|
rose
|
 |
« Yanıtla #15 : 01 Mart , 2010, 09:19:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
keyfimin kahyası kaçtı, gören varsa derhal beni arasın...
|
|
|
|
cunfer_u
|
 |
« Yanıtla #16 : 01 Mart , 2010, 10:01:01 » |
|
CANIM O KADAR ÇOK ÜZÜLDÜMKİ ANALATAMMM... BEN KALP ATIŞLARINI BİLE DUYAMADAN BENDEN AYRILIP GİTTİ BEBEĞİM... HAYIRLISI NE İSE ONU İSTEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK CANIM.. ALLH SABIR VERSİNNN, DEVAMINI DA GETİRSİN... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♫♥♪SarıPapatyam♫♥♪
|
 |
« Yanıtla #17 : 01 Mart , 2010, 10:10:25 » |
|
balböcüğüm edosum diyecek söz bulamıyorum soklardayım... üzülme sakın metanetli olmaya calıs rabbimin takdiri... alanda o verende elden bişey gelmezkii.. sen saglıklı ol yeterki... olur inş allah sabır ve metanet versin suan tek dilegimiz bi mucize olsun ve bebişin bırakmasın senii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadoo
|
 |
« Yanıtla #19 : 01 Mart , 2010, 10:11:14 » |
|
edoşum geçmiş olsun cnm çok çok çok şaşırdım ve çok üzüldüm.demişsin zaten hayırlısını istedim dei hayırlısı buymuş gülüm üzme kendini.allah sağlıklı sıhhatli başka evlatlar nasip etsin dünyanın sonu deil bi daha olur cnm yeterki içini ferah tut ve üzülme güzel arkadaşım 
|
|
|
|
|
|
ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede;hatırla ki mahşer günüdür,ortalığa düşmüşüm,seni arıyorum......
|
|
|
|
havuç
|
 |
« Yanıtla #20 : 01 Mart , 2010, 10:17:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cimcime
|
 |
« Yanıtla #21 : 01 Mart , 2010, 10:21:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Mart , 2010, 10:32:31 » |
|
arkadslar cok cok tsk ederim size rabbim herseyin hayirlisini versinnn olmanyinca olmuyormuss  gece yatamadim acayip sancim vardi eltiyi aradim hap alimmi dedimm saat 4 te al dedi ilacin sayesinde uyudum isdee wc gidince cork korkuyorumm acaba dustumu dusmedimiii 
|
|
|
|
|
|
~ bir b'AŞK'αdır bizde ♥ (:

|
|
|
|
kadoo
|
 |
« Yanıtla #23 : 01 Mart , 2010, 10:34:42 » |
|
gitte bi bak bakaılım gülüm benim kanaman varsa bekleme hemen git dr a 
|
|
|
|
|
|
ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede;hatırla ki mahşer günüdür,ortalığa düşmüşüm,seni arıyorum......
|
|
|
|
|
|
ZyNp
|
 |
« Yanıtla #25 : 01 Mart , 2010, 10:36:38 » |
|
cok uzuldumya yanı hamıle haberı varmı dıye bakarken bunu gorunce cokk uzuldum canım allah bıdaha yasatmasın verende o alanda ıns yakın zmanda yıne hamıle kalırsın hayırlısıyla sabırlı ol nasıp degılmıs uzulme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadoo
|
 |
« Yanıtla #26 : 01 Mart , 2010, 10:37:44 » |
|
cnm sormadın mı peki neden böle olmuş neden açılmış rahim die 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~
|
 |
« Yanıtla #27 : 01 Mart , 2010, 10:39:16 » |
|
amin cnm aminn cok sukur rabbime inancim var verdgi gibi almasinida bilir ama insan bi hos oluyorr dag gibi icinde buyuyormusss ailenin geneli duymadi daha bi gorumce duydu oda tesaduff  ah annecim duysa cok uzulurr daha yasimiz kac basimiz kac daha cok olur arabanin icinde aksam glirken sesimi icime kistim agladim agladimm sok oldum ruya gibi 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~
|
 |
« Yanıtla #28 : 01 Mart , 2010, 10:40:21 » |
|
cnm sormadın mı peki neden böle olmuş neden açılmış rahim die  sordum cnm bebegim 1 ay 8 gunlukmus gec yumurtlamisimm hesaplara gore dedil dr bebegimin cok kucuk tutunamiyor dedi rahim agzi genisledi dediii tek bildigim bu eve gonderdi kanaman iyice acilsin gel dedii 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
kadoo
|
 |
« Yanıtla #29 : 01 Mart , 2010, 10:43:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|