|
nisan rüzgar
|
 |
« Yanıtla #30 : 08 Şubat , 2010, 16:57:34 » |
|
canım benm çok sevindim allah kucagına aldıgın gnünü nasip etsin inş .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #31 : 08 Şubat , 2010, 17:01:08 » |
|
canım benm çok sevindim allah kucagına aldıgın gnünü nasip etsin inş ....  amin canım inşallah alırım kucağıma 
|
|
|
|
|
|
C:\Documents and Settings\Ultra\Belgelerim\Resimlerim\IMG0123A.jpg
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #32 : 11 Şubat , 2010, 14:48:47 » |
|
9 + 3 bebeğim benim canımmm annesinin gülü kurban olurum seni yaradana sonuçlarımız iyi çıktı bitanem çok mutluyum he bide sağlık ocağından aradılar beni yaşımı kaç haftalık olduğumu filan sordular sonuçlarımla çağırdılar ve özel hastane gibi ilgilendiler her ay çağırıp bizim kontrolümüzde olcak dediler sevindim çünkü fazla bi masraf olmuycak yanlış anlama bitanem cimrilik yapmıyoruz ikili testini yaptır getir dediler çok fazla bişey kalmadı.... bitanem seni okadar merak ediyorumki kime benziyceksin..kokunu sıcaklığını bana bakışını gülüşünü herşeyini çok merak ediyorum dün seni rüyamda gördüm doğmuşsun hiç kimsenin bebişine benzemiyosun bide yanağında gamze vadı bana gülüyodum ben altını değiştiriiken çiş yaptın çok güzeldin meleğim minik kuşum annesinin bitanesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #33 : 12 Mart , 2010, 20:16:25 » |
|
14 + 1 bebeğim annesinin herşeyi canım benim çok şükür ikili testimizi yaptırdık geçen hafta sonuçlar iyi dedi dkr dikkatli olmamı fazla hareket etmememi söyledi yoksa seni kaybedebilirmişim biraz üzüldüm  ama aklıma getirmemeye çalışıyorum.ayın 30unda üçlü test yaptırıcaz hemde cinsiyetini öğrenicez aslında hemen buhafta gitmek istiyorum ama belki net öğrenemeyiz diye gitmek istemiyorum hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arzuhatem
|
 |
« Yanıtla #35 : 15 Mart , 2010, 12:00:57 » |
|
gülferciğim senin kızın olucak bencee:) içime öyle doğdu inş. yanılmam hayırlıısı olsun inş.
|
|
|
|
|
|
allahım verdiğin emaneti bana bağışla yarabimm şükerler olsun allahım sana 09,12,2009 çarşamba 
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #36 : 15 Mart , 2010, 18:36:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #37 : 15 Mart , 2010, 18:38:09 » |
|
gülferciğim senin kızın olucak bencee:) içime öyle doğdu inş. yanılmam hayırlıısı olsun inş.
hayırlısı olsun bitanem eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsunda kız erkek faretmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #38 : 20 Mart , 2010, 20:17:16 » |
|
15+2 bebeğim yavrum benim sanki hafif kıpırtılarını hissediyorum gibi okadar güzelki bazen uzun sürüyo kıpıtıların çok hoşuma gidiyo kahkaha atıyorum hemen duruyosun hadi bebeğim kıpırda birazdaha hissedeyim seni babanda tekmelerini hissetmek istiyo seninle hep konuşuyo öpüyo bebeğim büyü artık kollarıma alayım seni diyo seni çok özledik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #39 : 26 Mart , 2010, 17:14:33 » |
|
16+1
Annesinin yavrusu bitanem benim 4gün sonra seni görcez ve cinsiyetini öğrenicez
azönce tekmelerini hissettim artık bunlar senin hareketlerin çok güzel ya senin
tekmelerini yeyim minik aşkım benim
SENİ ÇOK SEVİYORUZ ANNESİN VE BABASININ TATLISI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #41 : 26 Mart , 2010, 17:42:54 » |
|
 ne güzel düşünmüşsün bende büyüyünce vericem okusunki neler yaşadığımı onu nekadar çok sevdiğimi bilsin istiyorum benim hem burda hemde evde bi günlüğüm var bende ilk kan verdiğim eşim sonuçları almaya gittiği zaman eşim gelene kadar yazmıştım benim eşimde hiç merak etmez ne yazdığımı ben okurum ona oda dinlemez zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|