|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #1920 : 08 Åžubat , 2010, 16:36:57 » |
|
kızlar gebelik belirtileri adete kaç gün kala başlar???
kişiden kişiye değişiyor sanırım ama benim rahmime enlemesine böyle içeri doğru derinlemesine yani sancılar girmeye başladı.( adet yaklaşırken karın duvarıma düz girerdi o sancı) bi de gögüslerime birden bire ani sancılar girip çıkıyordu ( hala öyle ) baş dönmem ve mide bulantılarımda oldu ve hala var.çok rahatsız eden düzeyde değil henüz ama ilerisini bilemem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #1921 : 08 Åžubat , 2010, 16:38:29 » |
|
kızlar gebelik belirtileri adete kaç gün kala başlar???
kişiden kişiye değişiyor sanırım ama benim rahmime enlemesine böyle içeri doğru derinlemesine yani sancılar girmeye başladı.( adet yaklaşırken karın duvarıma düz girerdi o sancı) bi de gögüslerime birden bire ani sancılar girip çıkıyordu ( hala öyle ) baş dönmem ve mide bulantılarımda oldu ve hala var.çok rahatsız eden düzeyde değil henüz ama ilerisini bilemem  ay bu arada sen ne sormuşun ben ne cevap veriyorum..sen kaç gün kala diyosun ben ne olduğunu diyorummm  pardon canımmm.. benim bu saydığım belirtiler adete 3 gün kala falan başladı.o yüzden adet belirtileriyle karışıyor zaten.bende emin olamamıştım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #1922 : 08 Åžubat , 2010, 16:40:02 » |
|
benim son 1 hafta göğüslerim çok çok çok acımaya başladı adet olcağım zamanda acırdı ama bu kadar değil birde aşırı akıntım oldu son hafta diğer belirtiler bulantılar falan zaten 6-8 haftalar arası başlarmış
ya benim ani bulantılarım ve baş dönmelerim var..henüz çok rahatsız edecek kadar değiller ama ilerleyince sanırım sıkıntı yapacakk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan rüzgar
|
 |
« Yanıtla #1923 : 08 Åžubat , 2010, 16:41:04 » |
|
olsun canım sonunda meleğini kucagına alıcaksın inş.. sıkıntılara deger 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KybeLe
|
 |
« Yanıtla #1925 : 08 Åžubat , 2010, 16:41:51 » |
|
keske bende hamis olsam da öyle sancilarım olsa razıyım valla 
|
|
|
|
|
|
Rabbim emanetine yolundan ayrılmadan sahip çıkmayı nasip et.!
Haktan Doruk canım yavrumm...
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #1926 : 08 Åžubat , 2010, 16:41:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #1927 : 08 Åžubat , 2010, 16:42:53 » |
|
ya kıslar benimde kasıklarımda sacı var günlerdir hemdeadetımde ocak 16ydı ama şimdi kaçında olcam bilmiom yardım edermısınız pls  senin periyodun kaç günde dönüyor canım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan rüzgar
|
 |
« Yanıtla #1928 : 08 Åžubat , 2010, 16:43:01 » |
|
ya kıslar benimde kasıklarımda sacı var günlerdir hemdeadetımde ocak 16ydı ama şimdi kaçında olcam bilmiom yardım edermısınız pls  adet günü hesabıı na girsene belki ordan bulursun .....kaç günde bi geliyo seninki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mets
Üye

aLLahTan ümiT KesiLmez..
|
 |
« Yanıtla #1929 : 08 Åžubat , 2010, 16:44:05 » |
|
çok düzensiz yani bak şimdi aralık 25 te olmuştum sonra 16 ocakta oldum yani o kadar bilinçsizim kiiiii:( 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan rüzgar
|
 |
« Yanıtla #1930 : 08 Åžubat , 2010, 16:46:04 » |
|
9 gün geriye atmış galiba... aynısı olursa yine 7 sinde 8 inde falan gelmesi lazım dimi canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisicik
|
 |
« Yanıtla #1931 : 08 Åžubat , 2010, 16:47:16 » |
|
çok düzensiz yani bak şimdi aralık 25 te olmuştum sonra 16 ocakta oldum yani o kadar bilinçsizim kiiiii:(  peki bi önceki nasıldı?yani kasım aralık arası kaç gün sürdü? her seferinde aynı rakam çıkıyorsa senin periyodunu hesaplayabiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan rüzgar
|
 |
« Yanıtla #1932 : 08 Åžubat , 2010, 16:49:27 » |
|
canım şimdi ben hesapladım 7 sindfe olman gerekiyooo ...yinede belli olmazz tabii ama adet günü hesabı diye yaz biliyosundur belkiii..bnm herzaman aynısı çıkmıştrr ordan yaptıgım hiç şaşmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ceyloÅŸÅŸ
Aktif Üye

allahım prensesime birde kardeş nasip et. ceyloşum
|
 |
« Yanıtla #1933 : 08 Åžubat , 2010, 16:51:00 » |
|
benim son 1 hafta göğüslerim çok çok çok acımaya başladı adet olcağım zamanda acırdı ama bu kadar değil birde aşırı akıntım oldu son hafta diğer belirtiler bulantılar falan zaten 6-8 haftalar arası başlarmış
ya benim ani bulantılarım ve baş dönmelerim var..henüz çok rahatsız edecek kadar değiller ama ilerleyince sanırım sıkıntı yapacakk  belli olmaz hiç canım benimde 7. haftada falan hafif hafif başlamıştı bulantılarım 3 gündür biraz lekelenmem oldu ya şimdi midem de bulanmıyo  nooldu acaba progestan yüzündenmiki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medine
|