|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #2025 : 09 Åžubat , 2010, 10:19:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cunfer_u
|
 |
« Yanıtla #2027 : 09 Åžubat , 2010, 10:26:51 » |
|
yani 3.bbeÄŸi denyoruz demek istedim:)
ay cnım yaaa. ne güzelll... allah evlatlarını bağışlasın sana... ayyyyyyyy canım benim yanlış anladın ben 2 tane kaybettim:(((yani bebeğim yok:)))))))))))3yü deniyoruz AYY ÜZÜLDÜM CANIM YAAA.. AMA ALLAH SÖYLETMİŞTİR BELKİ 2 TANE ÇOCUĞUN OLSUN GÜL YÜZLÜ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cunfer_u
|
 |
« Yanıtla #2029 : 09 Åžubat , 2010, 10:28:08 » |
|
sabah işe gelirgelmez ilk işim size günaydın demek oluyorr..tiryakilik yaptınız haa...  GÜNAYDIN CANIIIMM NASILSINN.. BEBİŞ NASIL  İYİSİNİZ DİMİ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gizemm
|
 |
« Yanıtla #2030 : 09 Åžubat , 2010, 10:29:50 » |
|
günaydın kızlar ben sık sık giremiyorum işyerinden arada bi açıp yazışmalarınıza bakıyoum ama sabah ilk işde medineye bakmak oldu maalesef yokmuş bebişi ama bunada şükür düşük değilmiş.böylece tesstlere çok fazla güvenmememiz gerektiğinide anladık  sen iiyi ol medinecim yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #2031 : 09 Åžubat , 2010, 10:34:39 » |
|
sabah işe gelirgelmez ilk işim size günaydın demek oluyorr..tiryakilik yaptınız haa...  GÜNAYDIN CANIIIMM NASILSINN.. BEBİŞ NASIL  İYİSİNİZ DİMİ... sağol canımm..akşam biraz korkuttu beni aslında.sanki regl olacakmışım gibi karnım şişti,bir ağrı girdi.hemen yattım.sıcak tuttum kendimi.sabah kalktığımda iyiydim çok şükür. arada bir böylle olması normal midir sence?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #2032 : 09 Åžubat , 2010, 10:39:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cunfer_u
|
 |
« Yanıtla #2034 : 09 Åžubat , 2010, 10:47:35 » |
|
sabah işe gelirgelmez ilk işim size günaydın demek oluyorr..tiryakilik yaptınız haa...  GÜNAYDIN CANIIIMM NASILSINN.. BEBİŞ NASIL  İYİSİNİZ DİMİ... sağol canımm..akşam biraz korkuttu beni aslında.sanki regl olacakmışım gibi karnım şişti,bir ağrı girdi.hemen yattım.sıcak tuttum kendimi.sabah kalktığımda iyiydim çok şükür. arada bir böylle olması normal midir sence??  CANIM YAAA.. HİÇ BİR FİKRİM YOK.. SEN EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN.. DOKTORA GİTTİNMİ BU ARADA..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #2035 : 09 Åžubat , 2010, 11:00:25 » |
|
haftaya gidicem canım.kendime dr ayarlamaya çalışıyorum.benim dalağım yok,kalça eklemlerimde protezlerim var.o yüzden herhangi bi dr olamaz.inşaallah sorunsuz bi hamilelik geçiririm.içimde bir sürü korku var ama bir o kadarda umut var..allah büyük!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadoo
|
 |
« Yanıtla #2036 : 09 Åžubat , 2010, 11:07:23 » |
|
günaydın milleeeeeeeeeeeettt 
|
|
|
|
|
|
ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede;hatırla ki mahşer günüdür,ortalığa düşmüşüm,seni arıyorum......
|
|
|
|
melek-çağlar
|
 |
« Yanıtla #2037 : 09 Åžubat , 2010, 11:08:13 » |
|
günaydın kızlar
|
|