|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #2115 : 09 Åžubat , 2010, 15:27:35 » |
|
pisick senin belirtiler neydi tam olarak.hani çok yorgunluk olur falan derler varmıydı öle bişeyler.azcık ipucu ver bize  benim belirtiler reglime çok benziyordu.ama bi kaç ayrıntıda fark vardı.mesela regl öncesi karın ağrım diklemesine olurdu,bu kez rahim tabanımda oldu.enine enine sancı girdi.adet günüme bi kaç gün kala başlayan mide bulantıları baş dönmelerimde oldu.gerçi artarak devam ediyor bulantı ve baş dönmelerim.yorgunluksa dün başladı.böyle mayhoş mayhoşum bi tuhaflık var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gizemm
|
 |
« Yanıtla #2117 : 09 Åžubat , 2010, 15:31:10 » |
|
pisicik seninmi rahmine dogru baska vardi cnmmmm
ahaaa sendede var dimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gizemm
|
 |
« Yanıtla #2119 : 09 Åžubat , 2010, 15:33:05 » |
|
amin inÅŸallah  ama bend eikiside yok valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~
|
 |
« Yanıtla #2120 : 09 Åžubat , 2010, 15:33:20 » |
|
gizemcim pisicik bendede oluyor agri giriyor sadece rahme ama
bazen ara da kasiklarimaaa ama girip cikiyor bu sabah uyurken yine ratladim
|
|
|
|
|
|
~ bir b'AŞK'αdır bizde ♥ (:

|
|
|
|
esra26 (eda_m)
|
 |
« Yanıtla #2121 : 09 Åžubat , 2010, 15:34:41 » |
|
böcüğüm inşallah güzel haber mi vercen bize yoksaaaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~
|
 |
« Yanıtla #2122 : 09 Åžubat , 2010, 15:35:14 » |
|
pisicik seninmi rahmine dogru baska vardi cnmmmm
adetten önce karın duvarıma diklemesine girerdi ağrı sancı.ama bu kez adete 1 hafta kala falan başladı sanırım, rahim tabanımda enine enine giriyordu sancı.şüphelenmiştim ama regl belirtilerine o kadar çok benziyorki insan ayıtedemiyor.hasta olcam sandım yanıma pet aldım.ama çok şükür olmadımmmm...  darısı sizlere olsun canlarımmm  gecen gunelrde bende bi yere gitcedim ped koydum camasirimaaa galiba olcam dedim ama olmadim tertezmdi rabbim insallah son koyusum oluyr bu dedimmm hala bisi yokk
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~
|
 |
« Yanıtla #2123 : 09 Åžubat , 2010, 15:36:18 » |
|
böcüğüm inşallah güzel haber mi vercen bize yoksaaaaaa  insallah adasimmm yada korkuyu arkama alcam test yapcammmm ama kizlar ya icim rahat hani belki ciksin belki cikmasindaaa esim gelsin bi eve bakalim ne diycemmm
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #2124 : 09 Åžubat , 2010, 15:37:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan rüzgar
|
 |
« Yanıtla #2125 : 09 Åžubat , 2010, 15:37:35 » |
|
canım inş pozitif çıkarda bizde sevinirizz :occasion5:olsun çıkmazsada üzüzlme böcügüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medine
|
 |
« Yanıtla #2127 : 09 Åžubat , 2010, 15:38:45 » |
|
kislarr merabalar herkese napiosunuz bakimm :opucuk:pisicik tebrik ederim arkadasim seniii rabbim kucaginada almay nasip etdin dun uzuntuden tebrik edemedim galibaa cok sevindim canim beniiimm.balbocugu sende yap artik su testii yuzde doksan hamilesinndirr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medine
|
 |
« Yanıtla #2129 : 09 Åžubat , 2010, 15:41:42 » |
|
canimm buyuk ihtimal hamile deilim kan testi verdim oda ancak bugun aksama belli olcakk pek umudum yok yani anliycann hayirlis deilmis demekten baska carem yokk.zaten ilk denememizdii ama test pozitif cikinca ben baya bi havalara ucmustum taki dune kadarr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|