BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 07:06:29

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6
  Yazdır  
Gönderen Konu: Polikistik Over Hastası DeÄŸilim Artık :))))  (Okunma Sayısı 883 defa)
hayal gozlum
Üye
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 09 Åžubat , 2010, 15:50:42 »

havuc mrb canım bana yazar mısın sogan suyunu bende denıcemde yazarsan cok sevınırım
havuç
Süper Üye

Rabbim bebeÄŸim sana emanet

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 09 Åžubat , 2010, 18:13:44 »

havuc mrb canım bana yazar mısın sogan suyunu bende denıcemde yazarsan cok sevınırım
Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soÄŸanın en dış açık kahverenkli ince kabuÄŸunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. AÄŸzı kapalı olarak beÅŸ dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeÄŸinden on dakika önce içilir. Aynı ÅŸekilde akÅŸam yemeÄŸinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeÅŸ gün devam edilir ve kür sonlandırılır. 

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
ÅŸifa olur inÅŸ canım  sunny sunny sunny

göçmen_54
Kıdemli Üye

evli_mutlu_çocuksuz :))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 09 Åžubat , 2010, 18:16:41 »

canım sen düzenli adet olabiliyormuyudun?

C:\Users\admin\Desktop\SL270472.JPG
havuç
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 09 Åžubat , 2010, 18:34:47 »

hayır olamıyordum.bazen 2 ay geçiyordu  suclu ÅŸimdi 4 aydır düzenli  occasion14

hayal gozlum
Üye
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : 10 Åžubat , 2010, 22:15:19 »

havuc cok tesekkur ederım canım ınsallah banada ıyı gelır
havuç
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 11 Åžubat , 2010, 12:25:07 »

inÅŸ canım ÅŸifa olur.ama düzenli yapmaya çalış.kaynama dakikalarına da çok dikkat et  icon_thumright

Hayrünisa
Üye
**

BEBEĞİM 2011 SENİNLEYİZ İNŞALLAHH

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 11 Åžubat , 2010, 12:30:03 »

selam havuç bende pko hastasıyım doktoruma sordum gecen bu kalıtsal dedii pko  hastalığıı  içinn...sen nekadarlık evlisin cocuk var mıı

havuç
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 11 Åžubat , 2010, 14:37:32 »

20 aylık evliyim canım.çocuk yok malesef Undecided evet kalıtsalmış.ya sülalemde de hiç yokki pkolu.hepside doÄŸurgan maÅŸallah.kimin kalıtımları bunlar yaa kimden kaldı bana bu pko  icon_scratch  bide tekrarlarmış pko.artık tekrarladıkça soÄŸan suyu içerim.eÅŸim bile ÅŸaşırıyor maÅŸallah nasıl içiyorsun diyor  laughing7
içimde soÄŸan aÄŸacı bitcek yakında  gulenkiz nese baÅŸa gelen çekilir
sende çocuk varmı canım.sen ne kadarlık evlisin

göçmen_54
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 11 Åžubat , 2010, 15:25:41 »

yanlız deyilsiniz arkadaşlar polikistik overlinin alası burda ehi ehi ehi ilaç kullanmadan kesinlikle adet olamıyorum.bu ay bitkisel bir macun yaptırıyorum onu kullancam.çok umutluyum bu hastalıktan 7 sene 10 sene bebişi olmayanların olmuş.bu macun sayesinde özlemleri sona ermiş.allahımın izniyle banada yarıcak inşallah.

havuç
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 11 Åžubat , 2010, 15:27:34 »

nasıl bi macun bu canım.her aktarda bulunurmu

göçmen_54
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 11 Åžubat , 2010, 15:32:11 »

yok canım tanıdığım biri tavsiye etti annesi yapıyor asırlardır var olan bir macun.kullandığın ay doktora git sonucunu gör diyor.çok umutluyum havuç.inşallah fayda etcek ben soğan suyundan fayda göremedim. crybaby2 crybaby2

Hayrünisa
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 11 Åžubat , 2010, 17:31:21 »

20 aylık evliyim canım.çocuk yok malesef Undecided evet kalıtsalmış.ya sülalemde de hiç yokki pkolu.hepside doÄŸurgan maÅŸallah.kimin kalıtımları bunlar yaa kimden kaldı bana bu pko  icon_scratch  bide tekrarlarmış pko.artık tekrarladıkça soÄŸan suyu içerim.eÅŸim bile ÅŸaşırıyor maÅŸallah nasıl içiyorsun diyor  laughing7

canım bende 20 aylık evliyim .. ahh ahhh cocuk yok ama olacak inşalah alalhıan izniyleee.. umutla bekliyorumm tedavi görüyorumm bu ay ilk defa klomen kullanacmm eşimde tedavi görüyoo bendee..bundada bir hayır vardırrr diyoruz sabırla bekliyoruz ama anne olmayı cok istiyorum. rabbim bizlerde nasip eder inaşalah hayırlı zamandaa

havuç
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 11 Åžubat , 2010, 18:31:11 »

yok canım tanıdığım biri tavsiye etti annesi yapıyor asırlardır var olan bir macun.kullandığın ay doktora git sonucunu gör diyor.çok umutluyum havuç.inşallah fayda etcek ben soğan suyundan fayda göremedim. crybaby2 crybaby2
inş faydasını görürsün canım.soğan suyunu düzenli yapmışmıydın.4 ay devam etmek gerekiyor.sıralı kistlerim vardı.onları attım soğan suyu sayesinde

havuç
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 11 Åžubat , 2010, 18:35:49 »

canım bende 20 aylık evliyim .. ahh ahhh cocuk yok ama olacak inşalah alalhıan izniyleee.. umutla bekliyorumm tedavi görüyorumm bu ay ilk defa klomen kullanacmm eşimde tedavi görüyoo bendee..bundada bir hayır vardırrr diyoruz sabırla bekliyoruz ama anne olmayı cok istiyorum. rabbim bizlerde nasip eder inaşalah hayırlı zamandaa
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş.senin hormonların nasıl.kistlerin varmı?

Hayrünisa
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 11 Åžubat , 2010, 20:39:12 »

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş.senin hormonların nasıl.kistlerin varmı?

eevt yumurlakıların etrafındaa var küçk küçük kisler  ama bunlar kalıtsal dediii. onlar gebeliÄŸe engel deÄŸillermiÅŸÅŸ.prolaktin hormonum 1 kaç ay önce yüksek cıkmıştı onun tedavisini gördüm cok şükürr ÅŸimdi normalll. hormonlarr.sende durumlar ne alemdeee pekii??

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)