Bebekleriniz cokmu kusuyor? Bu bir Reflu olabilir!!!

Başlatan -Butterfly-, 24 Aralık , 2007, 03:18:19

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

ELVANCIM SANIRIM SENINLE AYNI DERTTEN MUZADRIBIZ  BURDAN BIR ARKADASIMIN KIZI VARDI ODA AYNI DERTTEYDI VE COCUGU 2 YASINDA BIRAKTI KUSMAYI  DR. DEMIS ZATEN TEDAVISI YOK  VE BEN ARTIK OYLE ALISMIS BIR DURUMDAYIMKI KUSMADIGI ZAMAN ENDISELENIYORUM  BENCE ARTIK SENDE KENDINI 2 YASA ADAPTE ET 2 YASINA KADAR CEKICEM DE  BELKI ONCEDE BITE BILIR AMA SEN KENDINI EN KOTUYE HAZIRLA DERIM BEN..



elvan

yapma buse inşallah daha kısa sürer banada bitecek gibi gelmiyo ama ümit ediyorum. :amin:
kustuğu gün ben o günü çok kötü geçiriyorum moralim çok bozuluyo. :'(
allah daha kötü şeylerden esirgesin tabii ama umarım kısa zamanda biter.

peki acaba çok mu yediriyoruz  ondan mı kusuyolar ???

-Butterfly-

elvancim hergun kusmuyor galiba  cunku "kustugu gun cok kotu geciriyorum" demissin  benimki mutemadiyen kusuyor  canim aslinda bak oda bir etken  cokta veriyor olabilirsin  mesela ben ounleri artirdim ama daha az vermeye basladim kismen azalma var  eski nazaran kati besinleri dahada az kusar bir hale geldi sende oyle dene istersen ogunleri arttir ama  azar azar yedirmeyi dene bak bakalim bir duzelme olacakmi bizde ise yaradi diyebilirim en azindan puskurterek kusmuyor 1 haftadir .. :muzz:



elvan

KUSTUĞU GÜNLER DAHA FAZLA BUSECİM MALASEF AYNEN SENİN Kİ GİBİ MALASEF.BENDE SIK DEĞİL AMA GÜNDE 1- 2 DEFA AZ VERİYORUM YARIM BARDAK FALAN YERSE TABİİ.

-Butterfly-

Elvancim her cocuk farkli tabiki ama deneye deneye  yeni seyler uretile biliyor cunku bu hastaligin bir tedavisi yok bidigin gibi ..umarim sizde  sizin hayatinizi  kolaylastiracak yeni yontemler bulursunuz canimm  :amin:



elvan

bugün dr a gittk.(doktorumuzudeğiştik bu arada)birkaçgündür ateşleniyordu tuğra.neyseki çok ciddi bi şey yok sıradan bi nezle grip.enazından antiyobitik falan yazmadı.

tabii kusması da arttı bu rahatsızlığından dolayı bi şey de yemiyo yesede midesi kalkıyo hemen. Yavrucum hastalık hiç yakışmıyo.

kusmasını şikayet ettim yine sürekli olduğundan bahsettim.
oda motilium diye bi şurup yazdı iyi gelir reflüsüne dedi.bakalım nasıl olcak.gripten sonra başlıycaz.

sevda

Çok geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah .... :amin: :amin:

elvan

sağol sevdacım,
oğluşumun sıkıntısı neymiş belli oldu. üst dişler çıkıyomuş meğer.bugün patlattı oğlum rahatladı.çok zormuş bu üst dişler perişan olduk valla.

sevda

Ahh ahhh ben çok çektim ve çekmeye devam ediyorum ah bu dişler yokmu bu dişlerr ena vallahiii.... :-[

En kısa zamanda atlatmanız dileğimlee allah bebeğime sağlık sanada sabır versin güzelim.... ;) :opucuk:

bal küpü

MERHABA BUSECİM BENİMDE BEBEĞİM 2 AYLIK REFLÜSÜ VAR KUSAN BİR BEBEK ZANTAK VE MOTİLLUM KULLANIYORUM SUAN BU İLAÇLARLA BİRAZ DAHA İYİ KUSMASI .KUSAN BEBEK ÇOK ZOR YA.MAMA BİLE YEMİYO 6 DEĞİŞİK MAMA DENEDİM HİÇBİRİNİ YEMEDİ AZINDA TUTUYO GERİ VERİYO.BİBERON EMZİK ZATEN ALMIYO KASIKLADA İÇMİYO SÜTÜMDE BAZEN YETMİYO AÇ UYUYO.ÇOK ÜZÜLÜYORUM BEBEĞİMİN  BU DURUMUNA.GEÇEN TARTTIRDIM 7 GÜNDE 200 GR ALMIS İYİMİ SENCE AMA SADECE ANNE SÜTÜ .BU ARALAR BİŞİY OLMUS ONA BENİM SÜTÜMÜ  BİLE ZORLA ALIYOR.OYNATAR VERİYORUM ONA NORMALDE TOK OLSA BİLE HEMEN ALIRDI SAVAŞ  EDİYORUZ RESMEN ALINCADA İÇİYOR EN FAZAL 10 DK İÇİYO ÇOK DERTLİYİM BENDE BU KONUDA.SENİNKİ 2 AYLIKKEN MAMAYI YİYOMUYDU CANIM.BU ARADA BENDE BEBEĞİMİN REFLÜSÜ VAR DİYE BİR YAZIM VAR ORAYA YAZARSAN SEVİNİRİM.SANADA ULASMAMI SAĞLAYAN ARKADAŞIM ÖZGÜLE TEŞEKKÜRLER