|
gülfer
|
 |
« : 25 Ocak , 2010, 21:06:23 » |
|
annesinin bitanesi meleğim benim hoşgeldin canım herşeyimsin bunları ağlyarak yazıyorum hissediyomusun dün biraz kan geldi babanı lavaboya çağırdım aşkım kanamam var dedim o an yüzündeki ifadeyi anlatamam çok korktuk bize veda etme nolur bırakma beni ben seni sımsıkı tutuyorum sende tutun annene ultrasonda seni gördüm bitanem minicik kalbin pıt pıt atıyodu seni gördüğümde yaşadığım mutluluğu anlatamam bizinolur bırakma nolur biz seni çok seviyoruz benimle kal minik aşkım senin var olduğunu öğrendiğim tarih 06.01.2010 inşallah bigün doğum tarihini yazarım.kollarımda olduğun günü sabırsızlıkla bekliyorum seni kollarıma alınca sımsıkı sarılıp kokunu içime çekicem meleğim nolur gitme 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Mart , 2010, 14:29:48 Gönderen: g10ca »
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Ocak , 2010, 15:03:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ocak , 2010, 16:27:40 » |
|
inşallah canım allaha emanet bebişlerimiz 
|
|
|
|
|
|
DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
|
|
|
|
ZyNp
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ocak , 2010, 16:30:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Ocak , 2010, 16:33:47 » |
|
ay canım inşallah alırız hayırlısıyla sağlıkla alırız bebişlerimizi  evet seninle doğumlarımız aynı zamanlarda hayırlısı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Ocak , 2010, 00:34:14 » |
|
bebeğim her an kap atışlarını gözümde canlandırıp senin var olduğunu düşünüyorum ordasın dimi yalnız bırakma beni nolur bugün hep seni düşündüm hep hayal ettim karnımda kıpırtılarını hissettiğim günü doktora gidicem seni görmek için babanda seni görmek istiyo seninle ilgili konuşuyoruz hep hayatımızda her konumuzda sen varsın bi kerecik daha görsem kalp atışlrını sesini içim birazdaha rahatlıycak her slow şarkıda ağlıyorum eğer şarkının içinde beni bırakma bırakıp gitme gibi sözler varsa tamamen kopuyorum seni çok seviyorum minik meleğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleyna635
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Ocak , 2010, 01:55:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydibebeÄŸim
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Ocak , 2010, 11:31:49 » |
|
cnm benim allah korusun meleğini,pozitif düşün hemen druna git lütfen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Ocak , 2010, 14:03:40 » |
|
inşallah canım sağol amiin inşallah bırakıp gitmez allahım kurban olduğum mevlam inşallah seninde ve bebek isteyen herkesinde YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melek-çağlar
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Ocak , 2010, 14:05:53 » |
|
gülfercim nasılsın herşey yolundadır umarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Ocak , 2010, 14:07:41 » |
|
cnm benim allah korusun meleğini,pozitif düşün hemen druna git lütfen..
canım inşallah allahım korur benim bebeğimğimi ve tüm bebişleri rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin allahım dualarımızı kabul etsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Ocak , 2010, 14:09:48 » |
|
gülfercim nasılsın herşey yolundadır umarım  şimdilik iyiyim çok şükür en kısa zamanda dkra gidip bebeğimi görmek istiyorum sen nasılsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melek-çağlar
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Ocak , 2010, 14:12:18 » |
|
bende iyi sayılırım bugün. kontrolün ne zaman kalp atışlarını duydun mu. ne güzel birşey allahım bizede yaşatsın en kısa zamandan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #14 : 27 Ocak , 2010, 14:18:46 » |
|
bende iyi sayılırım bugün. kontrolün ne zaman kalp atışlarını duydun mu. ne güzel birşey allahım bizede yaşatsın en kısa zamandan.
amin canım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu kalp atışlarını gördüm sadece duymak için tekrar gidicem bugün tiroid için dktr gittim t3 t4 tsh için kan verdim şimdi geldim dktrdan inşallah sonuçlarım iyi çıkar tsh yüksek çıkmıştı şimdi biraz düştü inşallah birazdaha düşerde bebeğime bişey olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|