|
KONYALI
|
 |
« Yanıtla #75 : 12 Åžubat , 2010, 00:22:06 » |
|
emelcım rmb, ben takıp edemıyorum sıteyı her zaman, şimdi okudumögrendim, çok üzüldüm ınankı, ama verende alanda allah, allah yardımcın olsun uzme fazla kendını, cocugu olup sonrasında dusuk yasayan kadınlarda var cevremde, 9 dusuk yapmıs bırı var mesela, ama bırde oglu var, olabılıyor bu durum, fazla uzulme cnm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #76 : 12 Åžubat , 2010, 00:26:44 » |
|
evet arkadaşım tek teselim rabbim böyle uygun gördü allahım kızıma saglıklı hayırlı ömürler versin bu durumu yaşayan gercekten çok insan var bu neden oluyor neden kaynaklanıyor bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
|
|
|
|
KONYALI
|
 |
« Yanıtla #77 : 12 Åžubat , 2010, 00:28:34 » |
|
evet arkadaşım tek teselim rabbim böyle uygun gördü allahım kızıma saglıklı hayırlı ömürler versin bu durumu yaşayan gercekten çok insan var bu neden oluyor neden kaynaklanıyor bilmiyorum  senın en azından bır evladın var cnm, hepsının ömrü ona olsun, böle dua et her zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #78 : 12 Åžubat , 2010, 00:29:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #80 : 13 Åžubat , 2010, 01:50:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demet_dk
|
 |
« Yanıtla #81 : 13 Åžubat , 2010, 01:53:08 » |
|
inşallah kısa zamanda atlatabilirsin inan çok üzüldüm bende yeni farkettim  Allahım yaşatmasın bidaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #82 : 13 Åžubat , 2010, 01:56:32 » |
|
 :amin:ALLAHIM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN ÇOK ZOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #84 : 17 Åžubat , 2010, 16:19:13 » |
|
benim umudum ve hayalimin sonuna geldim arkadaşlar sonuç hüsran ama buraya kadarmış ne diyeyim ilahi taktir böyle allahım benim yaşadıgım şeylere kimseye yaşatmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shadowqueen
|
 |
« Yanıtla #85 : 17 Åžubat , 2010, 16:23:29 » |
|
benim umudum ve hayalimin sonuna geldim arkadaşlar sonuç hüsran ama buraya kadarmış ne diyeyim ilahi taktir böyle allahım benim yaşadıgım şeylere kimseye yaşatmasın  Canım benim umarım tekrar böyle birşey yaşamazsın 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım sen oğlumuzu meleklerinle koru.....
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #86 : 17 Åžubat , 2010, 16:29:29 » |
|
 :amin:canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #87 : 18 Åžubat , 2010, 23:28:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
****SeRaP-27****
|
 |
« Yanıtla #88 : 19 Åžubat , 2010, 13:19:09 » |
|
yapma canım sonucu bekle birazda nasip bunlar bak bi kızın var sonuçta senin
|
|