Annesinin Kuzusu Dünyaya Merhaba Demeyi Bekliyor

Başlatan _hüzün_, 03 Şubat , 2010, 18:21:17

« önceki - sonraki »

_hüzün_

03 Şubat , 2010, 18:21:17 Son düzenlenme: 04 Şubat , 2010, 15:11:36 g10ca
minik tırtılım meleğim... :flowers: seni nasıl buyuk bir merak ve endişeyle bekliyorum bilemezsin.. her an seni kaybetmenin korkusunu yasıorum.. :y25:
bırakmayalım birbirimizi olurmu kınalı kuzum bırakma anneni.. :love8:

bugun en mutlu oldugum gün senı öğrendım annem ablanla gıttık doktora ablanda çok sevındı.. :love7:daha baban bilmiyo ona nasıl sölucem bılemıyorum kesın sevıncten uçar çünkü bu gunu beklıyoduk ;) :love3:

hayırlısı ile gel bebeğim :love9:

_hüzün_

kuzum baban hala gelmedi mesaiye kalmış bugün ..gece gelir artık bizim hamiş oldugumuzu hala bilmiyo meleğim ..

ablan la ben bılıyorum aileden kımse bılmıyo..koçişim gelsin sölücem..

sen bize geldin ya artık herşey daha bi bambaşka daha bi güzel 9 ay 10 gün yolculugumuz inşallah hayırlı geçer bebeğim seni çok istiyoduk..ablan da çok bi hamilelik geçirdim inşallah sende öle olmaz hayırlısı ile gel yavrum :love3:

Meleğim benim sen bana Allahın bir hediyesisin, tam umudumu kaybettiğim an hayatıma yeni bir renk kattı gelişin şimdi tüm dualarım senin sağlıklı doğman için.
bitanem öyle seviyorum ki seni...haykırmak istiyorum tüm dünyaya.sürekli senden bahsetmek istiyorum,sürekli seni anlatmak ve sürekli seni dinlemek istiyorum kuzumm.bu nasıl sevgidir titretiyor beni.şimdiden böyleyim doğunca neler olucak.....seni kimseyle babanla bile paylaşamıyacam sanırım :)

senin mis kokunu içime çekmek,öpmek öpmek öpmek için sabırsızlanıyorum mucizem............ :nazar: :nazar: :nazar: :love8: :love8:

arzuhatem

tebrik ederim  canım allahım sana bağışlasın yavrunu sağ salim hayırlsıısyla
canım kızım azram allahım sana şükürler olsunn



ZyNp

hayırlı olsun canım allah sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın ınş

_hüzün_


_hüzün_

İki gündür evde yapılmış sade kek ile peynir istiyor canım. Dün akşam merve teyzen tarçınlı çikolatalı kek ikram etti bize.
Bu akşamda seda ablanla onunla da tanışacaksın akşam yemeğe bize gelıyolar..bir tepsi kekle gelmesini söledım ;D
Gördüğün gibi herkes bize çok iyi bakıyor bıtanem seni seviyoruz annesinin bıtanesi

_hüzün_

Meleğim İçimde bir parça olman benim olman ben olman öyle tuhaf güzel bir duygu ki anlatamam sana.Daha kız mısın erkek misin o bile belli değil ama her ne olursan ol benim herşeyim bitanemsin.....


:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

_hüzün_

SENİ ÖYLE ÇOK MERAK EDİYORUM Kİİİ. GİDEREK SABIRSIZLANMAYA BAŞLADIM SANIRIM.. DUALAR EDİYORUM RABBİME SAĞLIKLI OLMAN İÇİN, BAHTININ GÜZEL YOLUNUN HEEPPP AMA HEPP AÇIK OLMASI İÇİN. ŞİMDİDEN HAYATIMA YÖN VEREN OLDUN, HAYATIMIN TA KENDİSİ OLDUN... ÖYLE BİR GİRDİNKİ DÜNYAMA BAŞ KÖŞEYİ ÇOKTANNN HAZIRLAMIŞIM SENİN İÇİN MEĞERSE... MİNİCİK ELLERİNİ, AYAKLARINI HİSSEDİYORUM, HİSSETTİÇE HAYAL EDİYORUM VE ZAMAN DAHA HIZLI DAHADA HIZLI GEÇSİN İSTİYORUM.. :love9:

MİNİCİĞİM, MİS KOKULUM BABAN ablan BENDE SENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ. AMA SEN ACELE ETME MELEĞİM. BİZ BEKLEMEYE RAZIYIZ. SEN VAKTİNLE GEL KOLLARIMIZA ANNECİM. SAĞLIKLA GEL İNŞALLAH..
  :love7:
SENİ SEVDİĞİMİZİ SÖYLEMEYE YETECEK CÜMLELER KURAMIYORUM.. :love7:
SANA DAİR İÇİMİZDE NE VARSA SEN ZATEN EMİNİM HİSSEDİYORSUN HEPSİNİ.
CANIMIZIN TAAA İÇİSİN CANDANDA ÖTESİN...
  :love9: :flowers: