylık olcak ama sağlık ocağındaki kilo boy takibi 5 nisanda yapılacak 5 nisandan önceki sağlık ocağı takibi olan arkadaşlar bu sayfayı başlatırsa memnunolurum
tweety0555
Aktif Üye

özlem' in balköpükleri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #153 : 09 Mart , 2010, 13:25:52 »

benım bebegımde  4 nısanda 3 aylı oluyor...ya bızım 2 aylık takıbımızde 600 gr almıs oglum cok uzuldum 5800dedı dr..5200du 1aylıkken ...dogumkılosuda 3800 ..canım sıkkın oyuzden..bugunde daha yenı asımızı yaptıracagız ..ınsaallh bırsey olmaz...atesten cok korkuyorum...

< ESLAL >
Süper Üye

CANIM KIZIM RABBİM SENİ KORUSUN-NİSA HİLAL-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #154 : 09 Mart , 2010, 13:37:42 »

gayet güzel kilo almış canım neden üzülüyosun ki benim kızım 3950 doğdu 2,5 aylık ve 2 aylıkken kilosu 5500 dü sütüm yetmiyor ama kızım mamayı reddediyor bende çok üzüldüm başta ama yapacak bişey yok malesef

tweety0555
Aktif Üye

özlem' in balköpükleri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #155 : 09 Mart , 2010, 13:44:12 »

aslında doru soyluyorsun ama cok seyı kafaya takıp sutumu engellıyorum herhalde..ona canım sıkılıyor...bugun asımız var 3 ası olacak herhalde koldan var mı?

< ESLAL >
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #156 : 09 Mart , 2010, 15:27:35 »

evt canım koldan ve 2 bacaktan kıyamam yavrucuklarımıza nasıl canları yanıyor  honk

unicornn
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #157 : 09 Mart , 2010, 15:56:46 »

arkadaşlar bu sayfa çok güzel olmuş teşekkürler hande akıl edip açtığın için nisan ayında da bebişlerimiz inşlh 3 aylık oluyorlar bu sayfayı 3 aylık bebklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz bebklerinizin boyu ne kadar uzadı kaç kilo aldılar bebekleriniz neleri yapabiliyor şeklinde başka bir sayfa açalım 1 nisanda kimlerin bebişleri 3 aylık oluyor benimkisi 1 nisanda 3 aylık olcak ama sağlık ocağındaki kilo boy takibi 5 nisanda yapılacak 5 nisandan önceki sağlık ocağı takibi olan arkadaşlar bu sayfayı başlatırsa memnunolurum
teÅŸekkür ederim ferdacım  occasion14
biz bu perÅŸembe aşıya gitcez tweety aşıdan sonrAKİ GELİŞMELERİ  PAYÅžARSAN SEVİNRİM
umArım ateş flan olmas
biz nisan 1 de acalm yeni sayamızı direk  director

__iLkNu®__
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #158 : 09 Mart , 2010, 15:59:20 »

benimkide ayın 17 sinde olacak  agla umaım ateÅŸ yapmaz

ya çok ağlıcak yaa

< ESLAL >
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #159 : 09 Mart , 2010, 16:07:16 »

ateÅŸ yapmıyor kızlar ben doktorumuzada sordum ebeyede artık aşıların ateÅŸ yapmadığını söyledi 2 de ve gerçekten ateÅŸimiz yükselmedi ama aşıdan sonra fitil yada ÅŸurup verirseniz iyi olur aÄŸrısı geçer kuzucukların  opucuk
benimkide ayın 17 sinde olacak  agla umaım ateÅŸ yapmaz

ya çok ağlıcak yaa

evt ilknurum kıyamam çok aÄŸlıyolar nisa o gün uykusunda bile aÄŸladı altının açılmasına bayılır normalde o gün mızıldandı hep altını açarken iÄŸne olcak sandı heralde yavrum  uzgun

__iLkNu®__
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #160 : 09 Mart , 2010, 16:08:34 »

ay yavrummm  Sad

ferda
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #161 : 09 Mart , 2010, 16:17:20 »

bizim ateşimiz yükselmedi ama çok huysuzdu ben aşıdan sonra 1 çay kaşığı calpol verdim kilo konusuna gelince bizimkisi 2 ayda 3 kilo almış ama önemli olan 3 aylıkken takip kilosu dedibaklım artık kaç kilo olcaz bu arda boyumuzda 9 cm uzamış 2 ayda
tweety0555
Aktif Üye

özlem' in balköpükleri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #162 : 09 Mart , 2010, 16:18:24 »

adım ozlem arkadaslar..bız geldık ası olurken yavrum agladı ama sonrasında daha cok ıclendı agladı allahtan sakınlendıde araba kullanabıldım yanlız gıttım bırde bebekle korktum cok aglayacak dıye...ama maasallh aglamadı arabada...
evden gıderken cıplakken tarttım 6100 geldı orada tarttı kıyafetle6250 dedı. 900gr ıyı dedı ama hastanede 6100 cıkmıstı kıyafetle 5800 demıstı cok uzulmustum...
ebe ates yapmaz dedı ama ben genede eve gelınce agrısı olursa dıye calpol verdım yarım cay kasıgı..
onemlı not:sızın ebeler dedımı bılmem ama bebek veem asısını kolundan oluyo ya 4 5 yda 6.ayda o kolunda ıgnenın oldugu yerde ırınlı bır sıvılce gıbı dedı korkmayın ve kesınlıkle patlatmayın banyodada ovalamayın dedı...sızınde aklınızda olsun...ayrıca uc gun banyo yasak kokacagız:))))
bızden haberler boyle...

unicornn
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #163 : 09 Mart , 2010, 16:56:48 »

hadi geçmiş olsun cnmmm
darısı başmıza bi z de perşembe gitcez aşıya bende calpol felan yok siz neden aldınız surup doktormu tavsiye etti

< ESLAL >
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #164 : 09 Mart , 2010, 17:08:02 »

bizim doktorumuz fitil verdi ateşi çıkarsa çok huysuz olursa verirsin demişti ama ben calpolda blunduruyorum evde

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)