|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #45 : 01 Mart , 2010, 12:44:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
|
|
|
|
[♥] ƒişηєℓi [♥]
|
 |
« Yanıtla #46 : 03 Mart , 2010, 23:21:41 » |
|
cnm bu yazdiklarini okumustum ama sana verebilcek bi cvbim yoktu simdi daha iyi anliyorum seni gonderdigin msjlardaki aciyi aglamanin szilamaninnn bende senin gibi su gun bebegim dogacak bugun bu haftalik oldu diyom kafama gore rabbim bize yine vercek insallahhhh en azindan umudum hala varrr 
|
|
|
|
|
|
★... BiR Bedende iKi CaN .... ★ 
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #47 : 04 Mart , 2010, 00:33:23 » |
|
edacım canım senin için ilk denemen böyle oldu acı bir deneyim yaşadın umarım bir daha yaşamazsın gerçektende başına gelmeyen bilemez ve anlıyamaz o hayal kırıklıgını tamam allahıma inancım sonsuz ondan ne gelirse boynum kıldan ince yeterki kaldıramıyacayım yük acı keder vermesin her şeyin hayırlısını versin tatlım. ama bazen dayanamıyorum inşallah gececek geçerde ben sadece güzel kızıma bir kardeş sıgınacagı bir limanı olsun ve çok şükür mutlu yuvamı bir neşe daha katılsın istedim. kızımda küçüktüm cahildim şimdi daha bilinçliyim o hamileligi o küçük melegi kokup onu büyütüp hayırlı evlatlar olsun dedim olmadı rabbim büyük hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin kuzumu hiç bir zaman dara zora sokmasın yar ve yardımcımız olsun....
|
|
|
|
|
|
DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
|
|
|
|
[♥] ƒişηєℓi [♥]
|
 |
« Yanıtla #48 : 04 Mart , 2010, 00:56:23 » |
|
amin cnm aminnn senin dedigin gibi gibi cok sukur huzuluyuz mutluyuz yani maddi manevi bi sorunumz yok ama insan yanina bi can yoldasi ariyor ben hele yalnizim gubertteyim yalnizliktan istiyommmm rabbim ne zman nasip ederse insallah o zman olurrr
|
|
|
|
|
|
★... BiR Bedende iKi CaN .... ★ 
|
|
|
|
'''''''sibel''''''
|
 |
« Yanıtla #49 : 04 Mart , 2010, 02:13:22 » |
|
amin emelcimm cümlemize inşallahh 
|
|
|
|
|
|
ALLAH IM BANA VERMİŞ OLDUGUN EMANETİNİ BANA BAGISLA YA RABBİM
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #50 : 10 Mart , 2010, 00:48:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♥♥ SiVaSLim♥♥
|
 |
« Yanıtla #51 : 10 Mart , 2010, 19:12:47 » |
|
cnm gercektn cok üzüldüm ama aslaaa ümidini kesme rabbim büyüktür herseyde vardir bir hayir sen dua et ki bir tane bebisinm var senelerdir hic cocugu olmayanlar var cnm benim ...herseyin hayirlisi cnm öptüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #52 : 11 Mart , 2010, 15:12:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #54 : 12 Mart , 2010, 00:41:31 » |
|
edacım canım benim sagol tatlım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
❤PA®İSS❤
|
 |
« Yanıtla #55 : 12 Mart , 2010, 00:50:04 » |
|
daha yasın çok genç emelcım o zaman kadar tıp ılerlıyor bıraz dınlen rabbım ınsallh guzel kapılar acar bak benım halamın 3 tane çocugu var en kucugu 11 yasında halam 48 yasında tup bebk yapmaya kara verdı eşi çok ıstıyor dıye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfer
|
 |
« Yanıtla #56 : 12 Mart , 2010, 20:06:22 » |
|
canım arkadaşım yazdklarını gözlerim dolu dolu okudum  allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın zor çok zor umudunu hiç yititrme ummadığın bi anda merhaba der bebişn sana allahtan umit kesilmez allah yuvanıza sağlık mutluluk versin 
|
|
|
|
|
|
C:\Documents and Settings\Ultra\Belgelerim\Resimlerim\IMG0123A.jpg
|
|
|
|
EMEL 26
|
 |
« Yanıtla #57 : 13 Mart , 2010, 10:48:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|