Bebeğim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 07:08:23

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]
  Yazdır  
Gönderen Konu: İLİŞKİDEN ZEVK ALINCA HAMİLE KALINMIYORMUŞŞ  (Okunma Sayısı 2588 defa)
❤PARİSS❤
Süper Üye

'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #180 : 31 Mart , 2010, 15:24:59 »

temizlendikten som,nra dua etmek besmeleyle başlamak çok güzel bişey bi kaç gün edince agzın alışıyo zaten başına geçerken hemen kendiliginden agzından çıkıyı allahın emri bu eşlere biraz dikkat edip önem vermek lazım sadece besmeleyle başlar ve çocugun olursa şeytanın şerrinden uzak olur inş çocuk
evet canım sana katılıyorum bende abdestsız yapmak bıle ıstemıyorum yeterkı hayırlı saglıklı ıyı evlat olsun hep ben eşime hatırlatmak zoruunda kalıyorum  Undecided

NE HASTA BEKLER SABAHI
NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR
NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI
BENİM SENİ BEKLEDĞİM KADAR...
bulut84
Üye
**

bebegim sabrım kalmadı gel artık

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #181 : 31 Mart , 2010, 15:26:28 »

evet haklısın eşlerin birlikte demesi lazım inanarak ben eşimden ögreniyorum bunları mesela temizlendikten sonra başına geçmeden bi çocugun hayırlı olması için dua var onu okuyoz allah kabul ederse sonra besmele başına geçiyoz eşle olması lazım sen mümkün oldugu kadr uyar kız alışır muhakkak birgün
~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~
Süper Üye

σ¢αк 2011"∂є кυ¢αgιм∂αѕιη ιηѕαℓℓαн 17+1 (=

2147483647 edos hep+edos
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #182 : 31 Mart , 2010, 15:26:52 »

hadi hayirlisi

~ bir b'AŞK'αdır bizde ♥ (:

❤PARİSS❤
Süper Üye

'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #183 : 31 Mart , 2010, 15:34:26 »

evet haklısın eşlerin birlikte demesi lazım inanarak ben eşimden ögreniyorum bunları mesela temizlendikten sonra başına geçmeden bi çocugun hayırlı olması için dua var onu okuyoz allah kabul ederse sonra besmele başına geçiyoz eşle olması lazım sen mümkün oldugu kadr uyar kız alışır muhakkak birgün
aynen senın gıbı duşunuyorum arkadasım hatda besmelesız oldugunda o ay ıstemıyorum hamıle kalmak ıçım huzursuz oluyor ...bundan sonra daha çok dıkkat edecem..sız hangı duayı okuyorsunuz

NE HASTA BEKLER SABAHI
NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR
NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI
BENİM SENİ BEKLEDĞİM KADAR...
bulut84
Üye
**

bebegim sabrım kalmadı gel artık

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #184 : 31 Mart , 2010, 18:52:57 »

yasin kitabı var üstünde gül resmi var o kitabın için içinde çocuk için dua var hayırlı olması şeytanın şerrinden uzak olması için onu okuyoz dini evlilik kitapları var evlilik ve mahremiyet diye ondan evlilikte ne günah ne sevap neler eşlere sınırlı edep adap ne ararsan var onu okumanızı tavsiye ederim bütün evlilerin eksiklerimz çok bilmek ögrenmek lazım çünkü hataya harama düşmeyelim allah korusun
buket_berru
Süper Üye

cennet kokulum sende gitme ne olur... 19+

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #185 : 31 Mart , 2010, 19:11:49 »

doğru söylüyosun bulut

***berru***
Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)