BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:55:41

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tüp bebek sırasında Polip ihtmali ??  (Okunma Sayısı 154 defa)
ceremi
Üye
**

BebeÄŸimle 18+5

Üyelik Bilgileri
« : 22 Åžubat , 2010, 13:37:40 »

ArkadaÅŸlar ÅŸimdi doktordan geldim.Tüp bebek tedavisine basladım yarın catlatma ıgnesı vuralımmı die kontrole gıdıcem ona göre bır ıkı gn sonra yumurtalarım toplnıcak.Ama doktorum polip gördü rahmimde ( et ben ) bunun tüp bebek tutmasında sorun olabılecegını ama bunun  yalancı polip olup olmadıgnın yumurta toplma iÅŸleminde kesın anlasabılecegını söyledi..Aldırırsam eger 2 ay daha aksıcak buarada embırıyolr dondurlcsak...Bende söyle dusundum..Nasılsa dondurulacak ozman bız bır embırıyo deneyelım tutmazsa operasyonu gecırıp nasılsa donmus embryolarım var onlardan tekrar denerız..Sizde bu durumu yasayan varmı..Benımle pylasırsanız sevınırım..
Öpüldünüz kocaman..
*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*
Üye
**

allah(cc)ım ne olur mucizem benimle kalsın...02.07

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Åžubat , 2010, 19:11:45 »

mantıklı gibi..
ama sen doktor ne derse onu yap yine de.
çok geçmiş olsun.inş en kısa zamanda kavuşursun meleğine.allah (cc) gönlümüze göre versin

http://lbdm.lilypie.com/TpDsp3.png

tabiatta ortaya çıkan hiçbir olay şer olarak nitelendirilemez,
her olayda mutlaka hayır hedeflenmiştir...
g10ca
Moderator
Süper Üye

Evlat kokusu CENNET kokusudur. Hz.Muhammed

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 22 Åžubat , 2010, 19:37:00 »

canım hayırlısı olur inşallah
ben böyle bir durum yaÅŸamadım ama bildigim kadarıyla o tip polipler bebeÄŸin oluÅŸumunda ve daha ilerki safhalarda sakatlığa sebep olabiliyor , tabi yanlış biliyor da olabilirim   dontknow
sonuçta şuan senin sadece toplama işlemi yapılacak , doktorun doğru olanı biliyordur , içini ferah tut

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)